Jump to content

FiRewaLL

Üye
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

338 profile views

FiRewaLL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Kardeşim Süzme yaptığında İlgili Columunlardan birinin özelliği ya text yada Numeric olarak belirtmişsin ama gelen veride ile uyuşmuyor ondan kaynaklı sorun yaşıyorsundur.
  2.   hocam Donanımsal Hiçbir Sıkıntı Yok.  Ben Bir Şirkettte Bilgi İşlem Olarak Çalışmaktayım. Konuya İşlemlere uzak değilim. Dediğiniz İşlemi Denedim Yeniden USB ye attım tabi O sıra sorun çıkmasından dolayı CD Den Kurulum yapmıştım.  Yeniden Deneyip Size Bİlgi vercem. Bu arada Dosyaları buradan Download ettim..
  3.     Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum. Yeni Windows7 Kurmak İstediğimde zaten uyumsuz Diyor Eski Windows 7 Kurduğumda Dosyaları Kopyalama işlemi Bittikten Sonra Windows Yüklemeyi Tamamlayamadı Diye uyarı veriyor.   bypascal Yardımcı Olursan Sevinirim
  4. ByChilavert Hocam Çözüm Bulabildiniz Mi Soruna ?
  5.   Katılıyorum Bende de Aynı Problem Devam Ediyor
  6.   DVD üzerinden kurmuyorum Yine USB üzerinden Kuruyorum Sistemleri
  7.   Hocam Ben 40 Tane Market Şubesi Olan Bir iş Yerinin Genel Müdürlüğünde Bilgi işlemde Çalışıyorum Ortalama G.Müdürlükte 200 Den Fazla Pc var ve Bunlarda Her halükarda deneme Şansın oluyor.   Sizin Yaptığınız Win 8 Win7 Ler de şöyle hatalar oluyor   1. Olarak install.wim Hatası 2. Olarak Kurulum Ekranı Geldikten sonra Listede Uygun Disk Bulunamadı Hatası   Burada Atladığınız bir şey var.  Buna Dikkat ederseniz Sorun Çözülecek gibime geliyor.   Örnek Olarak Sizin Sistemde Sorun Yaşadığımdan Dolayı    http://www.tnctr.com/topic/270800-windows-7-tum-surumler-13-in-1-ekim/   buradaki ONBUKA Arkadaşımızın Paylaştığı Win 7 indirdim. Denediğim Bütün Pclere kurulum yaptım sorunsuz.   Bilgilerinize Sunarım. Kolay Gelsin.     Hocam Zaten USB ye atarken Kendisi bir daha format atıyor alakası yok
  8. İşte Bende Ondan Dolayı Yazdım hocam. Sorunu Çözemedik Ama Çözen Birileri varsa yardımcı olursalar sevinirim Dedim.
  9. Hocam Sorun Zaten Bahsettiğim Sorun. Kurmak istediğim Makine ASUS N53SV Modeli. Windows 7 - 8 Kurmak istediğimde Aldığım Hata bu. Bunun Çözümünü Bilen Biri varsa yardımcı olursa sevinirim diyorum.
  10. Upp   Konu Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar Açıklama Yaparlarsa Çok Makbule Geçer :S
  11. ByChilavert Hocam şöyle bi durum var ki  ben pc yi USB ile Kurdum şimdi. Dün Gece Başka bir windows inidirip USB ye atıp kurdum sorunsuz. Eskiden BlueLife ' ın paylaştıklarında felan sorun olmuyordu   Ama senin v5 v6 versiyonlarını inidirdim ikisinde de aynı durum oldu. Bu konuda Bir yeri Atlıyorsun Sanırım.
  12. @ ByChilavert   Kardeşim Ellerine Sağlık Güzel Olmuş Ama   Windows 7 Yada 8.1 Kurarken    Iso Dosyası Bulunamadı hatası vermekte.   Dosya Seç Dediğimde Dosyayı Gösterdiğim zaman  Bu kezde  install.wim Bulunamadı hatası alıyorum.   Bu Soruna Bir Çözüm Getirmenizi Rica ediyorum.  KOlay Gelsin.
×
×
  • Create New...