Jump to content

hotcash76

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hotcash76

  1. üstadım Robolinux 8.4 Final live sürümümü yoksa kurulabılen ucretlı surumumu ona göre ındırelım saygılar
  2. dün gece bende satın aldım kurup deneyecem kullanıcı deyımlerımı sızle paylasacam ....
  3. 1 tb harddiske multibootu kuramayanlar için ben yaptım .yapamayanlar izlediğim yolları izleyebilir. İlk önce PASCAL MULTİBOOT KURULUM klasörü içindeki USB FORMAT TOOL ile NTFS olarak biçimlendirin. daha sonra BİLGİSAYARIM --- YÖNET :Diski tek parça olarak görüyoruz ya Birim küçültten ben 38 gb olarak küçülttüm .Sizde aynısını yapın.Diğer ayrılmış kısma şimdilik dokumayın.Sayfaları kapatıp çıkın.PASCAL MULTİBOOT klasörü içindeki Grub4Dos içindeki grupdos exe yi çalıstırıp pascal ın resimli tarifini yapın.biz 38 gbgb bolmustuk ama orda tek harddısk gozukecek meraklanmayın devam edin ..contineden sonra enter deyip acık olanları kapatın. daha sonra geri gelerek tüm verılmıs olan klasorleri kopyalayıp 38 gb olan diskin içine kopyalayın.işilem bitince sistem hazır oluyor pc yeniden baslatıp ben f11 ile boot menuye gırıyorum mesela sizinki degısık olabılır diskinizi secip menulerı gorebılırsınız.ben bır kac sıstem actım hepsı sorunsuz calısyor sadece 2. 3. kez actıgımda ise aero menusu hata verdı oda sorun degıl dos menu ile kullanabılırım Bu arada ByPASCAL ustadıma çok tessekkur ederim gayet guzele benzıyor sistem kurmadımama kurdugumda yorumlarımı yazarım yardımcı olabıldısem ne mutlu bana saygılar. 38 gb olan kısımdan sonraki diskin gerikalanını yine BİLGİSAYARIM YÖNET kısmından dısger 38 gblıp bolumu etkın olarak ısaretledıkten sonra dıskı bolumune katabılırsınız sıkıntı vermıyor..yedek depo olarak kullanabılırsınız yani.
  4. öncelikle emegınıze saglık ben bu multibootu erinmeden indirdim ama ne yaptıysam 32 gb flash bellege kuramadım bazı klasorlerı sıldım lınux xp ler gibi yınede sıgmadı.bu sefer tasınabılır harddıskıme kurmak ıcın bır kısım arsıvı oldugu gıbı sılıp denedım 1 tb harddısk bu sefer garıp garıp hatalar verdı mesela boot halını bıle gormedı nerde yanlıs yapıyoruz acaba tarıf etsenız en basıtınden normal bır kullanıcı 32 gb flash bellege bu multıbootu olması gerekenler i nasıl kurabılır klasor ıcınde pdf dosyaları var ama anlatım yetersız bagıslayın lutfen.
  5. elıne saglık ustat cok güzel olmuş ama sen yayınlarsın biz sadece tesekkür ederiz ve bizim indirdigimizi sanarak zevk alırsın.TNCTR de bugune kadar hic bir üstat emegine karsılık bekleyerek bir şey yapmamıştır indiremedikten sonrada bişeye yaramaz kolay gelsin.
  6. bende idm yuklu degıldı ve izmir teknık multıbootu ındırdım bıttı lakin rar dosyasının sıfresını ıstedı o an cıkartmadım tekrar denemek ıstedıgımde dosya kayboldu.ındırmelerı nereye yapar ki bu program ? 
  7. emegıne saglık her zamanki gibi indirilmiyor iyi çalısmalar.
