Jump to content

Fenerbahce Duvari


exit

Recommended Posts

Herkese merhaba..

Tum Fenerbahceli uyelerimiz icin acilan bir basliktir :D

Diger taraftarlar bu konuya birsey yazmasin :D

Diger yazanlara acimam uyarmadi demeyin :)

Fenerbahcemiz icin dilediginizi yazabilirsiniz kanaryalarim :D

Link to comment
Share on other sites

Ohh be teşekkür ederim abi.

Sonunda bizi savunacak birini bulduk.

Ee abi nolacak bu FB'mizin hali :D

Her zaman tepeye oynayan bir kulup olarak devam edecek yoluna :D

Link to comment
Share on other sites

Her zaman tepeye oynayan bir kulup olarak devam edecek yoluna :D

İnş. abi ya biz de istiyoruz .. Yönetim bu sezon adam gibi bi değişiklik yaparsa seneye diğerleri Tnctr'ye post bile açamaz :D

Link to comment
Share on other sites

Ortalıkta bir Mehmet Topuz kavgası aldı gidiyor ama bizim takımda ondan başka bi gelişme yok.Geçen sene büyük futbolcu olacak diyerek aldıkları Gökhan Emreciksin'i satmak için uğraşıyorlar.Daum inş. aranılan kan olur ( hiç umudum yok ama ). Neyse böyle bir başlığın açılması çok güzel oldu Fenerbahçe'li olarak sevindim

Link to comment
Share on other sites

Exit arkadaşım mademki başka takım tutan arkadaşlar buraya yorum yazamıyor bende Galatasaraylı olarak Galatasaray Duvarı açım bari :D

Hayir baska takima duvar felan actirmam :D

Demokrasinin öldüğü nokta iste tam olarak bu nokta. :D

Link to comment
Share on other sites

Hayir baska takima duvar felan actirmam :D

Demokrasinin öldüğü nokta iste tam olarak bu nokta. :D

İşte budur :D

Ayrıca ;

-----------------------------------------

ay_manset005%20[WoHvEqXE].jpg

"Mehmet`i Baskı Altında Tutmayın"

Kanaltürk`te yayınlanan Telegol programına bağlanan başkanımız Aziz Yıldırım Mehmet Topuz transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"BİZ KURALLARA UYGUN HAREKET EDİYORUZ"

Bu bir transfer olayıdır. FIFA`nın ve TFF`nin kuralları vardır. Bir oyuncuyu transfer ederken eğer mukavelesi var ise önce kulübü ile görüşmek gerekir. Bu transfer için 2-3 yıldır çalışma içindeyiz. Ama Kayserispor başkanının kendisi "Evet" demediği için de bu transferi gerçekleştiremedik.

"MEHMET`İ BASKI ALTINDA TUTMAYIN!"

Lig bittikten sonra Başkanı yeniden aradım ve düşünmek için bizden müsaade istedi. Bu zaman içerisinde bana yakın insanlar Mehmet`in benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben sonra kendisini aradım "Beni herkese aratıyorsun. Beni aramana gerek yok. Biz seni alacağız. Ama önce başkanınızla anlaşmamız gerekir" dedim. Mehmet`te bana "Antalya`dayım isterseniz geleyim. Gerekirse 1 sene oynamam" dedi. Ben de kendisine "Otur orada bekle ben seni haberdar edeceğim" dedim.

Bu çocuğu daha fazla baskı altında tutmaya gerek yok. Böyle baskı altında tutmaya gerek yok. Kurallar vardır. Biz Kayseri ile anlaşma yapmışızdır. Zaten biz Mehmet`le de daha önce anlaşma sağlamışızdır.

Hatta ben Mehmet`e dedim ki "Bunlar senin menajerin mi?" o da bana dedi ki "Hayır başkanım, ben onlara yetki vermedim" dedi. Bunlar Mehmet`in menajeri falan değil. Daha fazla beni konuşturmasınlar. Çocuğu rahat bıraksınlar. Bıraksınlar bakalım Mehmet`i şöyle bir 10 gün. Sonunda hangi takımlı çıkacak bakalım.

