Jump to content

nnokta

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

641 profile views

nnokta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Boş yere maceraya atılma derim. Ben denedim i5 2. nesil yerine i7 2.nesil taktım üstelik ana kart (intelin sitesinden kontrol ettim) desteklediği halde çalışmadı. Biraz araştırınca üretici firmaların bios yazılımı ile cpu değişimini kitlediklerini öğrendim. yani i5 2. nesil işlemci yerine i5 2. nesil başka bir işlemci bile taksanız çalışmıyor.
  2. Merhaba, Windows 10 1709 cortana güncellemesinden sonra katılımsız program kuramıyorum. Denemediğim yol kalmadı yüklüyor önce sonra da otomatik uninstall ediyor yüklediğim programları. Yada program yüklendi mesajı veriyor ama ortada yüklenen hiç bir şey yok. Sorunun ne olduğunu nasıl bu problemi aşacağımı bileniniz var mı? Anti virüs programından kaynaklanmıyor kaspersky free kullanıyorum komple kaldırıp denedim sonuç yine aynı.
  3. çok teşekkürler @abdulhey_ çok işime yaradı.
  4. O 1kb lik dosyayı nerden bulabiliriz?.
  5. Adobe Prelude, son derece kolay ve anlaşılır şekilde etkili ortam düzenlemesi yada meta verisi giriş için kullanılan bir çeşit video yerleştirme ve içe alma aracıdır. Adobe Prelude sayesinde istediğiniz video çalışmalarınızı etiketleyebilir, dönüştürebilir ve istediğiniz gibi bir kaba kurgu oluşturabilirsiniz. Adobe Prelude Programı Adobe Prelude, video düzenleme işlemleri için yoğun olarak Adobe ürünlerini kullanan birçok kişi tarafından tercih edilen bir yazılım. Prelude sayesinde çalışmalarınız için kolayca etiketlemeler yapabilir, dönüştürme işlemlerini halledebilir ve kaba kurgu taslağınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Prelude ile nesneleri kolayca Adobe Premiere Pro’ya uygun şekilde dönüştürebilir ve videolarınızdaki prodüksiyon sürecinin birbiri arasındaki iletişim ve organizasyonunu sağlayabilirsiniz.
  6. Az evvel verdiğiniz siteden seri numarası ile uyumlu firmware'yi bulup anlatılıdğı gibi yapıp sorunsuzca güncelledim televizyonumu. Açıkçası yüklediğim firmware ile önceki arasında çok fazla bir değişiklik göremedim. #ratapan çok teşekkürler link için.
  7. Sam drivers Windows 7'de sürücüleri XP olarak gördü, gerçi kurulduktan sonra bir sorun çıkamadı ama win7 olarak algılamadı sanıyorum. startup.js tamamen sildim başlangıç ve gereksiz registry oynamalarını yapmadı bu daha iyi oldu. Birde bunda sonradan eklenen driver paketlerini nerden tanıtmak gerekiyor onu bulamadım.
  8. Chip genius programı ile usb flash diskinizin chip setini öğrenip http://flashboot.ru/ (site ruscadır) firmware updatesini bulup u3 özelliği kazandırıp (destekliyorsa tabiki) ufdutility programı ile partatition oluşturup istediğiniz iso yu flash memoryinize yazdırabilirsiniz. UFDUtility iso boyutu kadar yer alıyor partatition'dan, tek kötü taraf partatition'u asla silemiyorsunuz hdd gibi değil yani. Eğer o partatition'u artık kullanmak istemiyorsanız boş bir iso oluşturup o alana yazdırarak flash belleğinizin kalan alanını tam olarak kullanabilirsiniz. Yukarda ismini verdiğim programlar http://flashboot.ru/ sitesinde mevcuttur, ama dediğim gibi site rusca malesef. Uğraşacak arkadaşlara kolay gelsin.
  9. Abandonware yazılımları tavsiye ederim. Abandonware yazılımlar üretici firma tarafıdan geliştirilmesi bırakılmış ve zaman aşımına uğramış yazılımlardır bu yüzden lisns sorunu yoktur ve full sürümlerdir. Tek sıkıntı bir çok işe yarar ve aşina olduğumuz programların dos tabanlı olmasıdır. Google'den abandonware olarak bir çok site bulabilirsin yada fikir edinmek için "http://vetusware.com/" sitesine bakabilirsin. Aslında topladığın programları bu başlık altında bizlerle paylaşırsan çok güzel ve işe yarar bir arşivimiz olmuş olur.
  10. Tüm yöntemleri denedim ama başarılı olamadım sürekli Boot file not found. Press any key... diyor. Daha önce usbden boot desteğini kullandım external cdromdan usb den boot ettim çalışıyor. Bu flash memoryden boot işi olmuyor galiba..
  11. Kars Iğdır 4. Hudut Taburu 141. dönem Asteğmen
×
×
  • Create New...