Jump to content

Windows 7 Recovery Disc ?


MrRush

Recommended Posts

Pc ile gelen recovery diski ise satın aldığındaki sistem neyse onu sıfırdan kurar

Marka marka değişsede cd yi takıp seçeneklere girince sistemi hangi bölüme kurtaracağın vesaire seçenekler çıkar uygulamak istediğini seçersin D bölümü ne gelince silermi silmezmi onu seçeneklerde görebilirsin sistemi birinci bölüme kurtar sistemi iki bölüntüye kurtar sistemi bütün sabit diske kurtar diye çıkan seçenekler den sistemi birinci bölüntüye kurtar ı seçersen D ye dokunmaz ayrıntılar için kullanıcı kitabınada bakabilirsin yanlız ne olur ne olmaz önce D deki verilerini harici bi ortama yedeklemeni tavsiye ederim kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

elbette sistem dosyaları değişiyor ama formatsızoldugundan eskicdosyalar durup sistemi şişirmiş oluyor. eger recovertyden format atıyorsan d ye format atıp atmadıgı markaya göre değişir. o firmanın kendi ayarı. bir çoğunda d yi formatlamaz.

Link to comment
Share on other sites

iki ayrı disk kullanıyor ve yedeğin diyelimki 2. harddiskte ve atmak istediğin yer 1. harddiskte ise şuna dikkat et 1. harddisk birden fazla bölümden oluşuyorsa hepsini birleştirip yapabiliyor.. yani birinci harddiskini biçimlendirip yapıyor.. Ama tek harddisk ve onuda diyelim 3 parçaya ayırmışsın yada iki parçaya D ye attığın yedeği C ye atınca sadece C yi biçimlendirir..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...