Jump to content

PeterWilkinson

Üye
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

3205 profile views

PeterWilkinson's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

129

Reputation

  1. Yürüyen ego başkası benim sistemlerim benim kodlarım ben ben ben diyen birisi var forumda hep. Onun sistemlerine kafa tutacak yokmuş . Herkes anlamıştır zaten. Siz değilsiniz merak etmeyin.
  2. Rica ederim sadece sizin için değil bütün sistem yapan arkadaşların şevkinin kırılmaması için söyledim. Zaten forumda şurada sistem yapan 2 kişi kaldı kimseyi küstürmeyin. reality uçuk kaçıktır arada bir galaksinin kainatın en mükemmel sistemi deyip 2 gün sonra o sistem olmamış onu indirmeyin gezegenin en iyi sistemi asıl bu yeni çıkardığım diye garip konular açsa da ben iyi niyetine inanıyorum arkadaşımızın.
  3. Yorumları şaşkınlıkla okudum modifiye sistem olayına bu kadar düşman, TNCTR'nin sistemlerine büyük bir nefretle modlu sorunlu diyen kişilerin bu forumda bu kadar uzun süredir olması şaşırtıcı bir şey doğrusu. Sanki sizi burada zorla tutuyorlarmış gibi. Linkler de verilmiş buradan indirmeyin şuralardan indirin diye. Modifiye sistem forumunda sürekli sistem çıkarmak saçma diyen neyin kafasını yaşıyor acaba. Xda da niye sürekli android rom çıkıyor, bbc de niye sürekli haber çıkıyor, sütçü neden hep süt sağıyor... Çeşit olur işte bütün sistemleri indirmek zorunda değilsiniz aralarından bir tane seçin uğraşan insanların şevkini kırıyorsunuz bu şekilde diğer sistemi de başka biri beğenir indirir ve kullanır belki. Sistem yapmak değil sistem editlemek diye küçümsemişsiniz verilen emeği. Uğraşıp didinip pasta yapıyorsunuz sonra biri çıkıp diyor ki pastadaki un için neden kendin buğday ekip değirmende öğütmedin. Yürüyen ego konuştu yine.
  4. Ne numaralar dönüyormuş biz de bilelim gerekirse indirmeyelim o kişilerden. Bu şekilde isim vermeden bütün forumu zan altında bırakıyorsunuz.
  5. Evdeki bilgisayardan problem yaşamadan Tiktok'a girebiliyorum mavi ekran falan da yok. Boşuna abartılıyor medya herhalde gündem yapacak konu bulamadı. Ya da arkasında çok büyük bir oyun var bill gates rockefeller ve yahudi lobisinin işi olabilir. Endişelenenler sitedeki crackli katılımsız esedi yüklesin bilgisayarı besmeleyle açsın bence vürüs falan bulaşmaz asla her türlü 3 harfliden kötülüklerden korur.
  6. İyi tamam kaynak vermişsin. Link olduğu belli olmuyordu yazıda hepsi siyah renk olduğu için. Yine de kopya içerikten öte bir şey değil.
  7. Okumadığımı nereden çıkardın acaba. %100 aynı linkteki yazıyla. Boşa konuşuyorsun belki tutar hesabı.
  8. Üstelik noktasına virgülüne dokunmadan kopyala yapıştır yapılmış https://www.sordum.net/3037/32-bit-ve-64-bit-islemciler-arasinda-ne-fark-var/ Kaynak belirtmek de hak getire tabii...
  9. Yaptırmışken bir ayna da yakışır.
  10. Siz de gece eşinizle çift kale maç yaparken her gol atınca "goll!!!" diye bağırın. Ayıp olmuyor mu diye kapınıza gelince sizinki ayıp olmuyor da bizimki mi ayıp oluyor dersiniz...
  11. Yukarı bakarken ağrıyorsa aşağı bakarken de ağrıması lazım, uzaysal olarak merkeze eşit uzaklıktalar, alışkanlık meselesi bence, ama 50 yıldır aşağıda kullanan bana da ters gelmedi desem yalan olur
  12. Hayır. Diske ihtiyacın yok ama psikoloğa ihtiyacın olabilir.
  13. Bu ne cidden faremin tekeri bozuldu kaydır kaydır bana bir fare borçlusun. Aynı şeyi 20 defa kopyala yapıştır yapmışsın. Bunu söyledim diye ceza verecek mod da varsın versin hiçbir yanlışı dile getiremeyecek miyiz?
  14. Bu cümleyi gözleri kapalı yazabilir misiniz? Gözleri açtıktan sonra: Doğru yazmışım valla bakmadım
×
×
  • Create New...