Jump to content

The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth


Dawnie
 Share

Recommended Posts

  • 2 hafta sonra ...
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
kardeş bu oyunu indirdimde anlayamadım

oyunda 3 dk sonra DEFEARED diye bişe yazıyo sonra oyun bitiyor bi yardım cı olursan sevinirim

yani daha bişe kurmadan kimse saldırmadan oyun bitiyor

arkadaşım aynı sorun bendede var bi süre sonra oyun kendini kapatıyo niye oluyo çözemedim sinirlendim sildim oyunu arkadşlar bi çözümü varmı bu olayın bu arada emeğine sağlık arkadaşım

kardeş bu oyunu indirdimde anlayamadım

oyunda 3 dk sonra DEFEARED diye bişe yazıyo sonra oyun bitiyor bi yardım cı olursan sevinirim

yani daha bişe kurmadan kimse saldırmadan oyun bitiyor

arkadaşım aynı sorun bendede var bi süre sonra oyun kendini kapatıyo niye oluyo çözemedim sinirlendim sildim oyunu arkadşlar bi çözümü varmı bu olayın bu arada emeğine sağlık arkadaşım

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

893ad3de.jpg

Lord.of.the.Rings.Conquest-REPACKED.Team.JPN

Rar Şifresi / Rar Password: www.rapidgamez.com

Dosya Türü / File Type: Full-RIP [Eksiksiz] [Nothing Ripped]

Crackfix:

Please register to see this content.

Tech Info

Published by: Electronic Arts

Developed by: Pandemic Studios

Release Date: January 13, 2009

Genre: Action

Minimum System Requirements

OS: Windows XP/Vista

Processor: Intel Core 2 DUO @ 2.4 GHz or Equivalent

Memory: 1 GB

Hard Drive: 6 GB Free

Video Memory: 256 MB, nVidia GeForce 7800 (Pixel Shader 3.0)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c or 10

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

alıntıdır..

Edited by JJJEEEMMM
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Lord Of The Rings The Battle For Middle Earth II | PC GAME | FULL ISO | Rapid Download | iNDiR

afis.gif

B000CED8SA.02.LZZZZZZZ.jpg

bilgi.gif

Battle For Middle Earth. Bu adı duyunca ne hissediyorsunuz? Ben duyunca çok heyecanlanıyorum. Ellerim titriyor. Çünkü ben tam bir LOTR hastasıyım ve Battle For Middle Earth delisiyim. 1. oyunu aldıktan çok kısa bir süre sonra bitirdim ve 1 yıl boyunca skirmish modunda idare ettim. Şimdi ise bu oyunun 2.sini elimde tutuyorum. Ama incelemeye başlamadan önce, bu oyunun en başına yani çıktığı yere bir bakalım. Bir hatırlayalım.(J.R.R Tolkien'i saygıyla anıyoruz.)

John Ronald Reuel Tolkien: John Ronald Reuel Tolkien,1892'de Güney Afrika'da doğdu. Dilbilim ve Eski İngilizce konularında uzmanlaştı ve 1945'te Oxford Üniversitesi'nde İngilizce Profesörü oldu. 1959'a kadar bu görevde kaldı. Oxford’da 2.Dünya Savaşı'ndan önceki yılarda Owen Barfield, C.S. Lewis ve Charles Williams gibi yazarlarla edebi bir çevre oluşturdu. Yüzüklerin Efendisi'nin temeli bu çevrede atılmıştır.

Yüzüklerin Efendisi'nin 1954 ve 1955 yıllarında 3 cilt halinde yayınlanması, özellikle "saygıdeğer" bir İngiliz Dili ve Edebiyat Profesörünün "fantezi" gibi bir türde eser vermesi, edebiyat eleştirmeni çevrelerinde küçük çaplı bir skandala yol açtı. Tolkien'in 1937'de yayınlamış olduğu Hobbit daha ziyade masal türüne ait çalışma olarak kabul edildiği için üzerinde pek durulmamıştı. Oysa Tolkien Yüzüklerin Efendisi ile birlikte, Hobbit'le başladığı Dünya yaratma projesinde ısrarlı olduğunu gösterdi.

Yüzüklerin Efendisin yarattığı dalgalanma, fantezi türünü, tıpkı o yıllarda bilimkurgu içinde

olduğu gibi "saygın" edebiyat türleri arasına kabul edilmesinde önemli rol oynadı; Tolkien'i izleyen fantezi yazarları onu ve onun yarattığı Orta Dünya'yı büyük ölçüde taklit etmekten vazgeçemediler.

