Jump to content

emutlu

Üye
  • Posts

    678
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by emutlu

  1. Sorunsuz kurdum ve 2028'e kadar lisanladı. Teşekkür ederim. Ancak 2-3 gündür bu uyarıyı veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
  2. Temin edildi. Konu kilitlenebilir. Herkese iyi forumlar.
  3. Laptop rami hocam. Cihaz destekler mi acaba?
  4. Özellikleri uyuyorsa anlaşabiliriz ..
  5. Başlığı düzenledim hocam. DDR1 333mhz ram demek istedim.
  6. Elimde Fujitsu Siemens Amilo M1425 model çok eski bir laptop mevcut. DDR1 333MHz PC 2700 model 2x256=512 mb ram var. Güncellemesiz XP SP3 kurdum. Ancak interenete girdiğinde çok kasıyor. 1 GB veya daha fazla ram takmak istiyorum. Bu laptopa takılabilir mi ve elinde olan varsa benimle irtibata geçebilir mi? Satın almak istiyorum.
  7. Beni de çok uğraştırmıştı. Nasıl kaldırdığımı hatırlayamıyorum. Sanırım Microsoft Fix It kullanmıştım. Programın sitesinde nasıl kaldırılacağı İngilizce olarak yazıyor. Kolay gelsin.. http://www.enigmasoftware.com/program-uninstall-steps/
  8. Öncelikle merhaba. Elimde 1 TB harici harddisk var. İçinde 2 klasör var. İçinden bir filmi bir klasörden diğerine kes/yapıştır yaptığımda tıpkı kopyala/yapıştır işlemi gibi uzun sürüyor ve kestiğim klasördeki dosya diğerine taşındığı halde eskisinde de kalıyor. Yani kopyala/yapıştır gibi iki klasörde de dosya oluyor. Bir de basit bir excel dosyasını düzenleyip kaydetmek istediğimde kaydet butonuna bastığımda farklı kaydetteki gibi pencere açılıp kopya oluşturmak istiyor. Aynı dosya üzerine kayıt yapamıyorum. Sorun virus mu yoksa harddisk hatası mı çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Yönetici izinleriyle alakalıymış. Sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir.
  9. PC satıldıktan sonra kıymetli oldu. :) Engelli birey bulunan bir aileye 250 TL'ye verdim. Her şey para değil. Dua aldık. Çok da memnun kaldı.
  10. Yeni PC aldığım için satışa çıkarmıştım. Cihaz satıldı, alan hayrını görsün. Konu kilitlenebilir.
  11.   Zorla satmıyoruz.     Ses sisteminizin marka ve modeli nedir?
  12.   Öneri için teşekkürler. Ederi nispetinde birine gider umarım. Ölü fiyata vermeyeceğim.
  13.   200 TL bu makine için cazip bir fiyat değil. Parçalar çok temiz. Dün writeri de değiştirip Sata yaptım. Makinenin her şeyine kefilim. Aylık temizliği yapılan bir PC. Üzerine para ilave edip ses sitemi alacağım.
  14.   Hayır, düşünmüyorum.       Talip değilseniz gereksiz ileti yazmayın.
  15. Yeni PC aldığımdan dolayı eski kasayı satıyorum. Parçalarla ilgili herhangi bir sorun bulunmamakla birlikte kasa temizliği kompresörle düzenli olarak yapıldığından oldukça temizdir. PC'de Win7 Ultimate 64 bit işletim sistemi kuruludur ve yeni formatlanmıştır. Anakart ve ekran kartı driverleri orijinaldir. Talep edildiği takdirde istenilen işletim sistemi ve programlara ait dvdleri bonus olarak göndereceğim. PC özellikleri ve ekran görüntüleri aşağıda verilmiştir. Öngörülen fiyat 300 TL'dir. ÖZELLİKLERİ FEEL FL 550 Kasa GIGABYTE GA-G31M-S2L Anakart Intel Core 2 Duo Processor E6550, LGA775 Pkg 2.33 GHz, 4MB l2 Cache, 1333 Mhz İşlemci GIGABYTE ATI HD 2600 Ekran Kartı (Tümleşik 512MB GDDR2 bellek ve 128-bit bellek arayüzü) 4 GB DDR2 800 RAM (2x2) 160 GB Samsung SATA Harddisk Toshiba DVD Writer Kart Okuyucu
  16. D-SMART'ı araştır hacım. Ben 2 senelik taahhütle 69 ödüyorum aylık. Belki şu an fiyatları daha da düşmüştür. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum. 8 MB hız. 50 GB akk var ama dolunca hız 3 MB'e düşüyor. Maxi paket kullanıyorum. HD Uydu alıcısı, çanak ve modem veriyor. Bir dünya kanal var. Özellikle Smart Spor kanalları süper. Hepsi dahil aylık 69 TL   TTNET sınırsız 1 MB kullanıcısı idim. 1 MB bağlantı ile 49 TL ödüyordum. Bağlantı zırt pırt kopuyordu. Şimdi hem hızdan memnunum hem de kopma olmuyor.
  17. Örnek bir davranış. Paylaşımda bulunan arkadaşımıza ve vesile olan yöneticiye teşekkürler. Kiminin parası kiminin duası demişler. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyorsa ne mutlu.
  18. Hayırlı olsun.. Bu forumun ciddiyetini çok seviyorum. Seçilmiş insanlara uzun süre sonra yetki veriliyor. Tebrik ederim.
  19. ProShow Producer kullanabilirsiniz. Ben basit bir şey hazırlamıştım daha önce.. http://www.youtube.com/watch?v=WCTWaOLPQ6s
  20. emutlu

    Cd-Cops

    Bu linkte bazı küçük programlar var sanırım. Belki işinize yarar. http://www.gamecopyworld.com/cd-cops.htm
  21. Konuyu açan üye şifre bilgisini vermiş. şifre: rupi
  22. Bu iş bu kadar uzun ve zor mu? Pratik bir yolu yok mu? :)
×
×
  • Create New...