Jump to content

iç güzellik mi dýþ güzellik mi?


mavikiz

Recommended Posts

hadi buyrun burdan yakýn bakalým. yeni bir tartýþma konusu yarattým :lol: iç güzelliðe mi dýþ güzelliðe mi önem veriyorsunuz?

Link to comment
Share on other sites

beným guzellýgýmýn yanýnda tabý ký yakýsýklý býrýsýnýn olmasý iyi olur :) :) ;)

insanýn ic guzellýgý dýsa yansýr..ve sevdýn mý karsýndakýný ne olursa olsun her seyý ýle guzel gorunur sana..evet fýzýký guzellýk beným ýcýn onemlý degýl dýyen yalan soyler ben buna ýnanýyorum ama su da býr gercek ký yaslanýnca hepýmýz burusuyoruz :) bosverýn fiziki guzellýgý

Link to comment
Share on other sites

Ýliþkinin baþlamasýndaki ilk alevlenme dýþ güzellikle, sonra devam etmesi huy, karakter, mizaç etkili oluyor yani iç güzellik.

Bir de ben sorayým bari hep mavikýz mý soracak.

Sizce evlilenecek çiftlerin mutlu olabilmesi için;

Yakýn kiþilikte mi olmasý gerekir (Homogami) yoksa,

Birbirlerini tamamlayan özelliklere sahip karakterlerde mi olmasý gerekir? (Heterogami)

Böyle konuþa konuþa birini evlenmeye sürüklemeyelim. Kazaya kurban gider valla ;)

Link to comment
Share on other sites

suruklenen suruklenmýstýr zaten...suruklenmeye nýyetý olmayanla ýstersen gunlerce aralýksýz konus..degýsen býr sey olacagýný dusunmuyorum..

karakterimiz aldýgýmýz egýtým-okul demýyorum-,ýlgý alanlarý,ruhi ozellýkler,kendýmýze kattýklarýmýz ve katmaya calýstýklarýmýzýn urunudur..dolayýsýyla evlýlýk ýcýn bu ozellýklerýn ýký taraf ýcýn de býr noktada bulusmasý gerektýgýný dusunuyorum ust uste býnmesý sakýncalý býrbýrýne degse dahý guzel býr evlýlýk olabýlýr..onun dýsýnda býrbýrýný tamamlayan kelýmesýný cok ucu acýk..biri salaktir digeri zeki ne yani simdi birinin zekasi digerinin salaklýgýný mý tamamlayacak ne olacak..salak ve zeký evlenýrse zeký taraf cýnnet gecýrmez mý?? salak taraf da allahým ben ne kadar salagým gercegýyle yuzyuze gelmez mý ;P býrbýrýný tamamlama konusunu daha somut hale getýrýrsenýz daha somut cevaplar alacaksýnzdýr..bence..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...