Tolkien'in 1973'teki ölümünden sonra 'Orta Dünya'nın 1. çağını ele alan Silmarillion 1977 oğlu Christopher Tolkien tarafından yayına hazırlandı. Christopher Tolkien 1980'li ve 90'lı yıllar boyunca babasının yarım kalmış elyazmalarını yayınlayarak eksiksiz bir Orta Dünya tarihi hazırlamaya gayret etti.

İşte kısaca J.R.R Tolkien ve LOTR tarihi. Şimdi de LOTR'un önceden çıkmış oyunlarına bir göz atalım.

The Lord Of the Rings: Fellowship Of the Ring:

Bu oyun 2001 yılında piyasaya çıkmış ve vasatı aşamamıştı. Çok az oynama imkânı buldum. Keşke bulmasaydım. Karakterler elişi kağıdıyla yapıştırılmış gibiydi ve daha çok çocuk oyunu gibiydi. Bu vasat oyun zaten fazla tutmadı.

The Lord Of the Rings: Two Towers:

Bu oyun PS 2 için çıkmıştı. Ben için oynama imkanı bulamadım. Ama oynayan arkadaşlarım alelade bir aksiyon oyunu diyor bu oyun için...

The Lord Of the Rings: Return Of the Ring:

İşte bu oyun. Orijinalini aldığımda ayaklarımı yerden kesen 89 kere bitirdiğim yegane oyun. Bir aralar en çok sevdiğim oyun sıralamasında birinciliği kimseye bırakmadı. Grafikler, sesler, müzikler, co-op olayı her şey çok iyi oturtulmuştu. Bir tek eksik kamera açılarıydı. Benim gönlümde notu hep 5.

The Lord Of the Rings: Third Age

Bu yapım PS 2 için çıkmıştı. Hiç oynamadığım için pek bir fikrim yok.

Battle For Middle Earth: Bence dünyadaki en kaliteli strateji oyunu. Sesler, grafikler, eğlence. Bir rüya gibi. Filme paralellik, o efsane bölümler, her şeyiyle harika bir oyundu.

Menüsü için bile alınabilir

Battle For Middle Earth 2'nin (bundan sonra BFME 2 diye bahsedeceğim) menüsünden başlayalım. Çok sakinleştirici bir müzikle karşılıyor oyun bizi. Oyunun başında menüden epeyce etkileniyor insan. Hele birde LOTR ve BFME hastasıysanız. Rohan'ın girişindeki o meşhur heykeller ve suda geçen birkaç tane kayık. Bir de kuşların cıvıltısı. Rahatsız edici bir rahatlama var nedense. Menüde seçebileceğimiz 5 tane seçenek var. Bunlar Tutorials, Solo Play, Multiplayer, Options ve My Heroes. Tutorials'da 3 seçenek var. Bunlardan birisi Basic tutorial. Burada oyunu en basitinden öğrenmeye başlıyoruz. Askerleri seç, şuraya yolla, şunu yap, bunu yapma gibi. Advanced Tutorials ise oyunu biraz daha profesyonel şekilde öğretiyor. Kaleyi kullanmak savunma yapmak gibi. War of the Ring tutorial ise daha sonra bahsedeceğim War Of The Ring modunu öğrenmemiz için koyulmuş bir seçenek. Tutorials kısmından sonra gelen Solo Play’de ise klasik BFME seçenekleri mevcut. Baştaki skirmish biraz oynamayı geliştirmek, birazda eğlenmek amacıyla seçebileceğimiz bir seçenek. Campaignleri bitirdikten sonra, oyuna oradan devam etmenizi öneririm. Ayrıca (yine daha sonra bahsedeceğim) kendi kahramanlarımızla oynayabildiğimiz tek mekan. Skirmish'te de birçok yenilik var. Eski oyunda ırklar Isengard, Mordor, Rohan ve Gondor olarak ayrılıyordu. Bu oyunda ise Human; Elf, Dwarfs, Goblins, Isengard ve Mordor. Bunların hepsini özellikleri farklı. Mesela Dwarflar mimaride ve birebir savaşta gelişmişken Efler ok kullanmada çok iyiler. Ayrıca skirmish modunda seçtiğimiz ırkın herhangi bir generalini de seçebiliyoruz. Ve burada kendi yaptığımız Hero'lar devreye giriyor. Mesela Hurşit diye Human kral yarattınız. Skirmish modunda Army'i goodlardan biri seçip Hero'muzu Hurşit'e getirince oyunda fortresstan Hurşit adlı Hero'muzu çıkarabiliyoruz. Ayrıca oyuna yeni bir seçenek daha eklenmiş: War of the Ring. Bu seçenek sayesinde BFME 2'yi Medieval tarzında oynayabiliyoruz. Yani harita üzerinde ordularımızı ve komutanlarımızı komuta edebiliyoruz. Aslında bu seçenek oldukça orijinal bir fikir. Yani BFME 2'yi harita üzerinde oynamak kulağa çok hoş geliyor. Fakat üzerinde biraz daha çalışılabilirdi. Yani oyunun üstünde bir emanet gibi duruyor. Belki de oyunun içinde çeşitliliği arttırmak için koyulmuş bir seçenektir, ama oyunu bitirdikten sonra LOTR hastaları için oyunun ömrünü bir nebze olsun uzatabilir.

Bu bir uçak, Hayır bu bir füze, Hayır bu Sauron...

Gelelim campaignlere. Campaignler bana göre 1. oyunun yanında sönük kalsa da başarılılar. Good campaignde genelde Dwarflar ve Elflerle oynuyoruz. Good campaign zaten çok kısa. Ben yaklaşık 1 günde ortalama bir oynanışla bitirdim. Oyunda Cücelerin kalesini korumak ve Elflerin şehirlerini korumak (Grey Heavens ve Eye of Erebor çok zevkli) gibi çok zevkli görevler var. Klasik BFME ve LOTR görevi. Kale savunmak. Ama yine de gayet başarılılar. Keşke insanlara da yer verilseydi. Ben hiçbir zaman Dwarf yada Elf olmadığım için kapımda 50000 tane orc olduğu zaman ne hissedeceğimi bilemem. Onun için bir orctan daha zayıf ama daha hırslı ve onurlu bir Human ırkı koyabilirlerdi. Ayrıca Good campaign'deki Hero'larda başarılı. Mesela Dwarflardaki King Dain ve Elf Glorfindel (Keşke daha dayanıklı olsaydı) çok fazla işinize yarayacak. Ve İşte Evil Campaign: son bölüme kadar aciz goblinler ve az ömürlü herolar çok zorlanmanıza neden olacak. Hele bir Goblin Kralı var ki aşırı yeteneksiz. Fakat son bölümdeki sürpriz hepinizin ayaklarını yerden kesecek türden. Oyunun sonunda Sauron geliyor. Evet yanlış okumadınız. Sonunda bir LOTR oyununda Sauron'u görmek nasip oldu. Özel hareketleriyle ve karizmasıyla kanınızı donduracak. En iyisi fazla bahset miyim de heyecanı gitmesin.

sistem.gif

Min. Sistem:

1.6 GHz İşlemci ve üzeri

256 MB RAM

64 MB Geforce 3 ve üzeri ekran kartı

6 GB HDD Alanı

DirectX 9.0c

fragman.gif

resimler.gif

2.jpg

the-lord-of-the-rings-the-battle-for-middle-earth-ii-20060428061354563-000.jpg

156293ss_sm2.jpg

indir.gif

http://rapidshare.com/files/225249458/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part01.rar
http://rapidshare.com/files/225250446/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part02.rar
http://rapidshare.com/files/225251445/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part03.rar
http://rapidshare.com/files/225252419/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part04.rar
http://rapidshare.com/files/225253427/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part05.rar
http://rapidshare.com/files/225254377/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part06.rar
http://rapidshare.com/files/225255376/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part07.rar
http://rapidshare.com/files/225256402/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part08.rar
http://rapidshare.com/files/225257503/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part09.rar
http://rapidshare.com/files/225258377/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part10.rar
http://rapidshare.com/files/225259415/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part11.rar
http://rapidshare.com/files/225260954/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part12.rar
http://rapidshare.com/files/225261985/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part13.rar
http://rapidshare.com/files/225262903/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part14.rar
http://rapidshare.com/files/225263952/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part15.rar
http://rapidshare.com/files/225265000/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part16.rar
http://rapidshare.com/files/225265967/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part17.rar
http://rapidshare.com/files/225267004/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part18.rar
http://rapidshare.com/files/225268143/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part19.rar
http://rapidshare.com/files/225269120/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part20.rar
http://rapidshare.com/files/225270159/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part21.rar
http://rapidshare.com/files/225271261/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part22.rar
http://rapidshare.com/files/225272298/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part23.rar
http://rapidshare.com/files/225273331/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part24.rar
http://rapidshare.com/files/225274393/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part25.rar
http://rapidshare.com/files/225275451/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part26.rar
http://rapidshare.com/files/225276467/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part27.rar
http://rapidshare.com/files/225277490/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part28.rar
http://rapidshare.com/files/225278420/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part29.rar
http://rapidshare.com/files/225279410/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part30.rar
http://rapidshare.com/files/225280446/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part31.rar
http://rapidshare.com/files/225281511/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part32.rar
http://rapidshare.com/files/225282619/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part33.rar
http://rapidshare.com/files/225283657/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part34.rar
http://rapidshare.com/files/225284708/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part35.rar
http://rapidshare.com/files/225285660/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part36.rar
http://rapidshare.com/files/225286753/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part37.rar
http://rapidshare.com/files/225287764/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part38.rar
http://rapidshare.com/files/225288722/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part39.rar
http://rapidshare.com/files/225289642/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part40.rar
http://rapidshare.com/files/225289673/lo_t_r_me_2_cshTR_Upload_By_Fuzzy.part41.rar[/CODE]

