Jump to content

Tüm Bilgisayarlar Tehdit Altında !


fatsat

Recommended Posts

Arkadaşlar imkansız dmek kolay da hangi kanuna göre imkansı sizce ? bunu da söyleyin de biz de bilelim...

Elektrk hatları üstünden data iletimi zaten mümkün. uzak mesfelerden geçrli olacak bi yöntem değildir muhtemelen. fakat aynı trafodan beslenen iki cihaz arasında böyle bi bilgi hırsızllığı gayet mümkün. Sizin elinizde elektrik hattındaki sinyal salınımını hassas bir şekide belirleyecek bir cihaz ve bu salınımın dijitl karşılığını çıkarack bir program olmaya bilir. Ama bu kesinlikle olmaz anlamına gelmez.Daha önce bununla igil bir ekran görüntüsü görmüştüm nette. monitöre giden sinyal kablosunun etrafında olşturduğu mnytik sinyaleri çok net olmasada yakalayıp görüntnün ne olduğunu çıkaabiliyorlardı. Şu an link veremiyrum fakat merak edenler biraz araştırarak bulabilir sanıyorum.

Sonuçata her elektronik cihaz çalışırken etrafına manyetik bir dalga yayar. Yapılan her işlem bir elektrik sinyaline çevrilir. Bu sinyalleri taşıyan ortamın iletim mesafesi farklıdır sadece. Yeterli mesafeden alınan her sinyal de yorumlamasını bildikten sonra ne için üretildiği bulunur.

Link to comment
Share on other sites

dorudur bole bı seyın olması gayet normal hıc sasırmadım tıtresımler sayesınde cok kolay bı sekılde test edılıyor burda bazı arkadaslar trfa fılan demıs ancak sunu solemek gerek elektırık bı sekılde aktarılıyomu aktarılıyo o zaman ıstedın asamadan gecır o tıtresımı mutlaka ele gecırırler en ıyısı loptop kullanmak :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Bırakın bunları ya. İş elektrik kablolarına kalana kadar ben monitörün yaydığı ışıktan veri hırsızlığı yapılabileceğini duydum. Siz düşünü artık. İtimat etmeyin böyle haberlere.

Link to comment
Share on other sites

Doğrudur, sonuçta bizim burada aktardığımız her bilgi her dosya her bit elektrik akımı sayesinde iletilmiyor mu? telefon hattınızın kablosunun ucuna parmağınızı değdirin bakiyim noluyor :) ya da kasaya takılı bir usb kablosunun ucuna değdirin.. sonuçta her şey elektrik sayesinde olduğundan bunun yapılabilmesi gayet mümkün..

Telefon hattının kablosunun ucuna yüzlerce kez dokundum belkide. Bu dediğin saçma geldi bana. Haklı labilirsin belki vardır elektrik bilemicem ama olsa bile çok düşük bir voltajda vardır. Elektrikle çalışıyo olsaydı elektrikler kesildiğinde telefonda çalışmazdı :) Telsiz telefonlar hariç tabiki.

Hatırlarsınız belki, kablosuz şarj bile geliştirildi bu neden olmasın :whistle:

Link to comment
Share on other sites

özel bi takım cihazlarla aynı trafo olmak kaydı ile internet elektrik hattına verilip aynı trafondan beslenen evlerede 220 hattı üstünden internet dagıtıla biliyor bizzat ben kendim kurmustum bu sistemi ..

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar ben bir fizikçiyim ve bu gerçekten olabilir, sizin klavyeye bastığınız her tuş için ayrı bir sinyal kullanılıyor ...

Buarada bilgisayarı geliştiren ve elektrik kullanımını insan hayatına sokanlar neden bunu yapamasınlar ???

Sen, ben tabi yapamayız ... Ama bunu yapabilecek olan bir sistemin olduğuna inanıyorum.

hocam ne alakası varki bilgisayar 0 1 mantıgıyla calısıyor yanı şöyle dusunelım elektrıgı kes ac kes ac öyle ama elektrıkde nası yapıcan elektrıgı kesınce saten makına kapanır

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...