Jump to content

mb_1

Üye
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

337 profile views

mb_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ya abiler kusura bakmayın ben bu işi while ile yapamadım. Nasıl yapılır bi yardımcı olun bana yaaa???
  2. Hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı
  3. "Pairs" o zaman senin dediğine göre burdaki for döngüsü table_one deki verileri aktarma döngüsü gibi çalışıyor. Yanlış mıyım??? Örneğin ilk başta 1 öğedeki veriyi aktar geri dön ikinci öğedeki veriyi aktar şeklinde...
  4. Abi burada birinci tablonun temorature değerini farklı ikinci tablonun temprature değerini farklı yazmak için bu kodu kullanmış Senin yazdığın kodla ikisinin temprature değeri aynı oluyo. Ama sorum şu neden for döngüsü????
  5. Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Ben yeni AMS öğreniyorum. Belli bir aşamaya gelmeye çalışıyorum. Fakat kafama bir şey takıldı ve sormak istedim. AMS nin yardım kısmında TAblo kopyalama kısmında şu komut vardı:   table_one = { mood="Happy", temperature="Warm" }; -- create a copy table_two = {}; for index, value in pairs(table_one) do     table_two[index] = value; end -- modify the copy table_two.temperature = "Cold"; Dialog.Message("Table one temperature is:", table_one.temperature); Dialog.Message("Table two temperature is:", table_two.temperature);   burada neden for döngüsünü kullanmış olabilir???   for döngüsünü kullanmadan da yapılıyor...
  6. HTC Desire veya HTC Desire HD.Muhteşem telefon.Şu an ben kullanıyorum.Çok memnunum.
  7. Bencede samasung al ama şu an fiyatı pahalı.Özellikleriyle süper bi telefon.Fakat Xperia Arc'ada bakmanı isterim.İstediğin tüm özellikleri karşılıyor.Sony Bravianın lcdsini telefonda kulllanmış.Şahane.Fiyatıda bütçene uygun.
  8. Kardeş ne yap ne et hallet işini yoksa güme gitcek bir sene.
  9. Bencede Xperia Arc süper telefon özelliklerini araştırın derim.Şahane telefon.
  10. Video yap videonun linki kırık.Olmassa teamviewer deneriz olmaz mı?
  11. Abi valla heryere baktım.Aradım taradım.Ama yok yok yok hiçbir yere çıkmıyo.Ben bide Win7 x64 kullanıyorum farkeder mi?Yani 64bit kutucuğunu işaretlemem lazımmı?
  12. Hocam hata falan vermiyo.Oluşturuyluyor diyo sonra program kapanıyor.Ondan sonra hiçbirşey olmuyor.
  13. Hocam ben programı kullandım fakat bir sorun var.Programı yapıyorum ediyorum.En sonda da oluşturuyor diyo fakat oluşturöuyor.Bir sebebi var mı?
  14. Eyvallah hocam teşşekür ederim.Peki programları katılımsız yapabileceğim bir program var mı?
×
×
  • Create New...