[size=2][b][color=Purple]1 Part Boyutu: [/color][/b][/size][b][size=2][color=Blue]100[/color][/size][/b][color=Blue][size=2][b] Mb[/b][/size][/color] - [size=2][b][color=Purple]Toplam Boyut: [/color][/b][/size][b][size=2][color=Blue]4000[/color][/size][/b][color=Blue][size=2][b] Mb[/b][/size][/color]

rarsifresi.gif

[CODE]www.cshtr.com[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

şifrede hata veriyor. şifreyi ilk başta kabul ediyor ama 1000in üstünde dosyada şifre hatası deyip çıkartmıyor.

genede emeğin için çok teşekkür ederim. belki bende hata vardır. bu kadar dosyayı upload etmek büyük sabır işi sağolasın

Edited by istanbul_19
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

<_<

Bu oyunla azmı millete hesap ödedtirdik :angry2::D

Walla cok sevdigim biroyun amaartıq oynamaktan sıkıldım herseyini ögrenince görevleride bitince ve kendi taktiklerinizi yapınca daha skirmish mod sarmıo anca arkadaslarla kapısırken sarıo ama bence cok büyük bir yapıt ve arkadasım sanada tşk ediorrumemege saygı

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

OYUNU ARADIM AMA BULAMADIM EĞER VARSA ÖZÜR DİLERİM.

6ezpc9.jpg

The Lord of the Rings: The Return of the King | 1.83 GB

It's a relatively simple action game at heart, but a solid combat system and some extremely intense and cinematic levels make The Return of the King deserving of its name.

000d3bbc.jpg

000d3baf.jpg

000d3bb0.jpg

000d3bb1.jpg

000d3bb2.jpg

Based on New Line Cinema's upcoming film adaptation of J.R.R. Tolkien's classic fantasy novel, The Lord of the Rings, The Return of the King video game will let players journey through multiple gameplay paths, taking control of the motion picture trilogy's heroes including Gandalf, Aragorn, Legolas, Gimli, Sam, and Frodo. Set in all of the breathtaking locations from the upcoming movie, The Return of the King's third person gameplay will include immersive action and epic adventure elements based in rich, interactive levels. An all-new multiplayer co-op mode will let players form their own Fellowship before embarking on their journey through Middle-earth™.

swqwra.jpg

http://rapidshare.com/files/239244660/lord.part01.rar
http://rapidshare.com/files/239244639/lord.part02.rar
http://rapidshare.com/files/239244673/lord.part03.rar
http://rapidshare.com/files/239244706/lord.part04.rar
http://rapidshare.com/files/239244655/lord.part05.rar
http://rapidshare.com/files/239244636/lord.part06.rar
http://rapidshare.com/files/239244685/lord.part07.rar
http://rapidshare.com/files/239244672/lord.part08.rar
http://rapidshare.com/files/239244644/lord.part09.rar
http://rapidshare.com/files/239244643/lord.part10.rar
http://rapidshare.com/files/239245079/lord.part11.rar
http://rapidshare.com/files/239245101/lord.part12.rar
http://rapidshare.com/files/239245084/lord.part13.rar
http://rapidshare.com/files/239245105/lord.part14.rar
http://rapidshare.com/files/239245110/lord.part15.rar
http://rapidshare.com/files/239245123/lord.part16.rar
http://rapidshare.com/files/239245127/lord.part17.rar
http://rapidshare.com/files/239245111/lord.part18.rar
http://rapidshare.com/files/239244775/lord.part19.rar[/CODE]

or:

[CODE]http://www.torrentdownloads.net/search/?search=The%20Lord%20of%20the%20Rings:%20The%20Return%20of%20the%20King[/CODE]

or:

[CODE]http://www.sharingwire.com/download/The%20Lord%20of%20the%20Rings:%20The%20Return%20of%20the%20King.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
arkadaşım aynı sorun bendede var bi süre sonra oyun kendini kapatıyo niye oluyo çözemedim sinirlendim sildim oyunu arkadşlar bi çözümü varmı bu olayın bu arada emeğine sağlık arkadaşım

arkadaşım aynı sorun bendede var bi süre sonra oyun kendini kapatıyo niye oluyo çözemedim sinirlendim sildim oyunu arkadşlar bi çözümü varmı bu olayın bu arada emeğine sağlık arkadaşım

arkadaşlar ben de oyunu indirdim aynı sorunu verdi. galiba oyunu kurulu bir şekilde eklediğinden dolayı oluyor. çünkü birinde de böyle biR sorunla karşılaşmıştım oyunu kendim kurdukdan sonra sorun ortadan kalktı. EĞER ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN yada oyunu silmekten başka çarem kalmıyor

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

THE LORD OF THE RINGS: THE BATTLE FOR MIDDLE-EARTH

SCREENSHOTS

05032lotr20battle20for20midd.jpg

050391898920041207790screen.jpg

050391898920040715790screen.jpg

05037ac0691898920031106790screen.jpg

SHORT DESCRIPTION

The Lord of the Rings has been used in video games before, but never to as great an effect before the movies began releasing. The popularity of those films drove production of games based on both the movies and the books, which were sold as separate licenses. At this point, there have been several games about the different movies from Electronic Arts, but all of them let players take the role of one of the Fellowship heroes in the game without allowing players to see the bigger picture of the struggle for Middle-earth. Vivendi released War of the Ring a little over a year ago but managed to create a title that while decent, wasn't particularly inspiring, nor did it really capture the feel of the series.

SYSTEM REQUIREMENTS

- Windows XP / VISTA / 7

- 2.4 GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor

- 512 MB RAM

- Nvidia GeForce 6600GT/ ATI X800GT or equivalent video card with 128 MB RAM

- 6 GB available hard disk space

1- SERIAL NUMBER HAS BEEN WRITTEN ON CRACK\SERIAL.TXT ON THE ISO.

2- COPY GAME.DAT TO INSTALLATION FOLDER AFTER INSTALL AND OVERWRITE IT WHEN ASKING.

DOWNLOAD LINKS (2636MB)

http://www.filesonic.com/file/437413021/TLOTR_TBFME.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/437413031/TLOTR_TBFME.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/437413041/TLOTR_TBFME.part3.rar
http://www.filesonic.com/file/437413051/TLOTR_TBFME.part4.rar
http://www.filesonic.com/file/437413061/TLOTR_TBFME.part5.rar
http://www.filesonic.com/file/437413071/TLOTR_TBFME.part6.rar

PASSWORD IS

SupperDupper

THE LORD OF THE RINGS: THE BATTLE FOR MIDDLE-EARTH 2 (PORTABLE)

SCREENSHOTS

lord-of-the-rings-battle-for-middle-earth-2,1,out.jpg

edit_0503b345c192924520060302screen020.jpg

edit_05037f0792924520060302screen019.jpg

edit_0503c04fbd292924520060302screen017.jpg

SHORT DESCRIPTION

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II, abbreviated BFME2, is a real-time strategy video game developed and published by Electronic Arts. It is based on the fantasy novel The Lord of the Rings by J. R. R. Tolkien and its live-action film trilogy adaptation. The game is the sequel to Electronic Art's 2004 title The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth. The Windows version of the game was released on March 2, 2006 and the Xbox 360 version was released on July 5, 2006. Along with the standard edition, a Collector's Edition of the game was released, containing bonus material and a documentary about the game's development.

The story for BFME2 is divided into Good and Evil Campaigns. The Good Campaign focuses on Glorfindel, an Elf, who is alerted to a planned attack on the Elven sanctuary of Rivendell. With help from the Dwarves and other Good forces, the Elves attempt to eliminate Sauron and his army to restore peace in Middle-earth. In the Evil Campaign, Sauron sends the Mouth of Sauron and the Nazgûl to muster wild Goblins. With his army, Sauron moves forward with his plan to destroy the remaining Good forces in the North.

