Jump to content

Windows Defender Iptal Etmek - Programsız


bensuslu11
 Share

Recommended Posts

SON_VATAN, 5 dakika önce yazdı:

En iyisi defenderi kökten kaldırıp halletmek

Tamamen silmek ebette mantıklı ama ileride sorunlar çıkaracaktır, bu yüzden pasif etmek en iyisi. Zaten görev yöneticisi ve hizmetlilere bakarsan durduğunu göreceksin. Silmek sana 300 mb yer dışında hiçbirşey kazandırmaz

Edited by bensuslu11
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

bensuslu11, 5 saat önce yazdı:

Tamamen silmek ebette mantıklı ama ileride sorunlar çıkaracaktır, bu yüzden pasif etmek en iyisi. Zaten görev yöneticisi ve hizmetlilere bakarsan durduğunu göreceksin. Silmek sana 300 mb yer dışında hiçbirşey kazandırmaz

En güzeli defenderi kaldırıp ve modifiyeli sistemi güncellemeye devam etmemek zaten modifiyeli sistem güncellenince hem yapılan ayarlar gider hemde defender büyük güncellemerde zaten geri gelir,eğerki güncelleme isteniyorsa modifiyeli sistemi kullanmanın mantığıda yoktur. Orijinal kur sürekli güncelle

Link to comment
Share on other sites

bensuslu11, 5 saat önce yazdı:

Tamamen silmek ebette mantıklı ama ileride sorunlar çıkaracaktır, bu yüzden pasif etmek en iyisi

kayıt defterinden yapılan değişiklikleri güncelleme değiştirmiyor 

bensuslu11, 5 saat önce yazdı:

Tamamen silmek ebette mantıklı ama ileride sorunlar çıkaracaktır, bu yüzden pasif etmek en iyisi. Zaten görev yöneticisi ve hizmetlilere bakarsan durduğunu göreceksin 

 

SON_VATAN, 31 dakika önce yazdı:

En güzeli defenderi kaldırıp ve modifiyeli sistemi güncellemeye devam etmemek zaten modifiyeli sistem güncellenince hem yapılan ayarlar gider hemde defender büyük güncellemerde zaten geri gelir,eğerki güncelleme isteniyorsa modifiyeli sistemi kullanmanın mantığıda yoktur. Orijinal kur sürekli güncelle

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By shadesofdeath
      Defender Dışlama Aracı v1.0
      Microsoft Defender Antivirüs ya da üçüncü taraf bir antivirüs çözümü seçmeniz fark etmeksizin, bu ürünlerin kritik Dosya ve klasörleri taramadığından emin olmanız gerekir çünkü Microsoft Security Essentials ya da Microsoft Defender zaman zaman bazı Dosya ve klasörlerde sorunlara neden olur. Tipik sorunlar arasında yavaş performans, bazı gerekli dosyaların silinmesi veya düzensiz çalışma yer alır ya da güvendiğiniz bir dosya veya klasörü kötü amaçlı olarak işaretleyebilir. Bu sorunları aşmak için bu tür dosya ve klasörleri istisnalar listesine ekleyebilirsiniz.
      Özellikleri
      Kolay kullanıcı arayüzü Export ve Import özelliği Açık / Karanlık tema desteği 4 Tane dil desteği (Türkçe , İngilizce , Almanca , Rusça) Ekran Görüntüleri

       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
      İndir
       
       
    • By forjest
      Windows defender çoğu bilgisayar kullanıcısının pek sevmediği bir antivirüs programı olsa da aslında Windows 10 ve Windows 11 için en iyi optimize olan antivirüs programıdır. Eğer ki sizde Windows defender kapatma benzeri bir arama yapıyorsanız, bunu yapmaktan vazgeçin. Çünkü bu videoda sizlere Windows Defender için özel olarak tasarlanmış bir arayüz olan defenderui adlı program sayesinde Windows defender ı çok daha işlevsel hale getirebilir ve en iyi antivirüs programı 2024 sorusunun da en gerçekçi yanıtını bulabilirsiniz. 
      DEFENDER UI Programını sitesinden edinmek için:
      Kaynak link: https://www.defenderui.com
    • By artae
      File size: 0.5 MB

      Since Vista, Windows Defender is included with Windows. It's a small piece of software that runs in the background to help protect, your computer from malware (malicious software) like viruses, spyware, and other potentially unwanted software. Some spyware protection is better than none, and it's built in and free! But. If you are already running something that provides great anti-malware protection, defender will probably wasting precious resources, there's no need to have more than one application running at a time.

