Jump to content

Turkcell'in En Son Kazığı....


mahmudem

Recommended Posts

Bunlar milleti aralarında paslaşıyorlar sanki. Bende avea kamu iken 2 ay evvel 1200 dk=35tl ye geçmiştim şimdi 1500 dk=45 tl ye geçiyim diyorum ama krkrımki bunlar 2 ay sonra yine sms atarlar ve derlerki " ya 55 tl verin 1800 dk sınırsıza geçin ya da sizi şöle şöle kısıtlıyoruz"

Kazık Daima Vatandaşa

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar araştırmadan iş yapıyorsuzn

Tcell,vodafone yada avea sitelerine girin butun tarifeler orda var ve hepsinin acıklamalrı ( kucuk yazıda olsa ) var. Okuyup ona gore gecin sonra sızlanmayın boş yere

Bildiğiniz gibi vodafone heryerde cekmez ( köy bucak ) vs.. avea ondan beter her yone bedava dşyorlar 3 armadan biri dusuyor. Tcell in hizmetinde sorun yok 5 seneden fazla tcell kullandım bir kere hattaın dusmediğini yada sesin gittiğine şait olmadım. Şuan vodafone kullanıyorum hiç umrumda değil kampanya vs.. geleni hemen siliyorum. 3G ye gelince 3G bize gelemz boşverin 3G yi edge grps falan onlar iş adamlarına yonelik parası olan girer.

Link to comment
Share on other sites

Ben de Avea hat kullanıyordum.Geçen ay Vodafone'a taşıdık.

Avea da Turkcell de kazıklıyor.Orası ayrı konu...

Ama Vodafone şirketi yabancı.Paralarımız yabancı ülkeye akıyor.

En azından Avea ve Turkcell Türk Firmaları.

Bir şeylere katlanarak da olsa Yerli Malı kullanmak iyidir.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...

herkeze merhaba

hemen hemen ilk çıktığından beri turkcell faturalı hat kullanan ben geçen yıl 108 tl aylık gelen faturayla kontürlüye geçtim.

kontürlü hatta hadi alo120 gibi 240 gibi kampanyalarla canımızı sıkan bir çok şeylere rağmen dedimki tüm müşterilerim

turkcell kullanıyor hattımı değiştirmeyeyim. olaylr takip etti ve nihayet bu ay'a kadar geldim.geçen aylarda bir kampanya çıktı geldi dedilerki her ay 150 yükle 4 ay olmak üzere aylık turkcell'i arama üzere 1000 diğer operatörlerde 10 dk si 1 kontüre.

şaşırdım supper dedim.aldım 150 kampanya başladı 1000 kontür geldi.tabi aradıgım yerlerdede tek kontür gidiyor 10 dk görüşüyorum hayat güzel.tabii ben turkcell nerdeyse free gibi görüşüyorum ama normal sağı solu arama için 150 kontürü bitirdim. yeni kontür aldım normal tarife.neymiş ay sonu olması lazımmış.mart 2 si aldım bir 150 daha değişen bir şey yok .

aradım ablaları neymiş. şubat 29 çekmiş.kampanya 1-2 gün sonra başlamışım vs.vs.2 gün daha bekledim artık sinir modundayım.bir 150 daha cak. geldi 1000 kontür + türkcell kampanya..tamam 10 gün falan geçti turkcelle 600 kontürüm var ay sonuna kadar kullanmak üzere hayat devam ediyor.bir mesaj aldım. dışardan arandığınız için 2400 kontür kazandınız. sevindim dedimki bunlar bana kendilerini affettiriyor.ee e esas eğlence yeni başlıyor. bu 2400 kontürü 1 haftada harcamam gerekiyormuş. aradım ablaları dedim benim zaten 600 kontürüm var 2400 den düşmüyor arayınca 600 den düşüyor. ne desinler 600 bitecek 2400 sonra kullanılacak. yani benim 1 ay kullanım hakkım olan kontürü 3 günde bitirecegim kalan 2-3 günde 2400 günde kullanacağım.fazla söze gerek yok.hemen koştum ilk önüme gelen vodafone bayisine aç aç evrak aç.. ilk defa numara taşıma işini yaptım. ne mi kazandım: ufak tefek aramada her yöne 1 kontür gidiyor. dışardan çok aranan biriyim aynı zamanda 10 aranıyorum 5 dk hediye geliyor. 600 dk. hediye kontür geliyor aylık 100 olarak her yöne kullanmak üzere. günde 10 mesaj bedava. aylık 100 kontür kullanabilecegim bir hat. ey turkcell yetkilileri tek diyecegim UTANIN... yaptığınız ayıptır.

Link to comment
Share on other sites

8 yıl boyunca türkcell kullandım. 6 ay önce hattımı kapattırıp yeni bir vodafon hat aldım.. faturalıya geçirdim Vodafona sınırsız + vodafone sınırsız sms 41 TL.. ayda en az 20 saat konuşuyorum attığım mesajında hatti hesabı yok.. arada mecburi dier yönleride arıyorum şu ana kadar maksimum 45 Tl fatura geldi.. gayet memnunum.. turkcellmi bi daha işim olmaz...

Link to comment
Share on other sites

Turkcell heryöne kamu=35 TL iken başvuranlar, danıştay kararıyla eski tarifelerine yani tekrar 35TL=Her Yöne 20 Saat geçebildiler. Ben de geçebildim eski tarifeme ama, bu tarife 2011 yılına kadar geçerli.... 2011'den sonra Allah kerim....

Tüketici hakları vs gibi gönüllü kuruluşlar Danıştay'a dava açmasaydı Türkiyemin milyonlarca insanı Mehmet Karamehmet tarafından kazıklanacaktı... Tabi evdeki hesabı danıştaya uymadı... Ooohhhhhhhhhhhhh Ollsuuuuunnnnnnnnn.........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...