SYSTEM REQUIREMENTS

Operating system Microsoft ® Windows ® XP / Vista / 7

Processor 1.8 GHz or faster

512 or more MB RAM

5 GB of free hard disk space

Nvidia GeForce 6600GT/ ATI X800GT or equivalent video card with 128 MB RAM

DirectX version 9.0c or later

DOWNLOAD LINKS (2.15GB)

http://www.filesonic.com/file/437413081/TLOTR_TBFME222.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/437413091/TLOTR_TBFME222.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/437413101/TLOTR_TBFME222.part3.rar
http://www.filesonic.com/file/437413111/TLOTR_TBFME222.part4.rar
http://www.filesonic.com/file/437413121/TLOTR_TBFME222.part5.rar

PASSWORD IS

SupperDupper

Edited by SupperDupper
Link to comment
Share on other sites

oh0jfm.jpg

2h6rrxg.jpg

Orjinal

"The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth II"

Oyunudur

Ve

Osmanlı Mod

İsteğe Bağlıdır

Oyun Hakkında

Tür: Strateji

Platform: PC

Boyut:5.25 GB

Minimum sistem gereksinimleri:[/b]

- İşlemci: 1.6 GHz İşlemci ve üzeri

- Bellek: 512 GB

- Video Kartı: 128 MB

j0a7ok.png

200 Mb lık Linkler

Kendi uploadumdur, şifresizdir... Crack + serial içinde mavcuttur...

------------------------------------------------------------------------------------

Osmanlı Mod Uygulanışı (İsteğe Bağlı)

Yapılışı ".rar" içinde anlatılıyor

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • 4 hafta sonra ...

Merhaba arkadaşlar,

ilk soru: X-Destroyer'in verdiği linklerdeki dosyalar sağlam mı? Deneyen var mı?

2. soru: Rise of the Wittch-King'i oynamak için ilk olarak "The Battle For Middle Earth II" yi mi yüklememiz gerekiyor?

3. soru: Eğer Rise of the Wittch-King'i oynamak için "The Battle For Middle Earth II" yüklememiz gerekiyorsa şöyle bir durum var; Bende zaten "The Battle For Middle Earth II" yüklü ve üstüne "Rise of the Wittch-King" i yüklemeye çalışıyorum ama yine de ilk olarak (aşağıdaki resimlerdeki gibi) "The Battle For Middle Earth II" yi yüklemelisin uyarısı veriyor.

NEDENDİR? :D

witchkingykleme.png

witchkingykleme2.png

witchkingykleme3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
Merhaba arkadaşlar,

ilk soru: X-Destroyer'in verdiği linklerdeki dosyalar sağlam mı? Deneyen var mı?

2. soru: Rise of the Wittch-King'i oynamak için ilk olarak "The Battle For Middle Earth II" yi mi yüklememiz gerekiyor?

3. soru: Eğer Rise of the Wittch-King'i oynamak için "The Battle For Middle Earth II" yüklememiz gerekiyorsa şöyle bir durum var; Bende zaten "The Battle For Middle Earth II" yüklü ve üstüne "Rise of the Wittch-King" i yüklemeye çalışıyorum ama yine de ilk olarak (aşağıdaki resimlerdeki gibi) "The Battle For Middle Earth II" yi yüklemelisin uyarısı veriyor.

NEDENDİR? :D

witchkingykleme.png

witchkingykleme2.png

witchkingykleme3.png

Yardımcı olayım kardeş :)

1) Evet Bütün Linkler Sağlam :)

2) Tam olarak emin değilim ama "Rise Of Witch-King" Bir ek pakettir genelde de olduğu gibi bunu "BFME 2" nin üzerine yükleyeceklersen sorun oluşturmaz :)

3) Oradaki 1. hata da (Çalışan Bütün programlarınızı kapatın) diyor eğer üstünde çalıştığın önemli bişey varsa "İptal" demelisin tam tersi bişey yok sa "tamam" a tıklayarak devam edebilirsin :) diğer hata yı tam olarak anlayamadım ama sanırım BFME2 kopyalanmış diyor herhalde orjinal olmadığından kabul görmüyor rise of the witch-king ama ben onu genellikle masa üstüne kopyalayıp yapsan sorunsuz olur gibime geliyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir kardeşim :)

Link to comment
Share on other sites

öncelikle teşekkürler emeğinize sağlık.oyunu indirdim partları açtım winrar ile ancak oyunu kuramıyorum.cd istiyor.nasıl kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer crack yaparsan sorunun büyük bir ihtimalle çözüleceltir.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...