Jump to content

Vodafon'un Mb Sınırı Y.a.la.n.i


MaSK

Recommended Posts

Arkadaşlar Vodafon'un MB Sınırı olmadan internette gez reklamını Görmeyen kalmamıştır..

Bu reklamla ilgili yalanı açıklıyorum. [ Kandırmacasını ]

Aylık Cepnet 7,99 TL 7,99 TL 7,99 TL/Ay

■Aylık Cepnet paketine abone olarak 1 fatura dönemi (Faturasız hatlar için 30 gün) içinde yapacağınız tüm internet kullanımı için 7,99 TL ile ücretlendirilirsiniz.

■Aylık Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB’ tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps’ye kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps’a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

■Aylık Cepnet paketinden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. 3G abonesi olmak için tıklayınız.

■Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

■Aylık Cepnet paketini kullanabilmek için internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir. İnternet ayarlarınız için tıklayınız.

■Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

bahsedilen hız 10 sene önceki internet hızından bile düşük...

Link to comment
Share on other sites

vodafone 3 g kullanıyorum 5 gb kotalı geçen kota doldu uploadlarda yazılıyor hali ile 1 hafta sınırsız uzatmak 18.90 tl imiş iki defa kayıt olmuş müşteri hizmetlerini bağlanamıyorum diye aradığımda birini iptal edin dedim 3 gün boyunca 30 dakikadan konuştuk bağlantı yerlerde ve 2 hafta yapmışlar kotayı geçsem 104 tl ödücektim bu şekilde 45 tl 5gb -2 haftadan da uzatmalar 40 da o ve bağlantı yerlerde sürekli oyun yapıyorlar kamu tarifesine geçmiştim 300 dakika dan sonrada 300 bedava verdikleri o bedavayı 1 hafta sonra yüklüyorlarmış yani aradaki konuşmalar farklı tarifeden 221 tl fatura geldi şikayetvara yazdım 68 tl bugün ödedim faxladım kaçacak yerimiz yok hepsi aynı şebeke bunların kotayı 3g vodemde uzatmak iş değil ben bunu belirteyim sonrada o kamu tarifesinde olanlarada o 300 dakika bedavanız bitince verilmiyor uyarı sms lerde yok bilginize..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra ...

Hız düşük ama interneete girmek için yeterli olduğunu düşünüyorum.

Örneğin benim kullandığım tarife 1mb limitsiz. 111kb ile indirme yapıyorum genelde. Bağlantıda sorun olmazsa tabii.

Ödediğim ücretse 70 tl civarı (telefon hattıyla beraber) 4 gün önce internetim kesildi borçtan dolayı. Faturayı ödemedim :)

Şuan ise internete bu tarifeden giriyorum. Telefonu bağladım bilgisayara kullanıyorum. İndirme yapmayı denemedim ama hız 40/50 kb arası.

111 kb internete 70 tl vermek mantıksız geldi bana, bu tarifenin yanında.

Tabiiki dowland yapanlara diyecek söz yok.

1mb=70tl

96kb=8tl

Fark açık bence.

Link to comment
Share on other sites

tamamen kandırmaca yapıyorlar.. yakında ttnette böyle yapacak hehe

:)) Adil kullanım b.kunu ilk çıkartan TTnet zaten örnek teşkil etti hepsi yapıyor yurtdışında bedava olan interneti parayla satıyorlar diycek birşey yok burası türkiye :DD

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...