Jump to content

Kozan76

Üye
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kozan76

  1. Benim mailim yarım saatte geldi,download ederken şifre girmeme lüksünü tatmış oldum
  2. Allah hayırlı uğurlu etsin,inşaallah hep birlikte daha nice senelere.
  3. İlgin için teşekkürler canberkbaba, senin dediğin gibi uzantısını değiştirmeden de yapıyorum ama durum malesef aynı, sağlık olsun.
  4. Malesef dosyanın uzantısını ".rar" olarak da yaptım ama çıkan sonuçla hayal kırıklığına uğradım. Konuyla ilgili önerilerinizi bekliyorum.
  5. Acemi birliğim ; Samsun Sahra Sıhhiye Okulu Erbaş ve Er Eğitimi Mrk.Komutanlığı Usta Birliğim; Gümüşsuyu Asker Hastanesi Taksim/İstanbul Acemi birliğimde Tabur içerisindeki sosyal tesisler sanki beş yıldızlı otellerin parçasıymış gibiydi , yemekleri özel yemek şirketi yaptığından muntazamdı,koğuşlarda geceleri yat içtimasından sonra kırmızı gece lambaları yanardı,internet kafesi,kütüphanesi,askeri gazinosu ve içerisindeki kantinlerde çarşıya çıktığınızda bulabileceğiniz hemen hemen tüm gıda maddeleri bulabiliyorduk, tek eksiği demleme çay'a hasret kalmıştım,Kantinden 2 tane sallama çay poşetini alır 0,5 lik pet şişelerin içerisine koyar ,demeleme çay hasretimizi gidermeye çalışırdık.Bir başka sıkıntı banyo meselesiydi, banyoya düdük sesiyle girer 3 dakika sonra düdük sesiyle çıkardık.3 dk.ne kadar yıkanabilirsen artık. Usta birliğim de tesis olarak güzel di, Osmanlıdan kalma eski,güzel bir hastaneydi,askerlik çağına gelmiş ne kadar madde bağımlısı,sabıkalı hırsız, katil, psikopat varsa tedavi olmaları amacıyla oradaydılar, sayıları birliğin yarısından fazlaydı, sanıldığı gibi çok rahat bir usta birliği dönemim olmadı,çavuştum ve görev alanım çok genişti,resmiyette tek sorumluluk alanım görünürken gerçekte dokuz ayrı görevim vardı,sabah 6 da giydiğim botlar gece devriyesinden sonra ortalama 1-2 gibi ayağımdan çıkıyordu.Her ne olumsuzluk olursa olsun sivil hayatta askerlik arkadaşları hiç unutulmuyor,her daim aranılıyor,şu an milyarları versek tekrar o günlere dönemeyiz, askere gidecek arkadaşlar askerliğin kıymetini bilin.
  6. Paylaşımlarınız için teşekkürler, ancak win 7 64 bit yüklü sistemime kuramadım, araştırdığıma göre sadece 32 bit sistemlerde çalışıyormuş, bu programa alternatif, 64 bit sistemlerde de çalışan bir program önerebilirmisiniz.
  7. Benim 7/64 de 9.0.0.180 sürümü çalışıyor. Programı güncelle dediğimde 9.0.0.182 sürümüne yükseltti ancak çalıştıramadım, mecburen sistem geri yüklemeyi çalıştırmak durumunda kaldım.
  8. Acemi birliği:Samsun Sahra Sıhhiye Okulu Çvş.Eğt.Bl."Gökberk Kışlası" Usta birliği : Gümüşsuyu Asker Hastanesi Taksim / İstanbul
  9. AÖF İşletme fakültesi-Yönetim ve Organizasyon bölümü Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü-Laboratuvar bölümü mezunuyum,
  10. Solid Converter PDF v.4.0.560 programının Türkçe Yaması lazım ilginiz için şimdiden teşekkürler. http://dl.filekicker.com/send/file/163954-3V12/solidconverterpdf.exe
×
×
  • Create New...