Popular Post bensuslu11 Posted March 22 Popular Post Share Posted March 22 (edited) Windows 11 Booster Edition Iot Enterprise Ltsc 2024 DİKKAT !!! Bu konu başlığı sürekli HATA DÜZELTMELERİ YAPILIP VE YENİ ÖZELLİK VE GÜNCELLEMELER EKLENEREK yapılan değişiklikler sürekli konu başlığı altında versiyon numarası ve sürümü yazılarak yeni iso kalıbı paylaşılacaktır. not: transparan efekti yeni versiyonda paylaşılacaktır. Şuanki versiyonda eklemedim. Tekrar upload ettiğimde yeni sürüme eklenecektir. 23/03/2024 - 23H2 | Versiyon 1.0 - Windows 11’in sıkıcı varsayılan teması değiştirildi. - Windows OS 22631.3371 güncellendi. - NET Framework 4.8.1 Eklendi. - Startallback son sürüm Eklendi. Birkaç yeni başlat ikonu eklendi. - Microsoft Office 2021 LTSC eklendi. - AutoUnattend.xml eklenerek windows 11 sistem gereksinimleri atlatıldı. Bu yüzden sorunsuz bir kurulum için VENTOY kullanınız. - Kurulum sonrasında sadece kullanıcı adı oluşturmanızı isteyecektir. - Windows Defender devre pasif bırakıldı. - DUVAR KAĞIDINI İNDİRMEK İSTEYENLER SAĞ TIKLAYIP İNDİREBİLİR. D Spoiler İndirme Linkleri İSO BOYUTU : 5.62 GB https://pixeldrain.com/u/bwaHhZNc Not: ESD SIKIŞTIRMA YÖNTEMİ KULLANILMIŞTIR Edited April 29 by bensuslu11 10 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
recsin Posted March 22 Share Posted March 22 söze hacet yok diyorsun hocam. bekliyoruz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_os Posted March 22 Share Posted March 22 (edited) _ Edited April 11 by ka_os Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted March 22 Share Posted March 22 gayet şık duruyor. özelden de bir mesaj attım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted March 22 Share Posted March 22 Emeğine sağlık üstad.. Daha resmi olarak çıkmadı değilmi win11 Ltsc iot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 22 Author Share Posted March 22 bozart, 22 dakika önce yazdı: Emeğine sağlık üstad.. Daha resmi olarak çıkmadı değilmi win11 Ltsc iot Evet henüz çıkmadı. Bende dört gözle bekliyorum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 23 Author Share Posted March 23 (edited) İndirme Linkleri paylaşılmıştır. bekleyen arkadaşlar indireebilir.. Please register to see this content. Not: ESD SIKIŞTIRMA YÖNTEMİ KULLANILMIŞTIR. HATALAR DÜZELTİLEREK TEKRARUPLOAD EDİLMİŞTİR.. Edited March 24 by bensuslu11 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonTas27 Posted March 23 Share Posted March 23 Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı yükleme kaynaklarının erişebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın hata kodu 0xC0000005 kardeşim sanalda deneyip öyle paylaşım yapsan hash değer md5 değer doğru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 23 Author Share Posted March 23 (edited) TonTas27, Bir saat önce yazdı: Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı yükleme kaynaklarının erişebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın hata kodu 0xC0000005 kardeşim sanalda deneyip öyle paylaşım yapsan hash değer md5 değer doğru Denedim kardeşim. Sağlam. Sanırım sen rufus kullandın. Lütfen ventoy ile kurulumu deneyin. Ayrıca hata kodu 0xC0000005 disk hatasıdır. Muhtemelen diskiniz bozuk. Edited March 23 by bensuslu11 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonTas27 Posted March 23 Share Posted March 23 bensuslu11, 6 dakika önce yazdı: Denedim kardeşim. Sağlam. Sanırım sen rufus kullandın. Lütfen ventoy ile kurulumu deneyin Please register to see this content. Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı yükleme kaynaklarının erişebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın hata kodu 0xC0000005 kardeşim sanalda deneyip öyle paylaşım yapsan hash değer md5 değer doğru Rufus kullanmıyorum kardeşim dism++ kalıp tak dedim install wim olmuyor fakat dism++ araçlar imagex install wim dışarı attım install wim 6.3 oldu kardeşim dism++ kalıp takılıyor en iyisi orjinal sürüm beklemek Başka arkadaşlar deneyebilir paylaşim belki ben hata alıyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 23 Author Share Posted March 23 (edited) Arkadaşım. Ben özel bir sıkıştırma yöntemi kullandım. İmagez yada dism ++ ile çıkaramazsın. Eğer çıkarmak istiyorsan- ntlite ile dışarı aktar seçeneği yapmalısın. Ama bu kez İnstall. Wim boyutu büyüyecektir ntlite dışarı çıkart, çıkarttığın install.wim ile benim install.wim değiştir. Tekrar iso oluştur. Bu kez dism ++ kurabilirsin . Benim install.wim salt okunur şeklindedir. Ghost spectre yazılımlısının kullandığı sıkıştırma yöntemidir Edited March 23 by bensuslu11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted March 23 Share Posted March 23 (edited) Gayet stabil ve şuan sorunsuz çalışıyor. İşletim sistemini bununla değiştirdim. WinPe ile kurulum yaptım. Kurulum sırasında hata verdi. WinPe