Jump to content

azrail31

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

665 profile views

azrail31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Öncelikle merhabalar. Ne sistemi indirdim, ne kurdum, ne de kullandım. Sadece yorumları okuyunca cevap yazma gereği hissettim.   İsteyen indirir kullanır, istemeyen çıkar gider.    beyantt arkadaşımıza vermiş veriştirmişler maşallah. Bu tavırlar doğru değildir, bu şekilde sizlere paylaşımda bulunan insanların daha iyi şeyler ortaya çıkartabileceğine inanmak ise ayrı bir yanlışa düşmedir. Eleştiri yapmanında belirli ölçüleri vardır, nezaketi elden bırakmamak gerekir ki insanlar sizi dinlemek anlamak istesinler. Meşhur Atasözümüz der ki; iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır. Size böyle bir eleştiri gelse acaba siz neler hisseder, nasıl bir tepki verirdiniz? Merak ediyorum doğrusu.   Albert Einstein ne demiş: "Ön yargıları yok etmek atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur."
  2. Emeğinize sağlık güzele benziyor bastım downloadı kolay kolay oynanmış win kullanmıyordum ancak gerçekten hoşuma gitti görseller denemek istiyorum :) Tekrar teşekkürler. Bu arada Turbo bit premium bulmak çok zor olmuş onun için yandex ile indiriyorum Yandex link için teşekkürler. Hakkatten yandex olmasa durum fena benim gibiler için yoksa 20 saati bulur bu download. iyi calısmalar
  3. http://www.tnctr.com/topic/105687-foxit-phantompdf-business-6050618/page-2#entry1372184   güncel versiyonun katılımsız halini rica edebilir miyiz acaba?
  4. versiyon 4.3.0 değil 4.0.3 olması gerekli. elinize sağlık.
  5. teşekkürler, deneyeceğim eğer yapabilirsem paylaşıma da sunacağım. gecikmeli teşekkür için de kusura bakmayın :)
  6. merhabalar,   install.wim dosyası yerine sizin easysysprep 7z ocak 2013 çalışmanızda XP_KUR.7Z diye bir dosya var.Bu .7z dosyasını nasıl oluşturduğunuzu anlatabilir misiniz acaba?   Şimdiden teşekkürler.
  7. Bir soru daha. İçindeki driver ları güncelleme şansımız var mı? Son bir rica. Üstadım çalışmanızı adım adım nasıl yaptığınızı mümkünse -- en azından nasıl yapıldığını özetleseniz de olur -- anlatabilirseniz çok sevinirim.
  8. öncelikle ellerinize sağlık. pc, kullanıcı adı ve seriali kendimiz girebilecek hale nasıl getirebilirim acaba?
  9. öncelikle emeğine sağlık, bir kaç foto koysaydın biraz açıklama yapsaydın keşke. bütün bileşenleri mi kuruyor yoksa kurulacak bileşenleri biz mi seçiyoruz?
×
×
  • Create New...