Jump to content

numan34

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

569 profile views

numan34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar bu aktivasyon işi beni baya uğraştırdı. Laptopumda WinXP SP3 + WinVista SP2 + Win7 RTM kurulu. XP'den yana zaten sıkıntı yok. Ancak Vista ve Win7'nin aktivasyon işlemi problem çıkarıyor. Vista'yı da Win7'de aktive etmek ile ilgili bir sorunum yok. Yani ikisinide aktifleştirebiliyorum. Ancak sorun şu ki; birini aktifleştirdiğimde diğeri kalan günü saymaya başlıyor. Aynı şekilde tam tersi de söz konusu. Yani diğer sistemi deaktif ediyor. Vista ve Win7'yi aktive edecek ve birbirini etkilemeyecek şekilde nasıl aktive edebilirim. Bi yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kullandığım crackler: 7loader ve Vista Toolkit. (Boot'a yazı yazmıyorlar)
  2. böyle bir şey lazımdı. teşekkürler. bide vista olanını bulduk mu tamamdır.
  3. Vista da kurmaya gerek. Vista nın kendine ait bluetooth driveri var. Gerek görürse update den güncelliyor.
  4. hocam portable link ölmüş. yenileyebilir misin? birde portable tr mi?
  5. Hocam, Allah Razı Olsun. Vistada denedim. Sorunsuz çalışıyor. Uzantı ve gizli dosya göster/gizle yazıları dediğiniz gibi ingilizce oldu. Turkcelestir.reg ile de Türkçe oldu. Çok teşekkür ederim.
  6. Hocam çalışman süper tebrik ederim. Senden bir ricam olacak. bana sadece bu 4'ü lazım: gizli dosyaları göster/gizle uzantıları göster/gizle uzantıyı değiştir nitelik değiştirici Bu dördünü tek bir setup olarak hazırlayabilir misin? Tabi vaktini almazsa? Not: Vista uyumlu olacak şekilde. Şimdiden teşekkür ederim.
  7. Arkadaşlar bana sadece bu 4'ü lazım: gizli dosyaları göster/gizle uzantıları göster/gizle uzantıyı değiştir nitelik değiştirici Bu dördünü tek bir setup olarak hazırlayabilir mi? Not: Vista uyumlu olacak şekilde. Şimdiden teşekkür ederim.
  8. 9.8 tr bekliyorum. çok teşekkürler.
×
×
  • Create New...