Jump to content

İsim Tescil In Yaptığı Saygısızlık Doğrumu


evlat
 Share

Recommended Posts

merhaba arkadaşlar ben isimtescilden hem domain hemde host aldı m hostum disck alanı 50 mb ve ben bunu 450kb aşmışım

yani 50.45 ve ne ftp ye erişebilyorum nede panelime girebiliyorum girip bir kaç resimlerisilicem

mail attım isimtescil firmasına

bana yazdıkları cevap şu

Sayın Müşterimiz,

Size ayrılan disk alanını aştığınız için hesabınız durdurulmuştur. Projenizin tekrar aktif olması için paket yükseltme işlemi yapmalısınız.

Saygılarımla.

bu nasıl oluyor anlamadım doğrumu yanlışmı

Link to comment
Share on other sites

madem limit koyuyor.neden limiti aşmana izin veriyor?limiti aşmayı engelleyecek bir sistemleri olmaz mı böyle bir firmanın.artniyet ararım ben bunda.

Öncelikle bazı firmalar kota aşımlarında ekstra para vs... gibi şeyler eklerler.. ve bu sözleşmede yazar ve siz sözleşmeyi okumadıysanız okuyun + firma suçlu değil siz suçlusunuz + firma kota aşımlarında mail atıyor hesabınıza..bu yüzden firmaya kızmayalım..

Bir eklemek istediğim şey var isimtescil.. alan fiyat konusunda iyi ama arkadaşlar isimtescil güvenli değil yani sitenizin hacklenme olasılığı %90 bu yüzden güvenliği olmayan belirtisiz yerlerden host almayın.. Adam gibi site yapıp yıllarca gitmesini istiyorsanız pahalıda olsa güvenilir bir şirketten alın..

Link to comment
Share on other sites

Telefonla firmayı ara yaşın küçükse büyüğüne arattır.

desin o fazlalığı almama izin verin veya siz alın eğer hayır derseler ki asla deme hakları yok sizi müşteri hakları hakenm heyetine şikayet ederim gayet emşn bir tavırla söyle bunu hem hizmet alamıyorum hem yardım alamıyorum birde dosyalarım sizin tarafınızdan tutsak ediliyor diye ikaz et gerçektende şikayette bulunsan her türlü kazanırsın + veri tutsak ettileri için tazminat hakkın dahi var.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

geçen seneye kadar hep Türk firmalardan aldım hostu sözde aynı dili konuşuyoruz hiçbir derdime deman bulamadım (hepsi olmasada maalesef meşhur baya firmada durum böyle) geçen sene yabancı hostinglere başladım ve yaşadığım sorunlar %80 azaldığı yetmezmiş gibi kalan %20 de 7/24 anında çözüme kavuşturuldu fiyatın daha uygun olmasını söylemiyorum bile tabi tr lokasyonlu olmayan sunucular zaman zaman yavaşlama sıkıntısı yapabiliyor ama o kadara da razıyım

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

[quote name='by_derkan' date='30 Eylül 2010 - 16:14 ' timestamp='1285856694' post='891682']
madem limit koyuyor.neden limiti aşmana izin veriyor?limiti aşmayı engelleyecek bir sistemleri olmaz mı böyle bir firmanın.artniyet ararım ben bunda.
[/quote]
gerçekten güzel düşünmüşün madem limit koyuyon neden uyarı vb. gelmiyor ?


[quote name='byvistakazim' date='03 Ekim 2010 - 10:30 ' timestamp='1286095251' post='893185']
Free host bile ondan daha iyidir bence ...
[/quote]

++ Bunuda güzel demişsin :D

Link to comment
Share on other sites

yav isimtescil dediğiniz zaten nedir ki? ümraniye bulgurlu da bir apartmanın en üst katında bir büro o kadar. boyle ahım şahım bir şirket değil. :D sadece bir tane domainim var. oda zaten çok önemli değil. geri kalan hosting işimi ise araştırıp nerede ucuz varsa oradan alıyorum. bazılarında çok sıkıntı çektim ama %85 inde hiç başım ağrımadı. zaten büyük bir siteniz ne bilim 5k veya daha fazla kullanıcınız varsa direk server almak daha mantıklı gibi :)

internet işinin hiçbir yönünü iyi yapan bir tane türk bulamazsınız. sonra dışarıdan alınca neden alıyorsunuz derler. yabancı hayranısınız derler. gidip orada çalışna firmaları ve işleyişlerini görmeleri lazım:)

Link to comment
Share on other sites

isimtescil işte, telefonda doru dürüst muhatap olmaz, sen haklısındır ama pratikte kalır onlar haklı çıkar, 1 kuruşu dahi burnundan getirirler zati microsoft genel müdür yardımcı söylemişti daha türkiyenin ilerlemesine 10 yıl var diye biraz müşteri hizmetleri kısmında gerçekci ve güvenilir olabilir ise firmalar ilerleme hızlanır yoksa aynı yerde sayarız.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

arkadasım www.erdempanel.com gel bensana 100 tl ye sınırsız hosting acım 1 yıllık isim tescilden ancak domain alınır baska bişey alınmaz tr zati cok yüksekden gidiyor arkadasımızındediği gibi tr 10 daha geride mahkemeye versen ne olcak sözleşme sözleşmedir kegıt üzerinde sartlarımızı kabul eetii kato asımı oldu der cıkar mahkeme bir ton oyalama parası ister sen gel ben sana yııllık 100 tly sınırsız acım :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...