Popular Post amd_turkey Posted February 3 Popular Post Share Posted February 3 (edited) Her iki çalışma da x64. UEFI ve Ventoy uyumludur. install.ESD boyutu sadece 3,1 GB W10 W10 Iot Enterprise LTSC 2021 Bensuslu beyin son çalışmasından alınmış, 19044.3930. Tamamen Türkçe. W10 W10 Iot Enterprise 22H2 19045.3996 uupdump üzerinden oluşturulmuştur. ESD içinde 4 sürüm bulunur Sade Lite/Defender Pasif Görsel W11 ikonlu/Defender Yok Winre, Edge, 22h2de Metro Uygulamaları silinmiş. Masaüstü Simgeleri Aktif 7 Gb rezerv alan kapalı Özellikle Ltsc 21 i tavsiye ediyorum, emin olun ayrı bir seveceksiniz. Not. **41 nolu güncelleme winre olmadığı için yüklenmez. Normal güncellemelerde sorun yok 2110.iso 4Gb CRC32: 8E735561 MD5: 5AA31251556A75BA6A4445607EC9098E SHA-1: 2E82482407CBC5C531528937546F0AB6D0048B8A Tek link https://pixeldrain.com/u/P197MBuc 3 Parçalı https://multiup.io/download/e95183c3fec8ffaf3e95f16e68349559/w2110.zip.001 https://multiup.io/download/358ec531e0f1857b4ab4e1fb717f600b/w2110.zip.002 https://multiup.io/download/2744c563145745afbdf0cbf3c87d7665/w2110.zip.003 2059823807_Windows10IOTLTSC2021(720P_HD).mp4 Edited February 8 by amd_turkey 10 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted February 3 Author Share Posted February 3 Bu arada hem mbr hem uefi Hem ventoy hem rufus uyumludur 4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SENTENZA Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Bu çok güzel oldu işte atsız/kelebeksiz bir paylaşım. İşin rastgelsin. Emeğine sağlık. Edited February 3 by SENTENZA 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3 Share Posted February 3 amd_turkey, 2 saat önce yazdı: Bu arada hem mbr hem uefi Hem ventoy hem rufus uyumludur Eline sağlık üstadım, doğru olanda herkesin bildiği yöntemlerle kurulabilen sistem yayınlamaktı zaten. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted February 3 Author Share Posted February 3 Doğru değil de ideal olan diyelim Gerçi gene tam uslanmadım. PE sistem altyapısı ile verdim. PE sistem ile, 78 setup üzerinden kurabilirler. Başkan rufus artık yetersiz, genel olarak konuşursak, ameleliğin lüzumu yok . Yeni yöntemleri öğrensinler diye böyle yapıyorum. Şimdi kızıyorlar ama öğrenince dua edecekler.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emre028 Posted February 3 Share Posted February 3 amd_turkey, 33 dakika önce yazdı: Doğru değil de ideal olan diyelim Gerçi gene tam uslanmadım. PE sistem altyapısı ile verdim. PE sistem ile, 78 setup üzerinden kurabilirler. Başkan rufus artık yetersiz, genel olarak konuşursak, ameleliğin lüzumu yok . Yeni yöntemleri öğrensinler diye böyle yapıyorum. Şimdi kızıyorlar ama öğrenince dua edecekler.. PE'yi yıllardır aşılamaya çalışıyoruz ama sonuç olumsuz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted February 3 Author Share Posted February 3 Beyaz adam, bir gün rufusun yetersiz olduğunu anlayacak kanka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacktiger5 Posted February 7 Share Posted February 7 rufus ile yazdırma yaparken,defender adlı exe de virüs çıkıyor, inşallah bilgisayarlarımıza virüs girmez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted February 7 Author Share Posted February 7 blacktiger5, 13 dakika önce yazdı: @bensuslu11 yazdığına göre oem dosyasını silmezsek virüslü müydü yani? bilmemek ayıp değil zaten üyeyim Virüs falan değil. Sistem dosyasını sildiği için bazı antivirüsler virüs olarak görebilir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyph3r Posted February 7 Share Posted February 7 blacktiger5, 1 saat önce yazdı: rufus ile yazdırma yaparken,defender adlı exe de virüs çıkıyor, inşallah