Jump to content

Windows Logon Ekranında Donuyor


lookout

Recommended Posts

arkadaşlar mxp yükledim perfect xp yükledim tnc yükledim hepsinde aynı sorun, windows logon ekranına gelince donuyor kafayı yedim valla :clapping: 4 defa format attım bilgisayara 6 saattir uğraşıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Perfect xp full driver edition yüklemiştim şu an morning arkadaşımızın daha yeni verdiği formatlık xp'yi indirdim onla attım şimdilik bir sorun yok beklemedeyim :clapping: Mxp2009v2 yide denedim bu formatlık xp'den önce onda da yüklenirken dondu 34 dakika kala aygıtlar yüklenirken... XP'lerin modifiye olmasından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.

Edit : Ekleme

Link to comment
Share on other sites

Hayır sorun tahmin ettiğim gibi sürücülerde.Bir sürücü çakışma yapıyor.Windows 7'de de olmuştu bana.AGP sürücüyü yükleyince hoşgeldiniz deyip kalıyordu.

Evet morning aynen dediğin gibi sorun ethernet kartının sürücüsünde :D ethernet kartının sürücüsünü yükleyince bilgisayar donuyor, res atıyorum yine logon ekranında donuyor. Güvenli kipte açıp ethernet kartını devre dışı bıraktığımda sorun geçiyor.

Anakart modeli şu : A740GM-M.

Driverini indirdiğim sitede şurası :

Please register to see this content.

Yapabileceğimiz bir şey yokmu acaba? yemin ederim sabah 9.30'dan beri bu bilgisayarla uğraşıyorum hala bir çözüm bulamadım. Yeni ethernet kartımı almam gerekecek yoksa bir çözüm bulabilecekmiyiz?

Link to comment
Share on other sites

Bazı anakartlarda bu tip sorunlar yaşanabiliyor external harici kartları çıkartmakta yarar var format atarken ( Tv karları ,eternet,cardreader vs. ) Driverların'da çakışma yapıyor tepkileri genelde mavi ekran veya donma kitlenme reaksiyonları oluyor ..

Link to comment
Share on other sites

yani anakartta ki tüm sürücü driverlarını kur driver pack le kurulanları kaldır tüm sürücüler tam uyumlu olsun diye özel olarak seçilmiş olabilir bu arada yeni eternet kartın hayırlı olsun kolay gele

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Selam kardeşlerim;

Konu belki bıraz eski ancak benım aynı yasadıgım sorunun cozumunun pcnın drıverlarından oldugunu farkettım... Butun guncellemelerı yapılmıs pcmdekı drıverlerı n-lite ile xp içerisine adapte etmeme rağmen, sanal pcde her denedıgımde aygıtlar yuklenırken donuyordu...

bende normal sekılde n-lite ayarlarını yapıp drıverlerı adapte etmeden denedıgımde problem olmadı...

Bu arada bu sitede emeği gecen, bildiklerini paylaşan, her soruya cevap vermeye çalışan ve bizden yaptıkları programları esirgemeyen bütün ama bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...