Jump to content

Turkcell'e Ne Kadar GÜvenİyorsunuz?


cihangir52
 Share

Recommended Posts

BizBize Kamu Her Yöne 1500 dakika paketi kampanyasını 01.01.2011 yılına kadar 45 TL den sunan Turkcell, vaadinden dönerek, BizBize Kamu Her Yöne 1500 tarifesindeki abonelerine güzel bir kazık attı ve fiyatı 59 TL ye çıkarttı. Bu durum TURCELL gibi bir kuruma hiç ama hiç yakışmadı. Bu durumu protosto ediyor, maadur olanların bu duruma sessiz kalmamasını ve her platforma tepkisini göstermesini diliyorum.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hepsi bir yerde soyguncu ama abone olurken karınca duası şeklinde sözleşmelerde onlara bu yetkiyi veriyoruz. 3-4 sene kullandım ben de bir kaç arkadaşım da zaman zaman kazığını yedik. şimdi başka operatördeyim o da geçecek gibi. al birini vur ötekine.

Link to comment
Share on other sites

turkcell kamu tarifesi 1500 dk 45 liradan 59 liraya yükseldi arkadaslar yeni yıl ülkemizde zamlarla kutlanmaya devam ediyor tebrik ederim Açılımına Koduğumun Partisi bizi bu ülkeden soğutmak için herseyi yapıyor.bu insanlar oyuncak degiller dün 5.5 lira olan sigara bu gun 7 lira bu oyun oynamak insanlarımızı açlıkla sınıyolar bu ülke halkı aç olmasa bilinki dünyanın gücü oluruz ama AÇLAR AÇIZZZ!!!emekliye %2-3 sigraya %35 Faturaya 4 yılda %80 bumu devletin basında olmak...hı son sözüm nedir bilirimisinz imkanı olan bavulunu toplasın daha güzel bir ülkeye kaçsın bu ülke çöküyor sen ben kurtaramayız son demlerini oynuyor.bende üniversitem bittikten sonra kesinlikle kaçacagım oyuncak degiliz biz!!!

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlardan biri yeni kullanıcılar içindir diye yorum yapmı :blink: yeni kullanıcı alımını 1.5 ay önce durdurdular. 09.01 tarihinde Bizbize kamu 1500 hattımı iptal ettirdim. 45 tl den 59 tl çıkması demek %30 zam görmesi demektir. kontur fiyatlarına zam gelmedi ki buna geliyor hatta müşteri hizmetlerini aradım yapılabilecek birşey yok dediler.

bu arada hattı kapatmadan önce tekrar müşteri hizmetlerini aradım zam iptal olabilirmi ona göre kapattırayım diye iptal olmayacak dediler eee kamu 1200 tarifesi niye zam görmedi diye sordum o tarife mahkemelik mahkeme zam yapma ve kullanım değiştirmeyi engelledi dediler. kamu 1500 tarifesi mahkemeye verilse birşey değişirmi bilmem ama yazıklar olsundan başka birşey diyemiyorum ne güzel kullanıyordum veya daha doğrusu kullanıyorduk diyeyim. bu zam ile %80 kullanıcı kayıp edeceklerinden eminim.

Link to comment
Share on other sites

Benim kampanyalı alo 240(240+240=480) abonelğimin kampanya bölümü iki ay sonra bitecek. Dün akşam kampanyadan sonra ne olacak diye merak ederek turkcell sitesine bir baktım. O da ne?!.. Benim aboneliğimin ücreti şimdiden 59 lira olmuş. Yani fırlatmalar, pardon yani fırlatanlar 22 lira aylık ücreti daha şimdiden 59 liraya fırlatmışlar(Gayri ihtiyari içimden kocaman bir ÇÜÜÜŞŞ çektim). Bereket sözleşmem gereği daha iki ay 22 lira ödemeye devam edeceğim. Ama birde yeni ücrete bakmasaydımda öyle devam etseydim ne olacaktı? Yanmıştım yani..

Hemen bu gün bir turkcell ciye giderek 'Ciddimi bu? Nedir bu saçmalık?' diye sordum. 'Evet ama başka tarifeye geçersin canım' diyerek -sanki diğer tarifeler çok daha uygun ve ucuzmuş gibi- aklı sıra bana akıl verdi.

Yani sonuç olarak öyle bir ülkede yaşıyoruzki, imkanı ve fırsatı olanlar yakaladığını şeyediyor(Affedersiniz ama başka nasıl izah edilebilir). Ben ve bizler göremeyiz herhalde ama umut etmek gerekirki, birgün adaletli ve refah bir yaşam ortamına kavuşur insanlarımız.

Link to comment
Share on other sites

memnun değilsel tekelcilik yokya geçersin baska hatta hatta kontörlü alır aramaları voip ile yaparsın alternatif çok.

ne kadar güveniyor?

Güvenmemi gerektirecek birsey yok eğer ki bir hizmet almak istiyorsan tabiki araştırır girerim anlık olarak biliyor kaliteleri bi bakıyorsun o bir bakıyorsun bu. hepsi kapitalist hepsi para için yapıyor ne bekliyorsun ki "müşteri odakli" kelimesi yalan dolan reklam materyali amaç "kar odaklı ticaret" başka bir amaç yok

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar ben uzun zamandır turkcell kullanıcısıydım baktim ki sonunda kazzık artık dayanamadım ve vodafona geçtim. (Turkcellden turkcelli arıyordum dakikası 3 kontördü vodafoneden turkcell arıyorum dakikası 1 kontör. Tabi bu tarifeye göre değişiyor.) İsterim ki benim param elin ingilizine değil de turk firmasına gitsin ama zorluyorlar arkadaşlar ya.

Link to comment
Share on other sites

ben faturalıya geçeli epey oldu her yöne 18 krş tarifesini kullanıyorum şu an memnunum geçen ay faturam 18 lira geldi tabi çok konuşam biri olmadığım için faturalıya geçtim eskiden kontürlü kullanıyordum inanın çok konuşmama rağmen 2 hafta dayanmıyordu kontür yav hayret bişey turkcellin en büyük kazığıda kontürlü hatlar olsa gerek her ay adam fiyat artırıyor yav...Birşey daha söylim arkadaşlar geçenlerde bizim arkadaşa 3g den dolayı turkcell epey bir kazık attı adama epey bi yüklü miktarda fatura geldi ben bişey yapmadım dedi ne yaptıysa ödemekten kurtulamadı sakın olaki 3g kanıtıpta almayın arkadaş netten bi randıman bile alamıyosunuz yanında bizzat ben şahit oldum iyi günler dilerim kolay gelsin...

Link to comment
Share on other sites

Ben smsi iptal etmiştim. İptal ettirdikten 3-4 gün sonra sms yapmaya çalıştım olmadı. 5 kez aradım. 5.sinde öğrendim 26 gün daha sms yapamayacağımı.

Bunu ilk başta söylese sorun yok. Sonra istedim 12 kontörü.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar turkcell de vodefonda avea da aynı sorun doğru dürüst kampanyaları sözleşmeleri doğru dürüst okumadan imzalamak kampanyaya girmek şunuda unutmamak gerek fazlasıyla pahalı bir ülkede yaşıyoruz her geçen gün vergilere zam geliryor bu zamlarda doğal olarak astarında delik olan elimizi cebimize attığımızda astar gelen cebimize yansıyor o yada bu hepsi aynı

Link to comment
Share on other sites

hattımı tasıdım diye birtarafından 94 tl fatura uyduran turkcell. bu konuda beni msjla dahi haberdar etmeyip 318 tl parayı cepe atan ................... firmadır. kullanmamanızı öneririm şiddetle. ne kadar çok ilgi gösterirseniz okadar kazık atarlar işlerini böyle yürütüyorlar.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Herkes fikrini yazmıs.Başından gecenlerı dıle getırmıs.Ben 12 yıllık turkcell faturalı hat kullanıcısıyım.Ve bugünedek hiç şikayet etmedim.Etmemde.Nedenmi?Nedeni şu.

"Hat yani numaram ve tarifesi ne?

Tarifem Kamu 1200 dakıka.Bu tarıfenın açılımı ne?Heryöne 1200 dakıka.Yanı Avea Vodofone Turkcell ve sabıt hatları arayabılırm.444 le baslayan özel numaraları ararsam ınternete gırersem yurtdısını arasam kontör transferı yaparsam bunlar 35 tl nın ustune yansıcaktır.Yanı demem okı.Tarıfenız nedır nasıl kullanılır nerelerı ararım nerelerı arayamam.Bunları bılmem lazım!!!!

Tarıfeyı kapsamı dısında kullanırsanız faturanız şişer yada kontörleriniz çabucak biter.Buna dikkat etmeyen abonelerin hem faturaları hem kontörleri biter doğal olarak.Ben bir turkcell çalışanıyım.Turkcell'i savunmuyorum öncelik herzaman müşteri memnuniyetidir.Ama tarifeyide kullanmayı bilmek gerekir.Kamu tarifesinden aylık 35 TL.Msn üyeliği 7 TL.Aylık heryöne 30 SMS 3 TL.Aylık 100 MB internet aboneliği 9,38 TL.Toplamda faturam.

35+7+3+9,38=54,38 TL Maksimum gelen 55 TL.

Hesap budur.Kimse kimseyi kazıklamaz.Bu TURKCELL de AVEA da WODOFONE de aynıdır.Tarifenızı ıyı bılın arkadaslar....

Saygılarımla...

Link to comment
Share on other sites

hattımı tasıdım diye birtarafından 94 tl fatura uyduran turkcell. bu konuda beni msjla dahi haberdar etmeyip 318 tl parayı cepe atan ................... firmadır. kullanmamanızı öneririm şiddetle. ne kadar çok ilgi gösterirseniz okadar kazık atarlar işlerini böyle yürütüyorlar.

94 TL???? Şimdi bunu aydınlatalım.Fatura kesim tarıhınden hattınızı Tasıdıgınız gune kadar gecen sure!Bu önemlı arkadasım.Hangı tarıfede ısen yada pakette onun ucretı sana sonrakı ay yansır.Yanı sana son bır fatura daha gelır.Ve bunu hattını tasıdıgından TURKCELL de artık bır kaydın kalmadıgından adresıne yada maıl adresıne yollayamaz.Bunu sana Anlatmayan personel yanlıs yapmıstır.Burada abone eskı operatorunde fatura kontrolu yapmalıdır.

Link to comment
Share on other sites

bizbizecell tarifesini ile4 yıldır turkcell kulanıcısı idim. bir iki alodan sonra kontür bitiyordu. Geçen 8. ayda vodafone geçtim rahat ettim.

Bİzbize tarifesi pahalı bir tarıfedır.Turkcell ve Sabıt hatları aramak amaclı kullanılır.Ve dakıda 4 kontör düşer.Diğer operatorlerı yutdısını aramak daha pahalıdır.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...