Jump to content

oVo

Banned
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

oVo last won the day on March 6 2016

oVo had the most liked content!

About oVo

Profile Information

  • Male
  • Vaktiyle Bir ΔƬЅIZ Varmış..!

Recent Profile Visitors

1186 profile views

oVo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

150

Reputation

  1. En iyi disk düzenleme amoei hemde ücretsiz :)
  2. Acronis türkçeleştirmeye gerek yok zaten ayar yok en fazla recovery sisteme eklersin. Yeni nesil laptoplarla uyumlu değil artık acronis ve amoei backup.Uefi sorunu aşamadılar halen.
  3. Doğru seçim fazla kurcalayıp büyük beklentiler içine girip hüsranla karşılaşmamışsın :)
  4. Bildiğimiz pintirikli müşteri tipi :) Çok bilgeli arkadaş 3 aydır kaçıncı konu Başka ürün alacak  :)
  5. Çözüm bios dan ayarları ide den achi yapmak kolay gele..!
  6. http://www.gezginler.net/indir/fbackup.html Veri Yedekleme Programı FBackup hem kişisel hem ticari kullanım için ücretsiz sunulan bir yazılımdır. Önemli bilgilerinizi herhangi bir USB/Firewire aygıtına ya da yerel veya ağ sürücüleri üzerine, belirttiğiniz zamanlarda kendiliğinden yedekleyebilir. Yedeklenmiş veri sıkıştırılmış (standart zip) veya sıkıştırılmamış birebir kopya olarak saklanabilir. Özellikleri: * Nereye yedeklemek istiyorsunuz (hedefleriniz). * Neyi, yedeklemek istiyorsunuz (kaynaklarınız). * Nasıl yedeklemek istiyorsunuz (dosyaları sıkıştırarak tam yedek, veya sıkıştırmadan yansı yedek alabilirsiniz). * Ne zaman yedeklemek istiyorsunuz (yedeklemeyi kendiliğinden başlayacak şekilde zamanlayabilir veya kendiniz istediğinizde başlatmayı seçebilirsiniz).
  7. Portableapps.com sitesinden indir içinde türkçe dili de mevcuttur.İçinden exe ve tr yamasını çıkartıp ta kullabilirsin.
  8. Lg ve samsung ortak üretim yapan markalardır modeline göre değişir.Misal bazı samsung modellerin led ekran üreticisi lg çıkabiliyor yada tam zıttı. Samsung güzeldir :) Asus kendi ekran üretmesine rağmen laptoplarında lg ekran çıkabiliyor markalar kağıtta vardır :)
  9. Alacağınız ürünü kesinliklike inceleyiniz yerli malın alın demiş olabilirim ama bazı modeller renkleri donukdur. Beyaz eşya alırsanız yerli malı yada bosch alınız .Diğer markalar paslanıyor örnek ariston 2.buzdolap aynı marka aynı sorun. Arçelik şuan boscdan pahalı yeni makinalarında lg motor kulanıyor zaten türkiye satış distibörütürüdür.
  10. Yerli malı alın arçelik vestel :)
  11. @mogokokce hafıza kartınnı program taşıma özellikli apkler mevcut.   Ek yazılımlarla çözüm olacakdır sana custom rom önerme nedenim içinde apk az olması . Bir ara kendi romlarımı hazırlıyordum ama çokda fark olmuyordu boyut haricinde.   Tema boyutları jelibon ve üstünde apk olarak  çok yer kaplıyor beyenmedikleri silebilirsin. Özelleştirmek istiyorsan system/etc/customization/contect/com/sonyericson/wallpaperpick/wallpapers adresine girerek duvar kağıtlarını kalıcı olarak değiştirebilirsin :)   system/etc/applications içerisindede apkler mevcuttur. build.pro ayarları ile varsayılan tema dil alarm çaldırma mizği vesera değiştirebilirsin :)
  12. Sıkıştırma programları çözüm olmaycakdır.exeinfo ile sıkıştırma programanın decompiler bulunuyor. :)
  13. oVo

    Helikopter Oyunu

    Sana tavsiyem çağlar boyu savaş flash oyunu tarzı bir oyun hazırlaman olacakdır . :)
  14. Winpe kurulum yapmak çok kolaydır Win8.1 pe ile Windows 7 ve 8.1 kurulumu yapılabilir. Yapmanız gerekenler Windows 7 kurmak için orjinal boot.wim içindeki büyük sources klasorunu kopyalayınız. Kolaylık olsun diye sources klasorunu 7Kur diye adlandırıp hazırladığınız Winpe Boot.wim içine gimagex ile aktarınız. Aynı işlemi  win8.1 orjinal boot.wim içindeki büyük sources klasorunu kopyalayıp 8Kur diye adlandırıp hazırladığınız Winpe Boot.wim içine gimagex ile aktarınız.   7Kur ve 8Kur içindeki setup.exe usb deki sources klasorunde install.wim yanına kopyalıyınız.istedeğiniz işletimi kurabilirsiniz. Kurulumu 7Kur ve 8Kur içindeki setup.exe tıklıyarak başlatabilirsiniz.   Not:Bu anlatım usb flash bellek  için yapılmıştır.Alternatif olarak dual boot.wim yapımını inceleyiniz. 32 bit ve 64 bit ayrı ayrı hazırlanır özetle 32 bit winpe boot.wim içine 64 bit kur dosyaları kurulum çalışmaz.   Windows 8.1 ındustry Pro kurulum dosyası ile hem win7 hemde tüm win8.1 serilerini kurulum gerçekleştirdim. 32 bit sürümdü mantıken 64 de çalışıyordur.Elimde windows sürümü yok ama win10 test etmedim.   Sağlıcak ve dua ile kalınız :)
×
×
  • Create New...