Jump to content

aden91

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aden91

  1. forumdan 64 bit hangisini önerirsiniz.
  2. driverler güncel bilgisayar boş hdd'yi temizledim yani. W7 edit kurduktan sonra bazı güncelleştirmeler kaldırılıyormuş onlar hangileri onları bulup kaldırmayı deneyeceğim?
  3. değiştirme imkanım yok malesef başka çözüm yolu arıyorum.
  4. Merhaba, windows 7 son sürüm yükledim laptobuma ama çok çok acayip kasma var, örneğin videolarda donuyor, yazı yazarken yazdıklarım arkadan geliyor silme de aynı şekilde ki en büyük problemlerimden. Sistem özelliklerim şu şekilde. Her türlü güvenlik programlarıyla tarattım pc temiz bu arada. Tahminim güncelleştirmelerde bir sıkıntı var. FORMATTAN SONRA HİÇ GÜNCELLEŞTİRME YAPMADIM DİREK KAPATTIM GÜNCELLEŞTİRMELERİ ÇÜNKÜ 2.FORMATIM BU AYNI SİSTEM İLE GÜNCELLEŞTİRDİM YİNE AYNI SORUNLA OLDU. BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİ BİLEN VAR MI. Windows 7'de hiç bir sorun yok bu arada buna eminim.
  5. Bence alan adını blogger'a yönlendirsin blog tutsun en iyisi bu olur. Bu kişisel alan adı olduğu için alan olacağını sanmıyorum.
  6. [quote name='ayazoglu' date='17 March 2012 - 03:42 ' timestamp='1331948561' post='1170987'] Lig Fena Cıvıdı. G.T.R. [/quote] Galatasaray Tribün Reisi O.T.G
  7. Comodo İnternet Security tabii ki
  8. Tüm islam aleminin mevlid kandili mübarek olsun
  9. Letitbit'ten başka upload sitesi mi yoktu hocam :S
  10. virüs kontrol yaptım ve başlangıç programlarını düzenledim düzeldi
  11. Laptopum aniden yavaşlıyor winampta müzik çalarken müzik yavaşlıyor 2-3 saniye yavaşladığı zaman CPU %88i vuruyor fakat bazende CPU %10da olsa yine yavaşlıyor RAM Kullanımı % 70'e çıkıyor Bilgisayar özellikleri 4 GB Ram 1 GB Ekran Kartı İntel Core duo 2.50 işlemci var sorun ne olabilir? birde bilgisayarda eset virüs programı var iken combofix çalıştırdım sistemi bozmuş olabilir mi Sistem geri yükleme yapamıyorum windows cracklı olduğundan dolayı galiba? sorun ne olabilir ? edit; yavaşlama 10 sn'yeye kadar yükseldi.
  12. windows7 orjjinal yapmak için forumda link vardı bulamadım. :S

    1. Mycrosoft

      Mycrosoft

      http://www.fileserve.com/file/m9Dy7Be/Win7Modifiye.7z istemediğin kadar crack var istediğini kullan :D
  13. sen kullan zarar görmezse bizde kullanalım
  14. yarin 2 sınav var internetteyim halen :|

  15. tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun..
  16. konu hortlamışken yazalım ayrıca verdiğiniz siteler için teşekkürler güzel siteler var tahribat.com ekşi sözlük itü sözlük facebook tnctr.com
  17. Tüm müslüman aleminin regaip kandili mübarek olsun
×
×
  • Create New...