Jump to content

emutlu

Üye
  • Posts

    678
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

2089 profile views

emutlu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

26

Reputation

  1. Sorunsuz kurdum ve 2028'e kadar lisanladı. Teşekkür ederim. Ancak 2-3 gündür bu uyarıyı veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
  2. Temin edildi. Konu kilitlenebilir. Herkese iyi forumlar.
  3. Laptop rami hocam. Cihaz destekler mi acaba?
  4. Özellikleri uyuyorsa anlaşabiliriz ..
  5. Başlığı düzenledim hocam. DDR1 333mhz ram demek istedim.
  6. Elimde Fujitsu Siemens Amilo M1425 model çok eski bir laptop mevcut. DDR1 333MHz PC 2700 model 2x256=512 mb ram var. Güncellemesiz XP SP3 kurdum. Ancak interenete girdiğinde çok kasıyor. 1 GB veya daha fazla ram takmak istiyorum. Bu laptopa takılabilir mi ve elinde olan varsa benimle irtibata geçebilir mi? Satın almak istiyorum.
  7. Beni de çok uğraştırmıştı. Nasıl kaldırdığımı hatırlayamıyorum. Sanırım Microsoft Fix It kullanmıştım. Programın sitesinde nasıl kaldırılacağı İngilizce olarak yazıyor. Kolay gelsin.. http://www.enigmasoftware.com/program-uninstall-steps/
  8. Öncelikle merhaba. Elimde 1 TB harici harddisk var. İçinde 2 klasör var. İçinden bir filmi bir klasörden diğerine kes/yapıştır yaptığımda tıpkı kopyala/yapıştır işlemi gibi uzun sürüyor ve kestiğim klasördeki dosya diğerine taşındığı halde eskisinde de kalıyor. Yani kopyala/yapıştır gibi iki klasörde de dosya oluyor. Bir de basit bir excel dosyasını düzenleyip kaydetmek istediğimde kaydet butonuna bastığımda farklı kaydetteki gibi pencere açılıp kopya oluşturmak istiyor. Aynı dosya üzerine kayıt yapamıyorum. Sorun virus mu yoksa harddisk hatası mı çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Yönetici izinleriyle alakalıymış. Sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir.
  9. PC satıldıktan sonra kıymetli oldu. :) Engelli birey bulunan bir aileye 250 TL'ye verdim. Her şey para değil. Dua aldık. Çok da memnun kaldı.
  10. Yeni PC aldığım için satışa çıkarmıştım. Cihaz satıldı, alan hayrını görsün. Konu kilitlenebilir.
  11.   Zorla satmıyoruz.     Ses sisteminizin marka ve modeli nedir?
  12.   Öneri için teşekkürler. Ederi nispetinde birine gider umarım. Ölü fiyata vermeyeceğim.
  13.   200 TL bu makine için cazip bir fiyat değil. Parçalar çok temiz. Dün writeri de değiştirip Sata yaptım. Makinenin her şeyine kefilim. Aylık temizliği yapılan bir PC. Üzerine para ilave edip ses sitemi alacağım.
×
×
  • Create New...