Jump to content

bykajmeran

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bykajmeran

  1. özelinize attım kendim upload edemem ama indirdiğim bağlantıyı verebilirim.
  2. Arkadaşın paylaşmış olduğu tamamen live sürümüdür. Hiçbir şekilde install alabileceğinizi sanmıyorum. Minimum ücreti ödeyerek aldım ve deneyeceğim. Aldıktan sonraki ekranda da belirtilmiş.   ATTENTION! The free Live download iso from Sourcforge cannot be used to install any Robolinux operating systems. It is a Live Trial only.   Ha bu arada install için ayrı bir iso veriyor yapımcı bilginize.
  3. ocz nin ssd harddisklerini tavsiye edebilirim. corsair de iyidir ama ocz daha iyidir.
  4. ben bu sistemi indirdim ve yaklaşık 1 ay kadar işyerimde kullandım. yaşadığım sıkıntı şuydu her makinede değil ama bazı makinelerde windows 7 yi kurduktan sonra windows logosunda takılıp kalıyor. malesef sırf bu yüzden kullanmayı bıraktım. 
  5. sormak istediğim birşey vardı ben kendim multiboot usb hazırladım anlatım sayesinde yanlız her windows sürümünü root a klasör klasör atmıştım ben şimdi bu klasörleri tek klasöre toplasam usbmenu dosyasındada düzenlesem çalışırmı? bu konuda beni bir aydınlatabilirmisiniz. yoksa tekrardan nt5-nt6 tool ile ayarlamammı gerekiyor?
  6. fat32 ile ntfs arasında ne gibi farklar oluşur birisi diğerinden dahamı hızlı çalışır   edit : gerekli bilgiyi google dan bulmuş bulunmaktayım gerek kalmadı sağolun...
  7. teşekkürler 1. mesajdaki işimi gördü
  8. programı denedim fakat ihtiyaclarımı malesef karsılamadı umarım en yakın zamanda ekran kartı, ram, işlemci bu gibi donanımları tanır ya değilse pekde önemi yok
  9. ya sana tek kelimelik bir şey söyleyim mükemmelsin ) sırf bu xp mode çalıştıramadığımdan xp nin rezilliğini çekiyorum.. ya gerçekten o kadar mükemmel bir paylaşım oldu ki bu benim için anlatamam çokçok saol )
×
×
  • Create New...