ortamında diski biçimlendirip tekrar kapatmadan WinPe ortamında 78setup ile denediğimde kurulum gerçekleşti. Teşekkürler. Edited March 23 by ozkan_z06 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 23 Author Share Posted March 23 ozkan_z06, 1 dakika önce yazdı: Gayet stabil ve şuan sorunsuz çalışıyor. İşletim sistemini bununla değiştirdim. WinPe ile kurulum yaptım. Kurulum sırasında hata verdi. WinPe ortamında diski biçimlendirip tekrar kapatmadan WinPe ortamında denediğimde kurulum gerçekleşti. Teşekkürler. Eğer bu sıkıştırma yöntemi sorun çıkarıyorsa , klasik yöntem esd sıkıştırma yaparak tekrar upload edebilirim 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted March 23 Share Posted March 23 Bu hatayı daha önceden hazırlamış olduğun Ghost spectre de de vardı. Sonra düzenlemiş olduğun Ghost sürümlerinde böyle hataya rast gelmedim. Bence denemende fayda var. Bu hatayı ben 3 defa aldım. alternatif denemelerden sonra kurulumu gerçekleştirdim. Bence HDD sorunu değil. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 23 Author Share Posted March 23 ozkan_z06, 5 dakika önce yazdı: Bu hatayı daha önceden hazırlamış olduğun Ghost spectre de de vardı. Sonra düzenlemiş olduğun Ghost sürümlerinde böyle hataya rast gelmedim. Bence denemende fayda var. Bu hatayı ben 3 defa aldım. alternatif denemelerden sonra kurulumu gerçekleştirdim. Bence HDD sorunu değil. Paylaştığım duvar kağıtlarını beğendin mi? Ön hazırlık yapıyorum yeni sürümler için . Beğendiğiniz duvar kağıtları varsa paylaşırsanız sevinirim. Sisteme entegre etmek istiyorum 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted March 23 Share Posted March 23 StartAllBack için logolar ve duvar kağıdı birazdan gönderiyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted March 23 Share Posted March 23 StartAllBack için özellikle türk bayrağı logosu ve birkaç tane walpaper ekledim. Walpaper kullanıcıya göre beğeninirlik değişir. Elimdekilerden beğendiklerimden birkaç tane ekledim. Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 24 Author Share Posted March 24 ozkan_z06, 3 saat önce yazdı: Gayet stabil ve şuan sorunsuz çalışıyor. İşletim sistemini bununla değiştirdim. WinPe ile kurulum yaptım. Kurulum sırasında hata verdi. WinPe ortamında diski biçimlendirip tekrar kapatmadan WinPe ortamında 78setup ile denediğimde kurulum gerçekleşti. Teşekkürler. TonTas27, 4 saat önce yazdı: Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı yükleme kaynaklarının erişebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın hata kodu 0xC0000005 kardeşim sanalda deneyip öyle paylaşım yapsan hash değer md5 değer doğru Please register to see this content. Not: ESD SIKIŞTIRMA YÖNTEMİ KULLANILMIŞTIR. HATALAR DÜZELTİLEREK TEKRARUPLOAD EDİLMİŞTİR.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted March 24 Share Posted March 24 Kardeşim bu yeni yapmış olduğun esd olanda da sorun devam ediyor. Farklı yöntemlerde de denedim 3 farklı hata aldım. İmajdan eski sisteme döndüm. Birde nlite ile ben bakayım.☺️ 1. 0xC0000005 hata kodu. 2. 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted March 24 Share Posted March 24 bensuslu11 kardeşim Sistemi yeniden wim e çevirerek birkaç düzenleme yaptım. Hiçbir sorunla karşılaşmadan kurulum gerçekleşti. Nlite son versiyonu çıkmış bunu kullandım. (NTLite v2024.3.9819 X64) Birkaç güncellemeyi onayladım.(Resimdeki alttan 3 tanesini işaretledim.) Ayarlardan NetFramwork 3.5 aktif ettim Kendi bilgisayarımın tüm driverlarımı entegre ettim. Benim için kolay olsun diye. AutoUnattend.xml dosyasını Q klavyeyi başlangıçta ve kurulumda F klavye olacak şekilde ayarladım. Wim olacak şekilde ISO olarak kaydettim. Bu sistemi kurarak imajımı güncelledim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 24 Author Share Posted March 24 (edited) Sanırım dism ++ ile yedek almalıyım bu kez. Hatanın sebebini anlasam çözüm bulacağım. Sanal makinaya normal kurulumda ben hata almıyorum Edited March 24 by bensuslu11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
özkantnc Posted March 26 Share Posted March 26 windows defenderı sistemden tamamen kazıyıp kaldırsan çok güzel olur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted March 26 Share Posted March 26 bunun defendersiz ve ofis içermeyen sürümü olacakmı... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 26 Author Share Posted March 26 alcalmc, 3 saat önce yazdı: bunun defendersiz ve ofis içermeyen sürümü olacakmı... Evet. Şuan onun çalışmasını yaptım. Son testleri yapıyorum. Ram kullanımını 8gb ram sistemde 0,9gb kadar düşürdüm. Yakında paylaşacağım 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 26 Author Share Posted March 26 (edited) son hali sizce nasıl arkadaşlar? Edited March 26 by bensuslu11 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts