ByChilavert Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Merhaba Google Chrome'da özellikle Mynet web sitesini gezerken anlam veremediğim bir şekilde ilk olarak tarayıcı kilitleniyor daha sonra bilgisayar kilitleniyor. Bilgisayarı reset tuşu ile yeniden başlatmam gerekiyor. Farklı sitelerde böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum. İlk zamanlar bilgisayarda sorun olduğunu düşünerek önemsemedim. SSD değişimi için bilgisayarı formatlayıp kurduktan sonra tekrar Mynet'e girdiğim zaman bir süre sonra yine tarayıcının kilitlenmesi daha sonra bilgisayarın kilitlenmesi ile karşılaştım. Bunun sebebi ne olabilir. Yardımcı olabilirmisiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Öncelikle Edge ile aynı siteyi deneyin bakalım yapacak mı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 shaolin, 1 saat önce yazdı: Öncelikle Edge ile aynı siteyi deneyin bakalım yapacak mı? Microsoft Edge yada İnternet Explorer tarayıcılarını kullanmayı hiç tercih etmedim. Genelde Google Chrome yada Mozilla Firefox kullanıyorum. Ama kontrol edeceğim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 ByChilavert, Şimdi yazdı: Microsoft Edge yada İnternet Explorer tarayıcılarını kullanmayı hiç tercih etmedim. Genelde Google Chrome yada Mozilla Firefox kullanıyorum. Ama kontrol edeceğim. Amaç sorun Chrome'da mı diye elemek. Edge'de de yaparsa başka bir sorun vardır. Edge'de düzgün ise, Chrome fabrika ayarlarına çekilebilir. Baştan kurulabilir vs. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifbeyza7 Posted February 7 Share Posted February 7 ana sayfa değişmiyor aktif değil kilitli sanki google chrome lutfen yardım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted February 7 Share Posted February 7 elifbeyza7, 54 dakika önce yazdı: ana sayfa değişmiyor aktif değil kilitli sanki google chrome lutfen yardım Please register to see this content. ile tarama yapın. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Google Chrome'u başlattığınız kısayola sağtıklayıp hedef kısmında .exe'den sonra devam eden bir ifade var mı? Varsa kısayoldan o ibareyi silip kaydedip tekrar çalıştırın. Öyle bir sorun yoksa, Mynet'e yeriminden tıklayıp giriyorsanız, ona sağ tıklayıp düzenle'ye girin orda adresin sonunda .net ten sonra ifade var mı? diye bakın. Varsa silip, yeniden kaydedip tekrar girin. Yok değilse, sağ üst köşeden açılan menüye girip restart safe modu(güveni başlat modu)na girip. Yeniden başlatın sonra siteye tekrar girin, ana sayfayı değiştirmeyi deneyin, aynısı oluyorsa. Antivirüs kullanın. Menü isimlerinde yanılabilirim, (Chrome türevinden bakarak yazıyorum isimleri. Google Chrome hiç kullanmadım.) Lazım olursa 121.0.6167.161 : Please register to see this content. Edited February 7 by cmlacla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts