Jump to content

shahruh

Üye
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shahruh

  1. forjest, 7 saat önce yazdı:

    Adobe Acrobat Pro DC 2022.001.20142 https://disk.yandex.com.tr/d/_-ElYsc_kza8HA Son sürüm Katılımsız kurulum. Hata almadan kurulacağını düşünüyorum deneyin bir isterseniz. Microsoft Visual C++ paketlerininde sisteminizde kurulu olması gerekli bir çok programın alt yapılarında kullandığı bir eklenti türevidir.

    @forjest üstadım paylaştığınız linkte rar şifresi soruyor. Şifreyi paylaşabilir misiniz?

  2. forjest, 2 saat önce yazdı:

    Adobe Acrobat Pro DC 2022.001.20142 https://disk.yandex.com.tr/d/_-ElYsc_kza8HA Son sürüm Katılımsız kurulum. Hata almadan kurulacağını düşünüyorum deneyin bir isterseniz. Microsoft Visual C++ paketlerininde sisteminizde kurulu olması gerekli bir çok programın alt yapılarında kullandığı bir eklenti türevidir.

    @forjest ustam cevap için teşekkür ederim. Hemen indiriyorum kurulumdan sonra sonucu paylaşacağım.

    • Like 1
  3. @MrRush

    Çalışman çok güzel olmuş. İlk verdiğin iso da resim görüntülemek için fotoğraf görüntüliyici varsayılan olarak gelmedi , özelliklerden seçip varsayılan yaptım. Başlattaki arama sorunu için de start is back kurdum bir sıkıntı kalmadı. Eline emeğine sağlık.

    • Like 1
  4. Merhaba ,

    Benim win10 hakkında bir sorum olacaktı :

    Bana hem kullandığım programlarda hem de genel kullanım esnasında performans açısından stabil olan yani duraksama , donma yada daha sonra yavaşlama gibi sıkıntıları en az yada hiç yaşatmayacak win10 versiyonu söyleyebilirmisiniz? Oyun fazla oynamadığım için o yönden performansa ihtiyacım yok. Şimdiden teşekkürler.

     

     

  5. selokan, 28.02.2019 - 11:14 yazdı:

    Tüm yorumlara sonuna kadar katılıyorum.

    Görsellik dediğin nedir ki zaten? MSDN dahi olsa sadece 2 wallpaper 2 cursor olayı değil mi? Bunun için sistem kasmaya ne gerek var?

    Tema olayı zaten sistem kurulduktan sonra dahi yüklenebilen bir şey.

    Paylaşılan programlar ise ne zor bulunan ne de az bulunan şeyler. Hatta çoğunu kimse kullanmıyor.

    Neden istem içinde program paylaşılırki hem? ISO gereksiz yere şişer? sanki ISOyu indiren o programları indiremez mi?

    Kullanmayacağın program neden sistemde olsun ki? Soracak çok soru, eleştirecek çok konu var.

    Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı...

    TNCTR'ye kurban olsun onlar... Bu sitedeki/forumdaki hiçbir arkadışın eline su dökemezler.

    Paylaşılan site gibi yaklaşık 10-15 site daha var. Ru ve Es olanlar da  dahil. Ama inanın hiçbiri bize yetişemez dahi...

    Sürekli hata alıyor onların sistemleri, aynı sistemin yeni sürümlerini yapmak yerine hemen yeni-başka bir paylaşımda bulunuyorlar. Üzerini örtmek için. Bakın yenisini yaptık, öncekinden güzel v.s.. diye. Forumları da bir acayip... Bir tanesi demiyor ki; falan sürümdeki hatalar neden giderilmedi diye... Derse ban... Yeni paylaşım var, haydi uyuyun...

    Çok cebelleştim-cebelleşiyorum bu tarz sitelerle... Alacaklarımı aldıktan sonra temelli buraya gelip, sadece burada aktif olacağım. Gerçekten ciddi derecede anlayışsızlık hakim... Onlarda sadece bir-iki kişi var ve tüm site onların etrafında dönüyor... 

    TNC'nin gözünü seveyim...

    Dediklerine katılıyorum ve acımasız eleştiri konusunda işi bilmediğimiz veya çalışma hazırlanırken ne kadar zahmetli olduğunu bilmememizden kaynaklandığını düşünüyorum sonuçta biz tamamen çalışmanın bitmişini burada görüyoruz ama ben kendi adıma yapıcı bir eleştiride bulunmak istedim. Yurdun malı kaliteli ona lafım yok. Çalışmalarınızda başarılar.

    • Like 1
  6. SoNKraL_, 28.02.2019 - 10:27 yazdı:

    Yıllarca buradan ve çeşitli sitelerden modifiye edilmiş,edilmemiş yüzlerce sistem indirmiş biri olarak söylüyorum modifiye ne görselliktir nede birşeyleri çıkarıp güncellemeyi engellemektir bence en güzel modifiye güncellenebilir fakat gereksiz herşeyin kaldırıldığı telemetri vslerin kapatıldığı güncel sistemdir.Görsellik her kesime hitap eder lakin her sistem o görselliği kaldıramayabilir helede win 10'un eski pcler için epey ağır bir sistem olduğu düşünülürse bu mantık dışıdır.Bence bu sitede koktely olsun,extreme os olsun,flatlite (dj_rush ustanın çalışması olsun ) hem görsel,hem performans olarak bir çok kullanıcıya hitap eden windowslar var üstelik hepsi güncelleme alıyor.Çünkü modifiyeli windows böyle olur hem güncelleme alcak hemde performansı kullanıcıya hitap edecek.O bahsi geçen sitedeki normal lite sürümdeki bir windows 10'un bile güncellemesi tamamen kapatılıyor (açılamıyor tekrar) güncellenirse hatalra veriyor bir yerleri bozuluyor işte bunlar modifiye konusunda amatör oldukları gerçeğini değiştirmiyor.Paralı bile olsa yabancı forumlarda güncellemesi kapalı win 10 indireceğime burdaki emeği geçen arkadaşların sistemini kullanırım daha iyi hiç yoktan desteklemiş oluyorsun iyi/kötü yorum yapıp eleştriiyorsun burda yapılan kötü eleştrileri orda yapsan muhtemelen siteden ban yersin burda sadece cevap alıyorsun aşırı ileri düzeyse(küfüre varan) siliniyor.yani kıyas yapacak olursak burdakilerle yarışamazlar ?

    Bu paylaşımda burda çalışma yapan arkadaşlara kişisel fikrimi sundum görsellik açısından böyle bir şey olursa bence güzel olur diye katılan olur yada olmaz renkler ve zevkler tartışılmaz.Burada zaten Alpelwin adıyla çalışma yapan bir arkadaş vardı tamamına yakını görsellik açısından çok güzel çalışmalardı ama şu anda çalışmalarını göremiyorum bahsettiğiniz modifiyelerin bazılarında hatalar aldım muhtemelen makinemden yada anakarttan kaynaklı sıkıntılar oldu. Burada eleştirinin ne olduğunu bilenler var ondan rahatım zaten kaldı ki sıkıntı olursa adminler çalışmayı kaldırabilir saygı duyarım. Ben de burayı düzenli sömürenlerdenim ve katkıda bulunmak istedim.

    • Like 1
  7. muharremerd, 28.02.2019 - 09:10 yazdı:

    Yıllarca burada sistem yapmış biri olarak şunu söylemek istiyorum: orası İngilizce bir site, ben de kendi çalışmama İngilizce entegre edip oraya göndersem buradakinden daha fazla indirilir çünkü genel bir dil ki benim gibi layt sistem yapanlar var orada ama hepsi İngilizce. Bende size oradaki çalışmaların TÜRKÇE olanını yapıyorum. Diğer arkadaşlarda bunun gibi sistemler yapıyor. 2-3 temaya bakıp "keşke böyle yapılsa" demekle sistem yapılmıyor ve de sistem güzel olmuyor maalesef. Kendi sistemlerimi yıllardır kullanıyorum ki 1 haftadır Far Cry oynuyorum, sorun bile çıkarmadı.

    Merhaba,

    Sizin çalışmalarınızı gördüm ve paylaşımımdaki yazıyı tamamen okudunuz mu bilmiyorum ancak ben de zaten burada yapılan paylaşımların gayet kaliteli olduğunu belirttim ben kimseye çamur atmak yada emeğine haksızlık etme derdinde değilim. Ben kişisel görüşümü belirttim bu paylaşımda.Görsellik benim için performanstan/stabiliteden sonraki en önemli kıstas ve bahsettiğim çalışmada görsellik açısından çok başarılı olmuş.Site reklamı da yapmak peşinde değilim şu ana kadar burada gördüğüm çalışmalar genelde performans iyileştirmesi gereksiz dosyalardan temizleme işlemleriydi ama bende bu tür bir görselliğin çalışmalara eklenmesini talep ettim. Kabul ederler yada etmezler bu tamamen çalışmayı yapanların kararı olur ben fikir vermek istedim sadece. Çalışmanın performansı burada yapılan çalışmaların çok gerisinde ve Türkçe dil güncellemesi tamamen olmuyor halen yabancı dil uyarılar alabiliyorsunuz. Burada kimsenin reklamını yapmak niyetinde değilim hatam olmuşsa affola.

    • Like 1
×
×
  • Create New...