Jump to content

sdtsahin

Üye
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Kocaeli

Recent Profile Visitors

848 profile views

sdtsahin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. ****0573772 KPSS atamasına baktığım arkadaşımın tc kimlik no'su
  2. Çok tanıdık geldi bu durum Hatta yıl sonlarında otobus biletlerini bu şişe depozitoları ile alırdık.
  3. 1. Duvara Karşı 2. Requiem For a Dream 3. Reservoir Dogs
  4. Bir Şirkette üst düzey yöneticiyim.
  5. ha birde siteden örnek xp ler indirdim dedim ne yapılmış nasıl yapılmış göz gezdirelim diyerek install klasöründe oluşmuş bir install.cmd gördümdü winnt.sif içerisine %sistemdrive%\install\install.cmd komutu ile birlikte onuda denedim tık yok yine ayarları kişiselleştirip xp turu atmamı isteyince gözüme kan yürüdü tabi
  6. Birçok şey denedim ama olmadı runonceex i ve cmdlines i $oem$ de oluşturdum. Denedim Olmadi daha sonra runonceex i $1 de install içine atarak winnt.sif de gui altına %systemdrive%\install ekledim yine olmadı. hatta bir kaç denememde ilk açılışta c:Program windows tarafından bulanamadı gibi bir uyarı verdi. Ayrıca Runonce cd üzerinden çalışıyor yani install klasörü üzerinden değil, Software klasörü üzerinden kodlarda falan hiçbir sorun yok. zaten sanırım kodlarda sorun olsa bile Runonce penceresi açılır yol bulunamadı gibi bir hata verir. Ama runonce hiç açılmıyor. Direk kişisel ayarlar diyerek masaüstü açılıyor.
  7. Arkadaslar iki gündür ugrastığım birşey için yardımcı olur musunuz? forumdan indirdiğim TemizXp cd sini yani SP3 MP11 IE7 eklentili xp ye önce n lite ile yapmis oldugum Addonları yüklüyorum, Daha sonra Base ile driverleri entegre ediyorum. Aynı zamanda Addon olarak kurulmayan programmlarıda Cd den runonce da oldugu gibi düzenliyorum. Ancak pc kurulumu tamamlayıp açıldığında RunonceEx komutunu işlemiyor. Yanlış nerede. Yoksa ya addon eklicez, yada runonce hazırlıcaz. Bu şekildemi olması gerekiyor. Eğer bu şekilde ise Addon ekledikten sonra Addon olmayan programları nasıl yüklemesini sağlıcaz
  8. Uzun süredir forumdayim pek bir sorum yada paylasimim olmadi. Henüz öğreniyorum. Addon yapma konusunda bilgilenmeye calisirken addonlari yaptim cd ye entegre ettim ama birçok kisinin dedigi gibi 7zip failed hatasi bende de çıktı özellikle adobe8 ve diğer programlarda katılımsız program hazırlamada epey yol aldım. Yaptığım cab dosyasını arsivden çıkarıp .ini dosyasına baktığım zaman katılımsız program parametresini şu şekilde gördüm "[EditFile] I386\SVCPACK.INF,SetupHotfixesToRun,AddProgram [AddProgram] msistub.exe Adobe8.msi msiexec.exe /i "Adobe8.msi" /qb" Adobe de verdiği hata çıkan windows installer penceresi vardır ya hani parametrelerin açıklaması yazan o idi. Katılımsız hazırlarken yanlış switch kullandığımda verdiği hata ile aynı. Sonuçta .ini dosyası içindeki msistub.exe Adobe8.msi msiexec.exe /i "Adobe8.msi" /qb" parametre doğru mu? yani Ussf.exe ile parametresine baktığımız Usage kısmının tamamını değilde switch i yazsak daha mı doğru olur? Örnek olarak adobe 8 için baktığımızda parametreye msiexec.exe /i "Adobe8.msi" /qb yazdığımızda yukarıdaki komut .ini dosyasına eklenirken sadece /qb yazdığımda msistub.exe Adobe8.msi /qb komutu .ini dosyasına ekleniyor. Doğrusu hangisi acaba?
  9. Ben Katılımsız Xp SP3 CD si hazırlarken izlediğim yolları öncelikle sıralamak istiyorum: RunOnce yöntemi ile ilk kurduğum cd de sorun çıkmadı sadece katılımsız kurdu ve eklediğim 7 programıda yükledi. Daha sonra cd yi biraz daha geliştirmek istedim. Bu Cd'ye daha sonra birkaç program daha ekledim. Sata driverlari ekledim ve son olarakta DriverPacks ile driverlari entegre ettim. CD ile kuruluma basladigimda Mavi Ekran Denen donanımsal hata ekranı geldi ve "driver irql not less or equal" başlıklı ***.sys dosyası ile alakali (dosyanın ismini hatırlamıyorum.) hata geldi. pc yi kapayıp açtığımda kurulum devam etti kaldigi yerden. Bu hata ile daha önce karşılaşan varsa sebebi ve varsa bir çözüm yolu var mı. Yada entegre sıralamamda mı hata vardı? Oda şöyle : önce xp ye driverlari entegre ettim BASE ile daha sonra nlite ile SP3 ve Sata Sürücüleri entegre ederek iso olusturdum. hatayı aldığım zaman acaba SP sorunu mu dedim ve tersini yaptım önce sp3 ve satalari entegre edip BASE ile driver entegresini yaptım ama yine aynı hata. Var mı bir çözümü?
  10. sık sorular kısmında eklediğiniz tncxp nasıl dvd ye yazılır sorusuna verdiğiniz link açılmıyor. Tncxp nasıl Dvd'ye yazılır?
×
×
  • Create New...