Jump to content

shahruh

Üye
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shahruh

  1. Görsellerden güzel çalışmaya benziyor. Emeğine sağlık.
  2. Çalışman için tebrik ederim emeğine sağlık. Stabil , hızlı ve fazla oynanmamış bir işletim sistemi arayışındayım. İndirip kuracağım paylaşım için teşekkürler.
  3. @forjest üstadım paylaştığınız linkte rar şifresi soruyor. Şifreyi paylaşabilir misiniz?
  4. @forjest ustam cevap için teşekkür ederim. Hemen indiriyorum kurulumdan sonra sonucu paylaşacağım.
  5. @Alphonso_Elric çalışman çok güzel olmuş emeğine sağlık üstadım kurulumu yaptım hatasız kuruldu. Adobe acrobat reader pro ve adobe photoshop kurulumlarında 2503 kodlu hatayı veriyor kuruluma devam etmiyor. Bir türlü çözemedim. Çözümü için fikri olan var mı?
  6. @Alphonso_Elric üstadım çalışmanızda office kurulumu temel olduğu için outlook yok onun yerine office programını tamamen kaldırıp elimizde bulunan office programını kursak bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Emeğinize sağlık tekrar.
  7. @Alphonso_Elric üstadım çalışmanızda office kurulumu temel olduğu için outlook yok onun yerine office programını tamamen kaldırıp elimizde bulunan office programını kursak bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Emeğinize sağlık tekrar.
  8. Emeğinize sağlık güzel paylaşım için teşekkür ederim. İlk fırsatta kurup deneyeceğim.
  9. @MrRush Çalışman çok güzel olmuş. İlk verdiğin iso da resim görüntülemek için fotoğraf görüntüliyici varsayılan olarak gelmedi , özelliklerden seçip varsayılan yaptım. Başlattaki arama sorunu için de start is back kurdum bir sıkıntı kalmadı. Eline emeğine sağlık.
  10. Merhaba, Çalışmanız harika görünüyor ancak mediafire linki bozuk turboit de sorunlu yavaş indiriyor. Mediafire yada yandex gibi alternatif linkleri ekleyebilir misiniz?
  11. TNC nin hızına kimse yetişemez herhalde emeğine sağlık hocam.
  12. Dostum eline emeğine sağlık kurulumu yaptım oldukça hızlı ve stabil henüz bir sıkıntı yaşamadım.
  13. 2.Part %70 veya %80 lerden sonra indirmeye izin vermiyor.
  14. Emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
  15. paylaşım için teşekkür ederim tam formatın üstüne denk geldi isabet oldu
  16. Merhaba , Benim win10 hakkında bir sorum olacaktı : Bana hem kullandığım programlarda hem de genel kullanım esnasında performans açısından stabil olan yani duraksama , donma yada daha sonra yavaşlama gibi sıkıntıları en az yada hiç yaşatmayacak win10 versiyonu söyleyebilirmisiniz? Oyun fazla oynamadığım için o yönden performansa ihtiyacım yok. Şimdiden teşekkürler.
  17. Paylaşımın için teşekkürler. Daha önce ltsb kullanıyordum ancak güncellemelerden sonra benim pcde sapıttı sadece lazım olma ihtimaline karşı indiriyorum ahh win7 aah... Emeğine sağlık .
  18. merhaba paylaşımın için teşekkür ederim @DJ_Rush şu anda bunu kurup deneyen var mı ? performansı nasıl ? herhangi bir çakışma yada hata uyarısı alan var mı? Güncel ve stabil bir win10 a ihtiyacım var.
  19. Bir de bunların TR olanları gelse tadından yenmez dil paketi ekleyince hatalı yerler kalıyor. Emeğine sağlık.
  20. üstad yıktın geçtin beee aah ah.... işte bahsettiğim modifiyeler ah win10 için olanları çıksa tadından yenmez.
  21. Dediklerine katılıyorum ve acımasız eleştiri konusunda işi bilmediğimiz veya çalışma hazırlanırken ne kadar zahmetli olduğunu bilmememizden kaynaklandığını düşünüyorum sonuçta biz tamamen çalışmanın bitmişini burada görüyoruz ama ben kendi adıma yapıcı bir eleştiride bulunmak istedim. Yurdun malı kaliteli ona lafım yok. Çalışmalarınızda başarılar.
  22. Bu paylaşımda burda çalışma yapan arkadaşlara kişisel fikrimi sundum görsellik açısından böyle bir şey olursa bence güzel olur diye katılan olur yada olmaz renkler ve zevkler tartışılmaz.Burada zaten Alpelwin adıyla çalışma yapan bir arkadaş vardı tamamına yakını görsellik açısından çok güzel çalışmalardı ama şu anda çalışmalarını göremiyorum bahsettiğiniz modifiyelerin bazılarında hatalar aldım muhtemelen makinemden yada anakarttan kaynaklı sıkıntılar oldu. Burada eleştirinin ne olduğunu bilenler var ondan rahatım zaten kaldı ki sıkıntı olursa adminler çalışmayı kaldırabilir saygı duyarım. Ben de burayı düzenli sömürenlerdenim ve katkıda bulunmak istedim.
  23. Merhaba, Sizin çalışmalarınızı gördüm ve paylaşımımdaki yazıyı tamamen okudunuz mu bilmiyorum ancak ben de zaten burada yapılan paylaşımların gayet kaliteli olduğunu belirttim ben kimseye çamur atmak yada emeğine haksızlık etme derdinde değilim. Ben kişisel görüşümü belirttim bu paylaşımda.Görsellik benim için performanstan/stabiliteden sonraki en önemli kıstas ve bahsettiğim çalışmada görsellik açısından çok başarılı olmuş.Site reklamı da yapmak peşinde değilim şu ana kadar burada gördüğüm çalışmalar genelde performans iyileştirmesi gereksiz dosyalardan temizleme işlemleriydi ama bende bu tür bir görselliğin çalışmalara eklenmesini talep ettim. Kabul ederler yada etmezler bu tamamen çalışmayı yapanların kararı olur ben fikir vermek istedim sadece. Çalışmanın performansı burada yapılan çalışmaların çok gerisinde ve Türkçe dil güncellemesi tamamen olmuyor halen yabancı dil uyarılar alabiliyorsunuz. Burada kimsenin reklamını yapmak niyetinde değilim hatam olmuşsa affola.
  24. TR klavye ekleme : windowsu türkçe yapma : https://idealkaynak.net/windows-10-turkce-yapma-dil-degistirme/ ayrıca sorunlarla ilgili google da arama yaparsanız başka kaynaklar da var.
×
×
  • Create New...