Jump to content

brcu

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brcu

  1. ethernrtin driverlerini yeniden yükle sorun gidebilir...
  2. ayarlar sekmesinde yan taraftaki ekle butonuna tıklayınca açılan giriş dili ekle bölümünden giriş diline türkçeyi seçince klavye düzeni bölümünden de Türkçe F seçilmeli.
  3. brcu

    Dvd Rom Sorunu

    Cd rom düğmesi basılı kalmış olabilir. ikinci ihtimal hani virüs olabilme ihtimali bilgisayarını guvenlı mod'da açıp detaylı vırus taramasından geçirmeni öneririm.. en son ihtimal format atarsın çünkü sorunun tam olarak neden kaynaklandıgı belirsiz. virüste girmiş olabilir ayrıca donanımsal bir hatada olabilir.
  4. normal veri hızına bağlı olarak bu ses çıkabilir.Ya da diskin belirli bir yerinde bad sector olabilir.
  5. senin işletim sistemi zarar görmüş olabilir windowsu yeniden kurmayı dene...diger bir olasılıkta h.d.d yanlıs kullanımdan dolayı betsektor olusmus olabılır,
  6. pin sayısını sayıp söyler misinizkaç tanepin var eğer 15 tane ise sorun yok
  7. Boşuna telaş yapmışsınız kış aylarında kasanın içinin gec ısınması sebebei ile kasadan diğer zamanlara gre daha cok ses gelmesi normaldir fan ısındıktan sonra ses kendiliğinden kesilir yani ortada bir sorun yok dont panic
  8. Kondansatörün dolmasının beklendiği bir güçkaynağına ve power led kablosunun yıprandığı ve eskidiği bu yüzden de sinyallerin geç iletildiği bir kabloya sahipseniz bu sorunlakarsılaşmanız mümkün yapabileceğiniz işlemler power led kablosunu ve güç kaynağını kontrol etmek ve en kötü ihtimalle değiştirmektir.
×
×
  • Create New...