      The problem with all Defender versions in Windows Vista and above is it's integrated into the operating system and installs by default with no visible or hidden option to uninstall. Many people are looking for ways to disable or remove it from their system as they prefer to use other software, for example on Windows 8 and 10 you cannot turn off Windows Defender completely anymore. A click on Settings in Windows Defender opens the control panel for the program in the new Windows Settings application. You can turn the program's real-time protection off temporarily, but if it's off for a while Windows will turn it back on automatically. It is unclear why Microsoft made the decision to change the behavior of Windows Defender in this regard. What is certain however is that it will annoy users who want to disable it permanently on the computer they are working on. Defender Control is a small Portable freeware which will allow you to disable Windows Defender in Windows 10 completely.
      Why should you use it
      1. During copying big data from Pc to Usb or vice versa, disabling defender can decrease the Total Copy time
      2. Users may experiencing conflicts between Defender and their antivirus application
      3. Some antivirus programs ask the user to manually turn off or disable Windows Defender in Windows 10
      4. If you've got it enabled, chances are Windows Defender will start each time you boot your PC. If you're short on resources, have your own methods of dealing with spyware or have simply come to the conclusion that Windows Defender is not for you then you might want to disable it.
      Supported languages:English, Turkish, German, Russian, French, Korean, Chinese (Traditional), Chinese (Simplified), Italian, Slovenian, Japanese, Polish, Bulgarian, Spanish, Arabic, Czech, Thai, Hungarian, Swedish, Greek, Portuguese (Brazilian), Hebrew, Vietnamese, Persian, Romanian, Thai, Finnish, Dutch (Nederlands), Ukrainian, Dutch (Dutch), Serbian, Estonian.
      Whats New
      1.[Added] Different blocking method
      2.[Added] Some code improvements

      HomePage:
      https://www.sordum.org
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      https://nitroflare.com/view/F01331FA4AC0F82/73sm9.Defender.Control.2.1.Multilingual.rar



      https://rapidgator.net/file/999332a16ef11ae1ccb11dc257941f59/73sm9.Defender.Control.2.1.Multilingual.rar


    • By semsibey
      ConfigureDefender v2.0.1.1

      Homepage: https://github.com/AndyFul/ConfigureDefender

      ConfigureDefender, Windows 8.1 / 10'daki Windows Defender ayarlarını etkili bir şekilde yönetmenize olanak tanıyan küçük bir yardımcı programdır.
      Bu yardımcı program, Windows 10 kullanıcılarının Windows Defender'ı kendi gereksinimlerine daha uygun bir deneyim sağlayacak şekilde yapılandırmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
      Önceden yapılandırılmış birkaç ayar var, ancak bunları tam ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirebilirsiniz.
      ConfigureDefender'ın arayüzü herhangi bir uzatmada süper modern değildir, ancak Windows Defender'ı önizlemek ve nihayetinde düzgün bir şekilde yapılandırmak için gereken temel ayarlara erişim sağlar.
      Gerçek zamanlı ve davranış izleme, indirme ve komut dosyası tarama, PUA koruması vb. Gibi çeşitli öğeleri manuel olarak devre dışı bırakabilir / etkinleştirebilirsiniz.
      Güzel bir şey, tercihinizi değiştirmenize izin verecek olanı değiştirdiğinizden emin değilseniz, ConfigureDefender'ın önceden ayarlanmış birkaç yapılandırma modeli içermesidir. bunlardan biri için.
      ConfigureDefender, tam olarak korunabilmeniz için Windows Defender'dan en iyi şekilde faydalanmak isteyenler için yararlı olacağını ispat edecektir.
      Bu, özellikle birincil antivirüs seçeneğiniz olarak Windows Defender kullanıyorsanız geçerlidir.
      Sürüm 2.0.1.1
      1. Ek ASR kuralı eklendi: "WMI olay aboneliği yoluyla kalıcılığı engelle".
      2. Küçük GUI iyileştirmeleri.
      İngilizce
       
      64-Bit: https://raw.githubusercontent.com/AndyFul/ConfigureDefender/master/ConfigureDefender_x64.exe 32-Bit: https://raw.githubusercontent.com/AndyFul/ConfigureDefender/master/ConfigureDefender_x86.exe  
    • By yesilaygunes
      https://raymondcc.r.worldssl.net/Defender_Uninstaller.exe
       
      Windows 7  içinde Defender  sisteme hiç bir zarar vermeden silmek için Portable olan bu program Windows 7 paylaşan ve kullananlar için  gerekli bir program. Defender kökten temizliyor.
       

      Konu her zaman gerekliler bölümüne taşınsa iyi olur. O bölümde açmak istedim ama olmadı.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...