Jump to content

radyofon

Üye
  • Posts

    1044
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by radyofon

  1.  

    adresinde bize ait programın yeni versiyonunu çıkarmışsınız birkaç yıl önce ve foruma fazla girmediğim için yeni fark ettim. Ellerine sağlık ama incelik göstererek tnctr'de kodları paylaşmamız programın yeni versiyonunu çıkaracağınız anlamına geleceğini de sanmıyorum, kusura bakmayın. Bizden izin isteyebilirdiniz, şık olmamış.

  2. AutoIt ve AMS konusunda TNCTR formunun üstüne form yok. Bütün ustalar burada. BlueLife, KintaRo, blacman12, talha' dan tut da daha kimler kimler....İyi ki bu form sitesini hazırlamışlar!...Teşekkürler TNCTR...İyi ki varsın!... :)

  3. Üstadım!...Bizim programa uninstall da eklemek mümkün müdür? Kayıtları registry' dan da sildirebilir miyiz?

  4. Üstad!.. Mesaj kutusundaki mesajları yanlışlıkla sildiğim için seninle aramda olan bağlantı koptu. En azından son e-imza dosyası için bir link gönderebilir misin?

  5. Sayın admin!...Silinen mesajlarımı geri almam mümkün mü acaba? Daha önce sormuştum ama sizden cevap alamadım.

  6. Üstadım!... Seninle aramdaki mesajların hepsini yanlışlıkla sildim. Dolayıyıyla seninle olan bağlantım koptu. Şu hattı yeniden açarsan sevinirim.

  7. Üstad denem yapayım derken seninle aramızdaki konuşmaları sildim. Tüh ya...Herşey gitti. Daha önceki konuşmalarımıza bakarak oradan çok faydalanıyordum. Bana tekrar konuşma açsana.

  8. AutoIt ve AMS konusunda TNCTR formunun üstüne form yok. Bütün ustalar burada. BlueLife, KintaRo, blacman12, talha' dan tut da daha kimler kimler....İyi ki bu form sitesini hazırlamışlar!...Teşekkürler TNCTR

    1. Show previous comments  1 more
    2. StoneKing

      StoneKing

      Burası forum değil :) İnternet ortamının en iyi yeri... Dünyanın en çok tıklanan siteleri

      1.TNCTR

      2.facebook ...

    3. abdullahTR
    4. kavukluca

      kavukluca

      Google amca sağolsun bir şeyler arattırıpta sitemize yönlendirilenlerin sayısı yabana atmayacak kadar fazla

  9. Vaktim AutoIt ve AMS' nin videolu görüntülerini izlemekle geçiyor.

    1. StoneKing

      StoneKing

      Umarım senın için yararı olur. Şahsen bende öğrenmek istiyorum ama işte FPS tutkusu :D

  10. AutoIT' in profesyonel ustasıdır kendileri. Çalışmalarında başarılar dilerim.

  11. Selam!...

    Size mesaj gönderemiyorum. Msgbox da bir problem var galiba

  12. Son çare sen kal Sayın Administrator... Blue_Life ile karşılıklı mesajlaşıyorduk fakat mesaj ayarlarımı kontrol ederken galiba yanlış birşey yaptım ve sevgili Blue_Lİfe' a mesaj yazamaz oldum.

  13. Merhaba!...

    Bahsettiğim konuyla ilgili sana bir pdf dökümanı göndermek isterim. O zaman konu daha kolay anlaşılacak. Bana e-mail adresinizi gönderebilir misiniz?

  14. Autoplay' de Checkbox anlatım videolarınızı inceledim ve gerçekten faydalı fakat aynı şeyleri ben winrar için yaptığımda "Next" tuşuna basmam gerkiyor. Galiba sizin kullandığınız winrar setup' ının kendisi katılımsız.Her prg için katılımsız bulmak m...

×
×
  • Create New...