Jump to content

erdaldagdelen

Üye
  • Posts

    239
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

Profile Information

  • Male
  • stalingrad

Recent Profile Visitors

1329 profile views

erdaldagdelen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. İçinden 48 tane rar dosyası çıktı, Kurulumu Nasıl Yapılacak Bunun?
  2. Valla sıkıntılı günler geçiriyorum yokmu bir çözüm Arkadaşlarım....
  3. Öncelikle LG yi unutmuşsun... LG kullanıcısıyım memnunum bilgisayarımdan. Lakin bir DELL ile mukayese edilmez. çoğu firmanın ürettiği notbook 1-2 yıl içinde mutlaka bir patlak veriyor. Ama daha geçenlerde 12 yıllık pentium 2 işlemcili bir DELL'e xp kurdum 64 mb ram vardı. Canavar gibi çalışıyor bilgisayar. Hayretler içinde kaldım
  4. arkadaşım filim paylaşımlarına aramı verdin yahu kolay gelsin

  5. Bence çocuğun Annesi guatr olmuş anasıda çocuğun duası kabul olur diye ona dua ettiriyor
  6. slm arkadaşalar rc7100 sürümüne tr yaması yaptım kullanıyorum. gece yatarken sadece cryptload ve mozillayı açık bırakıyorum download yapması için. ram kullanımı %30 civarı ancak sabah kalktığımda %66-70 lere ulaşıyor. windows güncelleştirmelerim haftada 1, ama her gün böyle oluyor. geçenlerde gom da film izlerken %98 i bulmuştu. bu konuda fikri olan arkadaşlara arz ederim saygılar.
  7. slm arkadaşlar. bir kaçgün öncesine kadar 32bit vista ultimate kullanıyordum. bi gün kapatmak istedim , kapatılıyor yazısı yarım saat durdu kapanmadı. laptopun kapatma düğmesine basılı tutup ben kapatmak zorunda kaldım. tekrar açmak istedim bu defa boot ekranında saatlerce bekledi ama açılmadı. farklı bir 32bit ultimate ile format attım. biraz önce yine kapanmadı , kapatma düğmesinden kapattım yine... tekrar açmak istedim ama yine o acı haber yine açılmadı. sizin bir öneriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  8. xbox yazısını büyük yazarak hem reklam yapmışsın hemde kural ihlali (büyük karakter yasak) bann :/)
  9. w7 kurmak istedim şimdi kur dediğimde: ''setup.exe- bad image'' başlıklı ''is either not designed to run on windows or it contains an error. try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support'' yazan hata penceresi ile karşılaştım. tamam dedim. ardından: windows setup cannot load. an internal error occurred. to install windows , restart the installation. yazan başka bir hata penceresi çıktı... ve w7 yüklenmedi. sebebi ne ola. ilginiz için teşekkürler.
  10. kural 26474544515 : kendi kendini banlayamazsın bannnnn
  11. bazı şeylerin bu şekilde teşhir edilerek meşrulaştırılmak istenmesi doğrusu hiç hoş bir davranış değil. bazıları doğaldır yokluk sebebi ile ama nedense mutfakları bu halde olanlar üşenmeden bira şişelerini dizmişler... ehh ne diyelim helal olsun..
  12. LG E500 U-AP44T KULLANIYORUM BİR ÇOK LAPTOPU DENEME İMKANIM OLDU AMA BU LAPTOPU DİĞER LAPTOPLARLA DEĞİL MASAÜSTÜ PCLER İLE KIYASLIYORUM İNANIN EN AZ MASAÜSTÜ PCLER KADAR PERFORMANSLI ÜSTELİK VİSTA İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜYKEN XP DE HERALDE KANATLANIR... TEK KELİMEYLE ELİMDE BİR CANAVAR VAR.
×
×
  • Create New...