Jump to content

beyzanet

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

473 profile views

beyzanet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Yukarıdaki tecrübelerime şunu da ekleyeyim. OPERA veya ZOOM uygulamasını sitesinden ubuntu veya debian için indirdiğimde paket kurulum hatası veriyor. 5-6 kere denedim. hep aynı. Verdiği hata şu: Yanlış mimari ve daha sonra güncellemek için 'amd64'-- Run dpkg--add-architecture ekleyin Çözmem konusunda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
  2. 2011 yılında aldığım samsung netbooka(atom işlemcili-NC110) bir kaç gündür en uygun sistemi bulmak için uğraşıp durdum. WİN 10 lite, win8 lite, android işletim sistemleri, (prime-fyde: ki ikisini de kuramadım bir türlü) vs. denedim. EASMLinx 2020 yüklü netbooktan yazıyorum. Tanımadığı donanım kalmadı. Gayet seri. Pil ömründe eskiye nazaran olumlu bir kullanım sunmaya başladı.Daha bir kaç saat oldu. Daha seri bir pc haline dönüşebilir mi bilmiyorum ancak forjestin sıraladığı linux listesinde en tepede duran lubuntuyu da denemek istiyorum. Eksi yanı yazılım deposunda opera gibi bazı bana lazım olan yazılımları bulamadım. İnternetten indirdiklerimi de paket yükleyiciler yükleyemedi. Ancak sunduğu yazılımlar normal şartlarda temel ihtiyaçları karşılamakta. Henüz exe ya da msi uzantılı yazılım yüklemeyi denemedim ancak deneyeceğim. Emek harcayıp hazırlayan EASM'ye ve değerli görüş ve önerileri ile doğru seçimlere yönlendiren işin duayenler FORJEST'e teşekkür ederim. Ortaya güzel bir çalışma çıkmış.
  3. tekliflere açığım ama komple yani ekran + 160gb hdd+ ram+dvd writer+işlemci vs. 150 diyesim geliyor. Ha bu arada notebook un pili 6-7 ay önce tamamen kullanım dışı kaldığı için pil yok.
  4. arkadaşlar Elimdeki Lenovo N200 ait herşey ister hepsi bir arada ister ayrı ayrı satılıktır. Anakartında arıza mevcut olduğu yerel bir bilgisayar servisinde bildirilmiştir.   Tekliflere açığım açıkçası pek piyasası hakkında da bilgi sahibi değilim.   İsteyenler iletişime geçsin lütfen
  5. yandexte dosya indirme limiti aşıldı diyor ve indirmeye müsade etmiyor.   acaba sorun çözülebilir mi?   kolay gelsin.
  6. tp-link'in 300mbps olan modemlerini tavsiye ederim. Kesinlikle memnun kalırsın. özellikle 3 antenli olanlarını almanı tavsiye ederim anten başına db gücü önemli 5*3=15 mesela senin 2+1inde her köşeden hızlı internet bağlantısı sağlar hatta kbloluyu bu zamana kadar niye kullandım diye hayıflanırsın. ancak birde 300 mbps destekli wireless adaptör ister bu durum ki ancak böylece hızın keyfine varabilirsin.   Ben bunu kullanıyorum www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TD-W8970
  7. merhabalar indirdim kurmaya çalışırken NT isosetup v1.2   No drive letter is empty diyor   usb hdd den format atıyorum, hddyi iki bölüme böldüm ama 8 kuramıyorum
  8. bu konuya eklediğin düzeltme/güncelleme dosyası gibi bir dosyada EASM MULTIBOOT 2013 EYLUL  Windows 7 + EASM XP V5 + USB'den ÇALIŞAN XP + Acronis ( USB Bellekten format )  sürümüne gelecek mi? Yoksa aynı güncelleme ona uyar mı?(yani easm v.5 xp için)   Gayretlerin ve çaban için ayrıca teşekkür ederim. kolay gelsin.
  9. arkadaşlar  bana abbyy flexicapture 9 aktivasyon kodu veya seril/keygen vs. lazım
  10. arkadaşlar ben okuldaki hemen hemen aynı donanıma sahip 10 bilgisayara universal restore ile pxe server aracılığı ile ağdan format atmaya çalıştım.ancak alınan imaj ayrı bir acronis home ile alınmıştı ve sonuç yemedi yani bir ikisi formatı alırken diğerleri çalışmadı. çok uğraştım ancak belki de ben beceremedim ama zannetmiyorum.
×
×
  • Create New...