Jump to content

Hata mý Yaptým ?


onuchlu

Recommended Posts

Arkadaþlar Bir Kaç Saat Önce Eðitim Bölümünde Matematikçi Adýyla Bir Konu Açmýþtým . Ancak Uzunca Bi Süre Ýnternetten Uzak Kaldým. Eve Geldiðim Açtýðým Konuyu Bulamadým. Ne Açtýðým yer Ne Baþka Bir Yer Ya da Çöp .... Hiç Bir Yerde Yok .

Eðer Açtýðým Konuda Bir Hata Yaptý Ýsem Özür Dilerim ; Yok Eðer Forumdan Kaynaklanan Bir Hata Ýse Konuyu Yeniden Açayým.

Link to comment
Share on other sites

Bu aralar bu tarz sorunlar olacak sanýrým. Dert edilmeye deðmez. Hostumuza adam akýllý kurulduktan sonra tüm sorunlar yok olur umarým. Kimse durduk yere hiç sebep yokken konu silmez çöpe taþýmaz. en kötüð ihtimalle yazý silinir ve açýklamasý alrýna yazýlýr ve çöpe taþýnýr o da olmadý Özel Mesaj atýlýr.. Benim tanýdýðým yönetim bu.

Link to comment
Share on other sites

yok yok

bir sorun var,

trendmark msg atmýþ, yeni iletin var dedi.. Okudum cevapladým.. Bir saat sonra tekrar yeni iletin var dedi.

DB geriye mi gitti, Sormadým ama, ihtimal Trendmark benden bir mesaj aldý, öncekini alamadan gitti ^_^

Link to comment
Share on other sites

Sorun Sizden Kaynaklanmýyor host taþýnmasýnýn etkileri malesef sürüyor bu süreçte kaybolan veriler olmasý muhtemel.( aslýnda kaybolan deðil eski hosta gönderilen)

Bu süreçte bizleri anlayýþla karþýlamýnýzý bekliyoruz (:

Link to comment
Share on other sites

Arkadaþlar Site taþýnmasý sonrasýnda en az bir kaç gün DNS yönlendirme iþlemi nedeni ile bu tür durumlar olabilir. Bazý kullanýcýlar hala eski siteye mesaj yazýyor olabilirler. Aslýnda Bu durumla karþýlaþmamak için önceki sunucuda ana sayfada bir yönlendirme yapýlabilirdi. Yeni DNS'ler tüm sunucularda güncelleninceye kadar sabredeceksiniz artýk.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...