bilgisayarlarımıza virüs girmez. Tartışmanın uzamaması için iletileri kaldırdım. Vip üyelerimiz, yaptığı çalışmalar ile forumda takdir kazanmış ve bilgili kişilerdir. Bu rütbenin suistimali durumunu yaşamadık... Yılların modifiye sistem paylaşılan forumuyuz, normal üyelerden bile böyle bir skandala henüz şahit olmadık. Bu tür sistemlere aşina olanlar ve katılımsız program kullananlar az çok sisteme müdahale eden yamaların, scriptlerin, autoit ile kodlanmış yardımcı uygulamaların virüs olarak algılandığını görmüştür. Kullanmaya devam edebilirsiniz yada çalışmayı silebilirsiniz... Veya gerçekten sıkıntılı bir durumla karşılaştıysanız konu sahibi ile iletişime geçebilir hiç biri olmadıysa direk yönetime raporlayabilirsiniz. Heyecanla yanlış anlaşılmalara neden olacak tartışmanın içine girmeyelim... İyi forumlar 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted February 7 Share Posted February 7 sandisk 128 flaşh bellek almıştım a101 den gayet süper bunu koyacağım yanına da sabit kurduğum isoları içine başka bişiler daha eklersek süper olur 2 ventoy usb birde makay multiboot 3 adet multiboot flaşh içindeki kurulum metotları güzel baya işe yarıyor bununla 5 diski birden formatlarım çok iyi teşekkürler üstadım iyi forumlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted February 8 Share Posted February 8 amd_turkey, 9 saat önce yazdı: Yok yav. aşağılamayın adamı. Vaveyla nın kimseye zararı yok. kendince faydalı olmaya çalışıyor. Biraz çılgın biri olsa da böyle kabul edip bağrımıza basacağız. Yanlış anlamış. Siz de, beni zararsız bir deli yaptınız iyice ama olsun. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted February 8 Author Share Posted February 8 va7eyla, 28 dakika önce yazdı: Siz de, beni zararsız bir deli yaptınız iyice ama olsun. Ben senin hakkında kötü bir şey demedim, yazmadım. Eski takma adın zaten delinim Çılgın demek, başında huni gezen deli demek değil. Aykırı fikirleri olana da çılgın diyoruz. Genelden farklı davranış gösterene de çılgın diyoruz vs vs.. Arkadaşa da alınganlık yaptığını, yarın bir gün gene böyle bir şey olsa yine alınganlık yapabileceğini belirtmek için böyle kabul edip bağrımıza basacağız dedim. Gayretini takdir ediyorum. Allah yolunu açık etsin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) amd_turkey, 7 dakika önce yazdı: Ben senin hakkında kötü bir şey demedim, yazmadım. Eski takma adın zaten delinim Çılgın demek, başında huni gezen deli demek değil. Aykırı fikirleri olana da çılgın diyoruz. Genelden farklı davranış gösterene de çılgın diyoruz vs vs.. Arkadaşa da alınganlık yaptığını, yarın bir gün gene böyle bir şey olsa yine alınganlık yapabileceğini belirtmek için böyle kabul edip bağrımıza basacağız dedim. Gayretini takdir ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Yorumlarınız ve anlayışınız için teşekkürler. Fakat kullandığım nick = de7inim = devinim // Türkçesi = Devinme eylemi, devinme. // Çılgın'ın ingilizcesi = Crazy ve ben crazy kullanmadım. // del7erly diye bir nick kullandım ama onu da ben uydurdum, öyle bir kelime yok. Edit = Bu arada çılgının anlamını biliyorum ama zararsız felan deyince deliye yorumladım. Edited February 8 by va7eyla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuneyt78 Posted February 8 Share Posted February 8 tek link paylaşacak kimse yok mu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted February 8 Author Share Posted February 8 Pixele tek link ekliyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted February 8 Author Share Posted February 8 Please register to see this content. tek link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts