Jump to content

Sistemi Kimin Modifiye Ettiğini Nasıl Bulabiliriz


legendfb
 Share

Recommended Posts

Herkese selamlar, 2016 yılından kalma windows 7 ultimate sp 1 usb boot format cdsi mevcut bu modifiyeyi kimin yaptığını bulabilir miyiz hiç bir sorun çıkarmadan hala mis gibi kullanıyorum teşekkürü borç biliyorum kendisine, sistem adı 'W7-2016-ESD' diye geçiyor  32 ve 64 bit kurulumu var sadece..eskiden xp yapılırken çoğu kişi bir işaretini bırakırdı sistemi kendi yaptığına dair örneğin sistem özelliklerine kendi adını yazarlardı bu sistemde nasıl buluruz acaba merak ettim..

Link to comment
Share on other sites

Bulmanız birşeyi değiştirirmi önce bunu düşünmek lazım. Şayet bu sene edit yapan bir x kişi zamana uygun windows kalıbı ve scriptleri kullanır. Bu işleri bıraktı diyelim, siz 2 veya 3 sene sonra bu kişiye ulaşıp rica ettiniz tekrar edit windows yapıyım dese inanınki ya yapamaz veyahut yapar ama eskisine benzemeyebilir bile. Çünkü windows çok fazla değişime uğruyor, tweak- script programları çok fazla değişime uğruyor. Eski scriptlerin çoğu köklü değişiklik yapmış windows sürümlerinde işe yaramıyor vs vs vs.

Not: arkadaşın da dediği gibi birisinin editlediği windowsu forumlarda paylaşan 3. Kişiler kalıntı iz bırakıldıysa bile silip yerine kendini yazabiliyor bu sebeple bulmanız imkansız denilemez fakat zordur. Editleyen kişi akla gelmeyecek bir yerlere iz bıraktıysa mümkündür.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dünden beridir win7 konusunda araştırdım durdum amacım dediğim gibi sadece teşekkür etmek kendisini onore etmekti, 2016 yılının 13in1 sistemini yapan 3 usta arkadaş var aralarından birinin sistemini kullanıyorum ve ben hepsine de çok teşekkür ederim kaliteli paylaşım yaptıkları için hala sorunsuz bir çok pc de kullanıyorum modifiyelerini..

tnctr ailesi zaten yıllardan beridir çizgilerini hiç bozmadılar ne efsaneler, ustalar çıkardılar forumdan blackman12 ler tenekecezve yağmuradam doruk101 brightblade hele bir ufaklık vardı morning kısa sürede yaptıklarıyla forumda efsane olmuştu, şimdi niceleri onların öğrettikleriyle ve kendi yetenekleriyle çok güzel işler çıkarmaya devam ediyorlar...

@MoTuN   @ONBUKA ve  @köylü

yineben, 7 saat önce yazdı:

revaçta olan sistemleri klonlama yapanlardan dolayı istediğiniz sonucu almak zor gibi

Buradan indirip yüklediğim için bir ihtimal bulunabilir ama tabi ki başka sitelerden indirilenler için aynı şeyi söylemeyiz haklısınız..

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

barto_club, 3 saat önce yazdı:

Please register to see this content.
renkli noktalara alınmış tarihlere gelip, sağ tık ile yeni sekmede aç. teker teker windows 7 bölümünü inceleyerek aradığın kişiyi bulabilirsin

Çok teşekkür ederim, çok kapsamlı bakmak gerek oralara ve bunun için de çok vaktim yok açıkçası. Zahmet verdim size, zaten bir üstte hislerimi belirttim..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...