Jump to content

M.t.c

Üye
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by M.t.c

  1. "+1 çok saçma değil mi? Nedir bu ergen gibi ben de varım demek." diyen bazı arkadaşlar vardı.. Buyursunlar +1'i 'Google' bir özellik olarak sunuyor.
  2. Hotfile linkini kopyala ve boş alana yapıştır. Daha sonra indir'e tıkla ve gelen pencere'den tekrar indir'e tıklaman yeterli olucaktır.. [code]http://www.premiumconvert.com/[/code]
  3. [quote name='exi23' date='31 Ocak 2011 - 17:40 ' timestamp='1296496242' post='955032'] Bundan bir tane de ben istiyorum. [/quote] +1 Not:Uyarı almak veya bazılarını gıcık etmek için değil de şaka mahiyetinde yazdım inşallah anlayışla karşılarsınız .. (:
  4. Benım de ekran kartım aynı hiç öyle bi sorun yaşadım K-lite yükledim sorun hallolmuştu güncel ekran kartı denediniz mi ?
  5. Codec Pack yükle. K-lite codec pack öneririm.. [code]http://hotfile.com/dl/99507776/da85edb/K-LMCP6.8.8.rar.html[/code]
  6. Alakası yok. O girdiğiniz an itibariyle facebook'a saat olarak ve yer olarak kaydediliyo bi süre için ve senden başkası girdiğinde zaten oda kaydoluyo ve farklı bi şehirden girildiğini ve başkası tarafndan girildiğini düşünüyorsanız hemen aktiviteyi sonlandır deyip şifrenizi değiştirmelisiniz. Tabi orda İstanbul yazıyo olabilir buda benim düşünceme göre IP adresinin nereden olduğunu süzerek yerinizi belirlemek. Facebookta bence en yakın yeri tespit ediyo .. Sanmıyorum hesabımıza başka birinin girdiğini ..
  7. Esc tuşuna bas (: Sonra çözünürlüğü düşür ?
  8. hdd---SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB 7200Rpm SATA2 32MB HDD Samsung HDD'ler çok başımı ağrıttı dostum heleki 1TB bundan başın ağrımasın bence farklı bi markaya yönel .. Karalamak için sölemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın sadece kullandığım ve arkadaşlarımın problemleri kadarıyla söylüyorum. Bide DDR2 ram yerine DDR3 alsan ve "mcfalsi" arkadaşın da dediği gibi 3GB alsan yeterli olur sanıyorum .. Sistem genelinde çok iyi zaten grafik olarak kullanıcaksın ekran kartında güzel 256 Bit olmasıda tabikide sisteme + sağlıycak unsurlardan.. Hayırlı olsun.
  9. Bu cümleyi gözü kapalı yazabilir misiniz ? Demekki yazabiliyormuşuz .. (Bunuda gözüm kapalı yazabiliormuşum)
  10. Hepsini seçiosun içinde o cmd dosyasıda olmak üzere sonra sağ tıklıosun Arşive ekle diosun daha sonra Sıkıştırma Yöntemi kısmını En iyi olarak ayarla sağ taraftaki seçeneklerden de SFX arşivi oluşturu seç. Daha Sonra üstten Gelişmiş sekmesine gel Sfx Seçenekleri var ona tıkla Aşağıda çıkartmadan önce çalıştır die bi bölüm yer oraya cmd dosyasının adını yaz sonuna .cmd eklemeyi unutma yani tam dosya adını yaz daha sonra o menünün de üst sekmesinden Modlar sekmesine tıkla tıkla ordan da alttaki Sessiz mod menüsünden Tümünü gizle yi seç bi altından da Tüm dosyaların üzerine yaz'ı seç daha sonra da Tamam de hepsine arşivi oluştur olay bu kadar uzun ve zahmetli görünsede kavradıktan sonra 30 saniyeni almaz arkadaşım Kolay gelsin..
  11. Önemli deil ben hep böle yapıom gayet kolay ve anlaşılır ztn pratik bişi..
  12. Arkadaşım ben genelde bi cmd dosyasıyla halladiorum kolay olsun diosan buyur ben hazırladım bi dosya not defterine yapıştır bunları sonra kaydederken " Kur.cmd " olarak kaydet ismi farketmez de önemli olan sonunun .cmd olması veya .bat olması .. @echo off @COLOR 0B ECHO. ECHO Programlar Kuruluyor.. ECHO. ECHO _____________________________________________________ AeroWhite.exe dnfaio.exe Eklentiler.exe fonts.exe Güncelleme.exe MacOSX.exe Obsidian.exe Oyunlar.exe Power.exe WindowsSidebar.exe ECHO. ECHO _____________________________________________________ Echo Programlar Basariyla Kuruldu. ECHO _____________________________________________________ ping Kur[/CODE] Daha sonrada Winrar la bunları paketle ve çıkartmadan önce çalıştırılıcak dosya adını bu dosyanın adını yaz örnek: Kur.cmd Kolay gelsin...
  13. Evet blackman12 arkadaşım kendi user kimliğime göre düzenledim ama gene olmadı yanda daha pratik oluyor ve görünümüde hoşuma gidiyor ama her formattan sonra pek uğraştırmasada default olarak gelsin isterdim fakat genede sağol ilgilendiğin için
  14. Arkadaşlar; Ben aynen bu resimde de görüldüğü üzere başlat çubuğunu dikey olarak kullanmak istiyorum ve windows ilk açılışında bunun bu şekilde default olarak gelmesini istiyorum.Bunu regedit'ten veya başka bi şekilde yapılabiliyorsa nasıl yapıldığını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler..
  15. Arkadaşlar Çalıştır 'ı nasıl özelleştirebilirim? Yani nerde bunun dosyası felan_?
×
×
  • Create New...