Jump to content

condemned

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

648 profile views

condemned's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Sayın pascal senin ki gibi bir sistem malesef yok (usb kopyala ile çalışan) o yüzden bilgisi fazla olmayan biz kullanıcılar için lütfen v4 yaparsan çok seviniriz. Saygılar.
  2. Sayın Razorwound size birşey yazdığımı hatirlamıyorum?
  3. Bileşenlerin çıkarılması bazı oyun ve programlarda hataya sebep oluyor bileşen çıkarmadan performance edition yapmak mümkünse daha iyi olur birde Profesional x64 sürümde Yayımlarsanız harika olur teşekkürler.
  4. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  5. Arkadaşlar rica etsem bu sistemin ne olduğunu biri anlatabilirmi bu sisteme işletim sistemlerini bizmi aticaz yoksa içinde varmi eğer biz aticaksak bir arkadas resimli anlatim yapabilirmi?
  6. Merhaba Sistemi yaklaşık 10 saat test ettim ve gördüğüm hataları yazmak istedim 1.Masa üzeri sağtık gönder'de masa üzerine kısayol atamıoyorsun. 2.Bazı program ve oyunlarda ''wmvcore.dll hatası'' hatası aliyorsun bunun çözümü ise'' Media Feature Pack for Windows 7 N with Service Pack 1 and Windows 7 KN with Service Pack 1 (KB968211)'' Bunu yüklemek fakatbu paketi yüklemek mümkün olmuyor ve ''bu güncelleme sistemiz için geçerli değil''hatası veriyor.
  7. 36 gb bende boyutu 32 gb belleğe atabilen varmı?
  8. En önemlisi işletim sistemlerinin güncel ve stabil olması bunun dışında diğer herşey var zaten  bazı eski laptop ve masaüstü pc lere  de destek verilmiş sanırım win7 ve win 8 de  windows password recovery (elcomsoft) eklenebilir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim teşekkür ederim.
  9. Bu çalşışmanın güncel hali ne zaman çıkacak işletim sistemleri ve içindeki programlar?
  10. Biostan harici hdd seçerseniz kullanabilirsiniz boş olmasına gerek yoktur.
×
×
  • Create New...