Jump to content

Yeni Call Of Duty Geliyor!


muselmansuffe

Recommended Posts

Call-Of-Duty-7-Black-Ops-Front-Cover-370

Call of Duty: Black Ops'a geri sayım başladı.

Oyun tarihinin en büyük açılışlarından birine hazır olun: 9 Kasım 2010’da, Call of Duty®: Black Ops oyuncuları Black Ops’un elit dünyasına ******ürecek. Activision Publishing, Inc. (Nasdaq: ATVI) ve ödüllü geliştirici Treyarch tüm zamanların en iyi aksiyon serilerinden birinin, bu yepyeni bölümünde oyuncuları düşman mevzilerinin gerisine ******ürüyor.

2hp1v94.jpg

"Oyuncularımızın Call of Duty: Black Ops’u görmeleri için gerçekten sabırsızlanıyoruz," diyor Treyarch Stüdyo Lideri Mark Lamia. "Tüm stüdyomuzu bu oyun üzerine yoğunlaştırdık; çokluoyuncu, tek kişilik ve işbirliği bölümlerine adadığımız ekiplerimiz hayranlarımıza mümkün olan en heyecanlı ve bağımlılık yaratıcı deneyimi sunmak için canla başla çalışıyorlar."


Kaynak: pcworld
Link to comment
Share on other sites

Öldür öldür bitmio bu yahudiler ayy pardon vietnamlılar. Modern warfare varken ve çok güzel gidiyorken neden gene ikinci dünya savaşı vietnamlılar vs. yapıyorlar. infinityward çok güzel iş başarıyordu bence gene onlar modern yapsınlar.

Link to comment
Share on other sites

Call of Duty gerek 2. dünya savaşı serisi gerekse modern warfare serisi ile kendi kategorisinin 1 numarası bana göre umarım pc 'ye çıkarmaya devam ederler hala Call Of Duty III 'ü oynayamadım :(

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar call of duty oyunlarını iki farklı firma yapıyor.

birini treyarch diğerini infinitiyward.

tyerarch ın yaptıkları oyunlar hep ikinci dünya savaşı oldu.

infinityward ise call of duty 2 yi 2. dünya savaşı olarak call of duty 4 ve 6 yı modern savaş olarak yaptılar.

1-3-5 i de tyerarch hep 2. dünya savaşı olarak yaptı.

infinityward ın yaptığı oyunlar hep daha çok beğenildi.ama benim gözümde tyerarch da en az infinityward kadar başarılı bir firma.fakat hep aynı senaryoyu işlemeleri onları infinityward ın arkasında bıraktı. ve şeytanın bacağını black ops la kırmak niyetindeler.

oyuna gelince evet 9 kasım 2010 da çıkması bekleniyor.ve oyun vietnamda geçecek. bazı değişik ülkelerdede görevler olabileceği söyleniyo ama ana konu vietnam.

korsan oynama olayına gelince zaten firmalar yaptığı oyunun multiplayer modunu adam gibi yaparsalar bekledikleri satış rakamını yakalıyolar.bu rakam türkiyede her ne kadar düşük olsada yurt dışında gayet yüksek. ama yabancılar bile oyunun single sine bakıp para vermiyolar. önemli olan multidir. multisi güzel olursa gidip orjinal cdkey alırım. 35 tl ye bi çok oyununki var. mw2 60 tl (rusçası35tl)

ben 35 tl ye ingilizcesini bulup aldım ve bundan önce bütün çıkan oyunları denerdim. şimdi öyle bi hevesim kalmadı. akşam olunca açıyorum multiyi yatana kadar oynuyorum ve hiç sıkmıyo.

Link to comment
Share on other sites

yeni bir ekran kartı almanın vakti gelmiş desenize :D

Trailer'ı da benden olsun...

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...