"MEHMET BANA FENERBAHÇELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Bana daha önce Fenerbahçeli olduğunu söyledi. Lig TV`ye daha önce 3 büyükleri tutmadığını söyledi. Rahat bıraksınlar çocuğu.

Ben sonuna kadar bu işin üzerinde olacağım. Menajer diye ortalarda gezenler menajer falan değiller. Ne yaptıklarını ben biliyorum. Hepsini ortaya çıkaracağım. Türkiye`de bir daha böyle şeyler olmayacak.

"MEHMET`TEN ONAY ALDIK"

Ben şunu söylüyorum kısaca, biz Kayserispor ile bonservis konusunda anlaşmışızdır. Hem de oyuncunun onayını alarak yapmışızdır.

"BU İŞİN ÜZERİNE GİDECEĞİM"

Ben bu işin üzerine gideceğim. Gerekirse cezalar da alınacaksa alınacaktır. Bundan sonra bu işler değişecektir. Daha açıklayacaklarım var. Bunun için bir basın toplantısı düzenleyeceğim yarından sonra.

Buradan Kayserispor`a teşekkür ediyorum.

"MEHMET 1 AY SONRA DA AYNI ŞEYLERİ SÖYLERSE PEŞİNİ BIRAKACAĞIM"

Kayserispor yarından sonra çocuğu serbest bırakacaklardır. 1 ay sonra Mehmet yine aynı şeyleri söylerse ben de peşini bırakacağım.

Ama çocuğu biraz rahat bıraksınlar bakalım hangi takımı tuttuğu çıksın ortaya.

Bu çocuk daha önce bana Fenerbahçeli olduğunu ve Fenerbahçe`de oynamak istediğini söyledi.

Bizzat aradı beni. Daha başka söze gerek var mı? O çocuk baskı altında şu anda. Herkes Mehmet`in nereye gideceğini yarından sonra görecek.

Aziz Yıldırım

Link to comment
Share on other sites

Bu sene geçen senelere göre çok daha farklı bir FB izleyeceğiz sevgili kardeşlerim biçok yıldız transfer bunlara örnek başta seedorf,paulsen,Nistelrooy ve bikaç futbolcu daha ve bu gibi yıldızlar takıma geliyor.Daum nede olsa Türkiyeyi İyi tanıyan bir Teknik Direktör.Bu bizim için Artı üstelik bu sene UEFA avrupa liginde olmamız daha iyy oldu bana göre çok daha dişimize göre rakipler olacak Seneye İnşallah Şampiyonlar Ligi.... Aragones yüzünden TV nin Başında Az saç baş yolmadım neyse kendine bile hayırı olmayan böyle talihsizlikleri umarım FB bir daha yaşamaz.Şimdiden Tüm Fb li Kardeşlerime saygılar sunar.Değerli Görüşlerinizi Beklerim.

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahçe deyince sadece futbola gitmesin aklımız,, Fenerbahçe Spor Kulübü demek daha doğru olur.. Hatırlarsak Fenerbahçe SK yakın zamanda hiçbir kulübün yapamadığını yapmış 6dalda şampiyon olmuştur... Bu da bizim sıradan bir futbol takımı olmadığımızın tam bir Spor Kulübü olduğumuzun kanıtıdır..

Link to comment
Share on other sites

bende fenerize taraftarıyım bu sene sadece futbolda kötüyüz diğer branşlarda oldukça iyiyiz basketbolda gene şampiyonluğa koşuyoruz play oflarda efesı ıkı sıfır ondeyız yarın abdi ipekcıdeyız bu sene fenerbahçe bambaşka olucak

Link to comment
Share on other sites

bükemediğin bileği öpeceksin der atalarımız 4 büyük takım yok tek büyük takım var o da F E N E R B A H Ç E dir.Geçen yıl dua etsin diğerleri başımıza bir kaza geldi aragones kazası ama yine kazayı ucuz atlattık bizim yokluğumuzdan faydalanıp bişeyler yapmaya çalıştılar ama nafile anca kendilerini kandırdılar Bu yıl içinse bekleyip görecez bakalım neler olacak ama şu ana kadar ufukta dişe dokunur bir transfer yok topuz olayıda başlı başına bir fiyasko

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...