Jump to content

skartal

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

741 profile views

skartal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tesekkürler  işeme çok yaradı..     Denedim ama malesef bunu yapınca program çalışmaz hale geliyor.  
  2. ttnet bıktırdı, d-smart ta iken 8 mbit hızı stabil aliyordum, hat kopmasıda çok nadir oluyordu, ttnet gecelim alt yapı zaten onların diye bir düsünceye kapıldım.12 ay burnumdan geldi. 1 nisanda bitiyor taahhüt..     fiber altyapı yok.. 12 mbit anca destekiyor adsl mizde buna göre, Aradığım Sabit ücret olmasın,  8 mbit sürekli versinler (ttnet deki gibi 2-3 gün sonra tak 5 lere düsürmesinler) bağlantı kopmalarıda az olsun hatta hiç olmasın.. 50 gb kotayı aşınca hemen hizimi düsürmesinler söyle 90-95 gb görelim ondan sonra hizi düsürsünler .(  :D ) bide abartı fiyat olmasın (50 tl bile çok )..   bilen duyan gören deneyen tavsiye edecek olanlara açığız...
  3.   Sysprep ile kurmuş olduğun sistemi yeniden kurlum deneyimine hazır hale getir..ve bilgisayarı kapat.  Acronics ile ac ve yedekle.  Almış olduğun yedegi yeni makinaya ac  Makina sanki yeni windows kuruyormussun gibi açılırken kullanıcı adı diller ve tanıdığı diriverları kurar.    Ben bunu yapmayı düsünüyorum  ilk firsatta.. hatta 32 gb bellek alıp içine bir windows 7 birde xp atsam super olur.  grup4dos ile seçmeli menude yapılırsa (bunu bilmiyorum nasıl yapılır) tadından yenmez.. 
  4. Koreli dostlarımız sag olsun K2 tanklarının teknoloji transferi ile mümkün olacak.. Ya degilse milli imkanlarımız olabilir ama zirh , silah ve yilların tecrübesi eksikligi var. yinede umuutluyum böyle bisey bile bizim için harika yeterki bir ucundan baslayalım..
  5. [quote name='djonur007' date='18 Şubat 2011 - 17:46 ' timestamp='1298051765' post='965685'] Video yenilendi. [/quote] su an icin video silinmis diyor. paylasim sitelerine atabilrsen indirelim bir bakalım..
  6. Cümletten hayırlı cumalar
  7. eyvallah.. her seyi adminlerden beklemeyelim.. cogunlukla tsk bile zor ediyoruz.. ama su bir gercek bu siteden hepimiz yararlanıyoruz.. uyeler olarakta paylasimci olalim..
  8. http://rapidshare.com/files/69601232/jeepride.rar
  9. arkadaslar.. cod4 sorunsuz indirdim alkol ile mount edip kurdum.. icinden cıkan crack dosyasini orjinalı ile degistirdim.. (by razor yapıtı) buraya kadar hiç bir sorun yok. yalniz singleplayer calistirmak istedigimde Bir pencere acilip "Run in Safe Mode?" diyor.. evet diyorum cod4 resmi monitorun ortasinda geliyor saniyeden az bir zamanda kayboluyor.. sorun ne olabilir. nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olacak arkadaslara simdiden tessekkür ederim.. sistem AMDx2 5600, 2gb kinst. ram, 512mb gf 8600gt, 400gb hd... 1.7 gb demo yu indirip kurmustum sorunsuz calismisti.. Düzeltme: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sorun çözdüm. Önce kurulu cod4 kaldirin ccleaner ücretsiz yazilim ile resgisteriy iyice bir temizletin... her ihtimale karsı ekran kartınızın en son sürüm driverlarını indirip kurun.. bende düzeldi.. simdiki sorun ise multiplayer de Keycode in use diyor ve oyuna almıyor.... bu konuda cözüm bilen arkadaslar yardımcı olursaniz sevinirim. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Su saat itibari ile oyun diffuculity derecesi Veteran modunda bitti. ortalam 15 saat sürdü... burdan okudugum bir linkte yapımcı yazilari geçince yeni bolum aciliyor demislerdi bekledim Ucakta VIP Kurtarma seklinde harika bir görev daha var. Bunu bitirenede arcade menusu ve cheat modu da aciliyor....
  10. eyvallah arkadaslar 1,4 gb demoyu oynadim harika bir oyun. emek sarfedip link veren arkadaslara çok tesekkür ediyorum. su an itibaren : webpunkt. linkleri calisiyor..
×
×
  • Create New...