Jump to content

bazaaran

Üye
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

502 profile views

bazaaran's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Adem Hocam selamlar, Bu çalışmayı GRUB4DOS yardımıyla mı gerçekleştirdiniz acaba?
  2. [quote name='serhan49' date='08 February 2010 - 22:17 ' timestamp='1265667451' post='715979'] evet bilen var.bütün haarddisklerde kullanabilirsin.10 gb tı bilgisayarın gücüne göre yarım saatle 1 saat arasında siler temizler.gerisini sen düşün ben 160 gb tı sabaha kadar beklemiştim.değdimi dersen evet 6 adet hhdd ve bir adet sata diski kurtardım. [/quote] o derece sağlam diyorrsun yani hacım ha?
  3. @Köylü Hcm bize bu hazır temizlenmiş, kılçıklarından ayıklanmış, dondurulmuş balığı vermektense denizden o balığı nasıl tutarız ona dair biraz bilgi verebilir misin?
  4. Google'da dism windows 7 diye araştırıver bulursun hcm
  5. Bu yöntem farklı bilgisayarda yapılan kurulumlarda işler mi acaba beyler?
  6. @bilalozkan7 Hcm bu konu hakkında biraz daha detaylı bilgi paylaşabilir misiniz acaba bizlerle..? Ben biraz araştırdım taraştırdım ama bi sonuca varamadım..!
  7. yau bu tarz firefox addons vardı ama adını hatırlamiom
  8. Flash Flash Flash...Şoook Şoook Şoook...Flash Flash Flash...Şoook Şoook Şoook...Flash Flash Flash...Şoook Şoook Şoook... RAPIDSHARE arayüzünü değiştirdi arkadaşlar...aslında sadece arayüzle kalmışa benzemiyor, birazcıkta sistem değişikliğine gitmiş gibi sanki...Bu sebeplerden ötürü, hiçbir downloader işlemiyor şimdilik ama en kısa zamanda updateleri çıkar...yakındır yane...
  9. Valla saolasın arkadaşım yau...bende dün geceden beridir anasını ağlatiorum walla rapidin...allah razı olsun...saolasan...
  10. Hadi canım ciddimisiniz yahu...nasıl okouyorki kedileri..???
×
×
  • Create New...