Jump to content

muski

Üye
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

1434 profile views

muski's Achievements

  1. Merhaba. Birde şunu deneyiniz. Başlat/Ayarlar/Hakkında/Gelişmiş Sistem Ayarları/Performans/Ayarlar/Görsel Efektler/Simgeler Yerine küçük Resimler Göster tikini işaretleyin. Belki yüksek performans için bu tik kaldırılırmış olabilir.
  2. Büyük ihtimalle ondandır. Eğer sistem geri yükleme çalışıyorsa oradan sürücü güncellemeden önceki hale geri çevirmeyi deneyin.
  3. Bende de aynı hatayı verdi.Bu hata penceresini kapadım.Sonra açık olan pencereyi kapatınca ilk kurulum ekranına geri döndü, yeniden başlatmadım ve bu sefer hatasız tamamladı.Şu an bunu kullanıyorum.
  4. İnşaAllah öyledir.O zaman iş kolay.Eğer bios çökmesi ise iyi bir usta bulmasını tavsiye ederim. Benim cihaz mahvoldu iş bilmez bilgisayarcılarda.
  5. Bu aygıtla anakartı sökmeden bağlantı aparatı ile masaüstü bilgisayarla yazdım. https://m.n11.com/urun/usb-bios-flash-eeprom-programlayici-ch341a-soic8-sop8-test-klip-28291322
  6. Arkadaşlar. Bu modelin biosunu gören var mı içinizde. Ben kullanıyorum bu cihazı. Maalesef belirttiğiniz seçenek biosta mevcut değil.
  7. Sevgili kardeşim bende aynı cihaz var.Aynı şeyi yaşadım.Uyku modunda kalma filan yok.Direk bios uçmuş.Benim N56VZ cihazın ekran kartı 4Gb olduğu için uygun bios dosyası bulup yazamadım. Bende 2GB olanı yazdım. Bilgisayar açıldı. Çalışıyor şu an kullanıyorum. Fakat Nvidia 650Gt ekran kartım çalışmıyor.İntel HD4000 ile idare ediyorum.Onun için herşeyi dene fakat sonunda seni buna götürecektir.Bu modellerde olan bir hata bu.
  8. Eğer bunlara rağmen açılmıyorsa tahminim biosnunuz gitmiş olabilir. Bu durumda işin ustası olan birisi tarafından bios çipi sökülüp yeniden doğru bios dosyasıyla yazılmadan açılmaz.
  9. sayin bensuslu bu Suboxos Windows yukledim.Fakat windows update calismadigi icin guncelleme yaparak dil yukleyemedim.klavyeyi turkcelestiremedim.Bunlari yapma ihtimalim var mi Su an cok iyi ve hizli calisiyor.Eger dil ve klavye sorununu halledersem zannimca kullanabilirim.
  10. Hocam arkadaşın laptopu Wifi4 destekli. Yani sizin önerdiğinizi, soket yapıları farklı olduğu için takıp çalıştıramaz.
  11. 2 programla bu işi sıkıntısız yapabilirsin.1. MiniTool Partition Wizard 2.Explorer++ .Bu linkten gereken bilgiye ulaşabilirsin.Efi de yalnızca kali yazan klasörü sileceksin.Windows açıldıktan sonra minitool ile kali için ayırdığın alanı silebilirsin.Bu şekilde kendi bilgisayarımda bir çok linux versiyonunu kurup kaldırarak denedim. Uygulama sonucunda oluşabilecek olumsuzluklar tamamen size aittir.
  12. Hocam benim bilgisayarda en çok nox'tan memnun kaldım. Fakat Bluestacks ta iyidir. Her ikisini de kurup deneyin derim.
  13. Pili bitmiş olabilir.Pilini değiştirip deneyin.
  14. Merhaba.Bu konudaki tecrübemi sizinle paylaşmak isterim. Box alacaksanız Xiaomi Mi Box S 4Ktavsiye ederim.En önemli özelliği çok tercih edilmesi.Orjinal Android var.Bu da Netflix gibi uygulamalarda filmleri full hd seyretmenizi sağlıyor.Fakat fazla para vermeyim derseniz ki ben öyle yaptım. Redline Red360 Air 8K 4 GB Ram 32 GB aldım. Fiyatı uygundu ve hala uygun. Neredeyse yarı yarıya. Üzerinde başka cihazdan port bir Android 9 var. Ben iptv üyeliği almayı düşünmediğim için bende problem çıkarmadı. Çocuğa youtube için aldım. Ayrıca içine İnat Tv 'yi yükledim. Benim istediğim kanallar var,maçlar dahil. Hem de ücretsiz. Ayrıca bunu telefona da kurabiliyorsunuz. Eğer üyelik alırsanız onu da çalıştıracak İptv programları da mevcut. İstediğiniz ip tv apk sını da yükleyebiliyorsunuz.Tercih sizin.Bu arada türkçe iptv forumları var. Buralardan da bilgi edinebilirsiniz. İyi seyirler diliyorum.
  15. İlginiz için hem size hemde forjest hocaya teşekkür ederim.Aptoide kuruldu fakat onda da her program yok. Biraz önce redstore kurdum.Oradan da bir kaç program kurma girişimim oldu.Özellikle Chrome fakat eski versiyonunu kurdu. Bu açıldı fakat internete bağlanamadı. Şu an firefox problemsiz çalışıyor.Puffin browser kuruluyor fakat açılmıyor. Onun yerine Puffin TV browser çalışıyor.Fakat oda tam browser değil. Download yapamıyor.Ne yazık ki elimde USB alıcılı bir Air kumanda vs. yok.Bunu deneme imkanım olmadı.
×
×
  • Create New...