Jump to content

Rude_Boy

Banned
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About Rude_Boy

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

959 profile views

Rude_Boy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Ben düzenleyip ... yazdığım için.
  2. O kadar uzun mesaj yazmışsın ki göremedim ne istediğini. PM at bakalım.   ShoutBox'ta trollük yaptım.   Hiç hatırlamıyorum dediğimi. PM'den caps at istersen. Kızgınlığıma denk gelmişsindir. Dediğim gibi sitenin bir suçu yok.
  3. Merhaba. ben reyiz. Siteye kayıt olamadığım için arkadaşımın hesabından giriyorum. Forum yönetiminin bir suçu yok. İletilerimi kendi ellerimle sildiğim için ban yedim. Silmemin sebebi ise artık kendimi davranışlarımdan dolayı herkesten nefret ettirmiş olmam. Tnctr ile bağlılığım tamamen bitsin istedim. Aslında iyi olmaya çalışıyordum ama ters tepti işte. KintaRo'ya haksızlık var demiştim ama kızgınlığımla söylemiştim onu. Yoksa hepiniz iyi insanlarsınız. Hesap çalma olayında benim suçum yok doğru. Onu atakan_xpci ile konuşarak hallettik biz. Görüşmek üzere.
  4. Hocam Selamlar Öcelikle Teşekkürler Benim Bi Sorum Olacak    SVCPACK klasörüne 1 den fazla program atsam  o programların .ini dosyalarınıda hazırlayıp koysam da tek bi seferde sıkıştırsam olurmu ?
  5. Peki bunları hangi programlarla rahatca yapabilirim ?
  6. Okul İçin Bir tane Windows 7 yapmak istiyorum içerisine sadece    OFFİCE 2010 NetSupport School DeepFreeze Winrar   Çıkartmak İstediğimde Duvar Kağıtları , Bazı Temalar ve Oyunlar   böyle bir çalışmayı nasıl ve ne şekil yapabilirim ?   yardım edin bana :) 
  7. Bizde Aşk Tek TRABZON <3

  8. Peki Monitörü Değiştirme İmkanın Varmı ?
  9. Ekran Kartında Bir Sorun Olabilir Başka Kartlarla Değiştirip Dene Olmazsa Arkadaşın Dediği Gibi Kabloları Falan Değiş
  10. Valla Amatörü Buysa Professıonalı Düşünemiyorum Gerçekten Çok Başarılı Olmuş Başarının Devamı Gelmesi Dileğiyle...
  11. Forever TRABZON dağılın Beyler :D

  12. @maxpayne3 Evet Ödeme Medtodunu Secmelısın Mecbur .. Ben 11 Gündür Beklıyorum Vallaha
×
×
  • Create New...