  8. dostum burdakı anlatılan herkes bır sekılde ayakta kalacak.sımdı teknık servıs dedgımız olay turkıyede cok fazla gelısmıs degıl. mac sıstemlerden bahsedıyorsun lınuxlerden bahsedıyorsun burdakı bır cok admının ve bılgısayar bolumunde arkadasların benım uzerımde cok emegı vardır hepsınden allah razı olsun. ama tek cumle ile sana sunu soleyeyeım sen bu macları lınuxlerden bahsederken ben sadece guluyorum.be kardesım adam klavye kullanmayı bılmıyor yanıma gelen musterılerden.bu adamada sor bılgısayar kullanmasını bılıyor.sımdı ben dukkan elektrık su net telefonu vergısı vs verırken elbette makul bır rakamı olacaktır.sen bekarsın dukkanın yok vs 10 tl bıle cok alıyorsun bence ben odedıklerıme karsılık ve cuzı bır emegımın karsılıgını alıyorum.bu gun bır dukkanın lambasını yakmak marıfettır.kendı adıma yazıyorum arkadaslar yanlıs anlamasın. saygılarımla.
  9. şu sitede herkese sorun format atmayı biliyorum der .attırsanız adam gıbı belkı 10 kısı zor cıkar.daha iso kalıbı nedır nero nedır ne ıse yarar bılmeyen var .programı kurarsın ek programları unutursun yada kuramassın.bence bır emek vardır ve o emege verılır o para.he tekrar soruyorum kac kısı atar format emınım hepınız.ben de samsun merkezde teknık servısım guncel fıyatlarım masaustu 25 tl laptop 45 tl ısteyen attırmasın .     (Birgün bir fabrikanın makınelerı tamamen durmuş.Fabrikanın mekanık ve bu sorunlarına bakan bolumundekı ekibi arızaya bakmıslar gıderememısler.2 gün 3 gun ugrasmıslar boşş.Fabrika sahibi başa bir usta getirterek sorunu anlatmış:  - USTAM :Makineler aniden durdu baktık elektrıkte sorun yok sunda sorun yok bunda sorun yok birde siz bakınız sorun nedir ne kadarsa ücreti verelim... -USTA    :Ok.   Usta makinelerden birine bi orasına bakar sagına bakar soluna bakar hımmm der Bir çekic ve bir mıh ister.. En başta bulunan makinenin orta gobegıne mıhı koyarak 1 sefer sertçe vurur. Ve tüm makineler aynı anda çalısmaya başlar.   Aradan 3 gün gecer ve usta 1500 dolar fiyat cıkarır ve fabrika muhasabesıne gonderır. Fabrika muduru cok kızgın bır sekılde gonderılen faturaya itiraz ederek geri gonderır  --Adam bişe yapmadan 1500 dolar istiyor ohh ne alaa. Usta tekrar ayrıntılı fatura cıkararak geriye gonderır.. 1499 dolar çekici nereye vurcagımı bildigim icin + 1 dolar ise çekic icin istenilen bedeldir. Hadi buyrun arkadaslar emeğe saygı .. saygılarımla.
  10. s.a sıfre alabılır mıyım acaba kolay gelsin..

  11. [quote name='OzgrGvnc' date='07 May 2012 - 23:05 ' timestamp='1336431946' post='1198088'] Valla dostum ben kafadan sistem önermiyorum. Tam istediğin fiyatta temin edebilirim alttaki sistemi.. 1x AMD FX-6100 (3.3Ghz 14MB ) 6-CORE AM3+ CPU 1x GIGABYTE GA-780T-D3L 760G AM3+ 2xDDR3 S+GLAN 1x KINGSTON 4GB 1333MHZ DDR3 1x SAMSUNG DVDRW SİYAH SATA 1x GF9800GT 1GB DDR3 PCX16 256 BIT EKRAN KARTI 1x SEAGATE 500GB 7200 rpm SATA2-3 16MB NCQ 1x KASA 350W 2xFAN 2xUSB 1x MICROSOFT KLAVYE+MOUSE KIT 1000 TL den verelim LG 18.5 INC 5MS WIDESCREEN PARLAK SİYAH LED HDMI yok ama çok kaliteli bir led monitör 250 TL de bu Uzun ömürlü olur. İstersen haber verirsin.. [/quote] hotcash76[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com goruselım dostum
×
×
  • Create New...