Jump to content

İnternet Devine Yakışmadı


saner

Recommended Posts

Türkiye'nin en çok tıklanan portallarından birine, BSA'nın yaptığı baskında çok sayıda korsan yazılım ele geçirildiği, yüklü miktarda ceza kesildiği iddia edildi. İşte detaylar.

Türkiye'nin en çok tıklanan ilk 10 sitesinden biri olan ve uzun zamandır yayın yapan portallarından birinde, çok sayıda korsan yazılım ele geçirildi iddiası, bilişim sektörüne bomba gibi düştü.

İddiaya göre; korsan yazılımla mücadele konusunda akla gelen ilk isim olan BSA tarafından İstanbul'daki ofise yapılan bu baskında, internet devinde çok sayıda lisanssız yazılım kullanıldığı görüldü.

Firmaya, yüklü miktarda kesilen cezanın yanı sıra tüm korsan yazılımların karşılığında lisans ücreti ödemesi teklifi ile uzlaşma sağlandığı belirtildi.

kaynak: http://shiftdelete.net/internet-devine-yakismadi-10813.html

hangi site bu merak ettim de, duyan oldu mu acaba?

Link to comment
Share on other sites

ya siz ne diyosunuz polisin oğlu bile korsan program kullanıyo ve bu gibi örnekler çok türkiyede korsanı önleyemezler ondan sonra korsan indirmeyin diyorlar gelde siz kullanmayın örneğin bir xp fiyatı 200 tl den fazla kim verir buna pc yi zor alan aileler var onu nasıl alsınlar haklıyım değilmi.haber için sağol.saygılar

Link to comment
Share on other sites

Bu fiyatlarla kimse korsanı filan engelleyemez, aksine bu krizde dahada artmıştır korsan. Ona yakışmadı buna yakışmadı gibi haber yapanlar öncelikle bunu tetikleyen sebeplere baksınlar.

Link to comment
Share on other sites

Daha geçenlerde bir bakanlığın içinde kosan filim program satışı yapıldığı haberleri vardı bence ilk başta devletten başlanmalı onlar orginal kullanmaya başlansınlar biz kullanırız.Bende karşıyım zaten crack olayına çünkü cracki yapan babasının hayrına yapmıyor içine görünmeyen trojanı koyup bankada parası olanları soyuyorlar

Filimlere gelirsek korsan=yapımcılar adamlar istemese bir filmin korsanı çıkmaz bence yapımcılar vs bu kişilerde olayın içinde kosana hayır diyorlar ya aslında belki bizim yaptığımızı anlamasınlar diye olabilir. zaten filimlerin çıkış tarihine bakın 2 hafta önce izleyebiliyoruz anlarsınız.Hatta sinema çekimi bile deyil bluray veya dvd kalitesinde

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...