Jump to content

acnidre

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About acnidre

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

400 profile views

acnidre's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. herkese merhaba, farklı yaşlardaki bilgisayarlarımda sadece LTSB ve LTSC sürümleri kullanmaktayım. her format sonrası güncellemeleri, "ayarlar/güncelleştirme ve güvenlik/windows update" kısmından yapmak işkenceye dönüyor bazen. cevaplayabilirseniz çok sevinirim, bir kaç sorum var: bu güncelleştirmelerin dosyalarını, örneğin kb0123456789.exe gibi indirmek mümkün mü? forumdan anladığım kadarıyla güncelleştirmeleri nlite programı ile yükleyebiliyor muyuz? yoksa bu iş için başka bir program mı var? ayarlar/güncelleştirme geçmişini görüntüle kısmında "yükleme başarısız oldu" ibaresini görmemek için ne yapmalıyım, sizler ne yapıyorsunuz?
  2. ne zamandır bekliyordum, paylaşım için teşekkür ederim. yıllardır 2015, 2016, 2019 ve 2021'i deneyimledim... en temiz en sorunsuz en sağlıklı çalışan sürümleinq
  3. bu iki posttaki ofisler arasında kaldım... ilk posttaki Office 2021 ile ikinci posttaki Office "LTSC" 2021 arasındaki fark nedir acaba? VL ve Retail gibi lisanslama farkı mı var? yoksa içerik tamamen farklı mı? yardımcı olabilir misiniz?
  4. evet. 2016 LTSB işinizi görecektir. sistemin sürücülerinin yedeğini alın ama mutlaka. kolaylıklar diliyorum
  5. sisteminizin yaşına göre değişir diye düşünüyorum. yaşlı sistemlere LTSB, özellikle 2016; nispeten genç sistemlere ise LTSC, özellikle de 2019'u öneriyorum ben çalıştığım kurumda. 2015 LTSB kullanan cihazımız yok. başlat menüsü de biraz farklı diye tercih etmiyorum. 2021 LTSC'yi pek deneyimleyemedim henüz ama yeni alınacak cihaz olursa yükleyeceğim. Sonuç olarak 2016 ile çalışan cihazlarımız fazla ve kullanıcılar memnun. OneDrive güncellemesini son sürüme kadar da alıyor üstelik. bu sorunuza cevap buldunuz mu?
  6. çok teşekkür ederim, ilaç gibi geldi
  7. cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum... kayıt açmak, düzenlemek konusunda hiç tecrübem yok. araştıracağım, umarım becerebilirim. dün akşam sizin hazırladığınız 2019 versiyona geçmiştim. onda da OneDrive yüklendiği halde açılmadı. yeni güncel versiyonlarınızı merakla bekliyorum üstadım, elinize emeğinize sağlık.
  8. merhaba, Öncelikle emeğinize sağlık demek istiyorum. OneDrive programını sonradan yükleyemiyor muyuz bu çalışmanızda? Yoksa ben mi beceremiyorum... Yükledim ve yüklü programlarda görünüyor ama açılmıyor OneDrive. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?
×
×
  • Create New...