Jump to content

PeterWilkinson

Üye
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

2418 profile views

PeterWilkinson's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Year In Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

78

Reputation

  1. Bu seçeneğin ne yaptığını biliyor musunuz? Bilmediğim için soruyorum. Bana bir zararı yok gibi geldi denediğimde. shutdown /f parametresi gibi işlev görüyor. Kaydedilmemiş açık dosyalar varsa kaydetmeyecektir ama donanıma zararı olacağını düşünmüyorum.
  2. Bu doğru değil. Güvenli modda servisler ve başlangıç programlarının çoğu devre dışı bırakılır. Ayrıca sürücülerin de birçoğu. Donanımsal da yazılımsal da olabilir bu durumda. Msconfig'den hizmetleri devre dışı bırakarak eleme yoluna gidebilirsiniz.
  3. Aynen bence de takmasın daha ne siteler var hanımların beklediği gururumuzsun forjest
  4. Katılım 6 Şubat. Yeni üyelerde böyle bir heyecan oluyor nedense "en mükemmel xpyi ben yapıcam xD" 2024 model versiyonu olmuş sizinki de. Gerçekten bu işin altından kalkabilen kişilerin bu tarz başlıklar açtığına şahit olmadım. Bu üyeler bir süre sonra sihir gibi yok oluyorlar ne gören oluyor ne duyan (gerçek dünyayla tanışıp o işin öyle olmadığını anlayınca arkalarına bakmadan kaçıyorlar sanırım). Ne diyeyim umarım siz belki başarırsınız da biz de faydalanırız, kolay gelsin şimdiden.
  5. İstediği isoyu ben hazırlayıp evine gelip kuracağım sonunda ama yaşama amacı kalmaz diye korkuyorum.
  6. Aynı sorun bende de var orijinal Windows 11 sürümü ve ayarları kontrol ettim. Bazı resimlerde bu sorun olmuyor bazı resimlerde oluyor. Dosyanın boyutuyla alakalı bir durum olabilir bence çok büyük resimleri görüntülemiyor.
  7. İngilizce bilen ya da çevireyim şurada ne yazıyormuş (herkes bilmek zorunda değil ama araştırmak serbest) diyen yok mu gerçekten de? Ayrılmış depolama kullanımda diyor. Diskte yer kalmadığından, Windows Update işlem yaptığından, Microsoft Store güncelleme yaptığı için bu hatayla karşılaşmış olabilirsiniz. Güncelleme yapıyor mu bir kontrol edin eğer böyle bir durum yoksa diskte alan açıp tekrar deneyin (7-7 14 GB eder böylece Windows dosyaları rezerve alandan çıkarabilir ama daha fazla da açmak gerekebilir).
  8. Microsoft'un amacı burayı kaldırmak zaten Windows 8 den beri. Kökeni Vistaya dayanıyor. Ve hala 3 işletim sistemi değişti tamamını yeni ayarlar uygulamasına entegre edemediler. Halbuki XP deki tüm ayarlar Vista çıktığında yeni Denetim Masası ekranına eklenmişti çoktan. Bir şirket nasıl böyle tembelleşir? Muhtemelen çoğu yazılımcı mağaza tarafına kaydırıldı. Ama her sene milyarlarca dolar kar üstüne kar açıklayan bir şirketin bu tarafları boşta bırakması absürt, yetişemiyorsanız alın daha fazla yazılımcı halledin. Yazık paraları yok zahir.
  9. Zaten normali iki ekran kartının da sistemde tanımlı olmasıdır. Onboard ve harici ekran kartı olması çok yaygın bir durum. Ancak uygulamaların çoğu aynı anda bir kartı kullanabilir. Arkadaşımız da BIOS unda veya başka bir yerdeki problemi çözerek yaşadığı sorunu ortadan kaldırmış sadece. Bu konuya yazanlar buna neden bu kadar şaşırıyor anlamıyorum ki.
  10. Adam 10 senedir bir format atamadı çıldırıyorum ve çok acayip vazgeçmiyor da Bir keresinde ben de yardım etmeye kalktım dakika başı yazıp durdu neye uğradığımı şaşırdım, gece gündüz de farketmiyor hiç uyumuyor işe falan da gitmiyor galiba?? 50 tane forumda üyeliği var banlanıp banlanıp yeni hesap açıyor hepsinde hiç üşenmeden Daha geçen farklı nick al direkt enseleniyorsun dedim ama nafile ...
  11. Alışılmadık bir ses geliyorsa gidicidir. Yedek alıp garantisi varsa garantiye gönderin. Her şeyin bir ömrü var illaha düşürmeniz gerekmez.
×
×
  • Create New...