karincakararinca Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Merhabalar, Bilgisayarın masaüstünde yer alan görüntüyü network'te yayınlamak istiyorum. Bildiğiniz, kullandığınız, basit ve kullanışlı bir program var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehmet Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 yayınlamak derken biraz açarmısın network'te yönetmekmi istiyorsun o bilgisayarı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karincakararinca Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Yok hayır, remote desktop yapmak istemiyorum. Şöyle anlatayım, benim bilgisayarımda tam ekranda borsanın takibini yapan sürekli güncellenen bir data mevcut ve ben bunu ağda olan diğer 150 bilgisayarımdan arada sırada bakarak görmek istiyorum. Tabii problem bu değil ama örnek vereyim dedim. Saçma bir örnek olmamıştır umarım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehmet Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 sonuç aynı mantık,remote tesktop yapmadanda o verilere nasıl ulaşırsın bilmiyorum ama konu pek açıklayıcı değil bence aşağıdada görüldüğü gibi bağlandınmı hiç masa üstüne ben yinede örnek olsun diye paylaşayım öncelikle bağlanmak yada görüntülemek istediğin bilgisayara şifre koy daha sonra ağdaki herhangi bir bilgisayarda şu adımları izle Başlat programlar donatılar uzak masa üstü bağlantısı [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1301679532__balan.jpg[/img] ve görüntüsünü almak istediğin bilgisayarın ıp numarası bağlan tıkladığında senden şifre isteyecek şifreni girdikten sonra o bilgisayarda her ne varsa görüntü,data,dosya,klasör vs.bunların hepsine bu şekilde ulaşabilirsin bunun dışında nasıl bir yöntemle o bilgisayardaki görüntüyü ağda görüntülemek istiyorsun bilmiyorum ama benim fikrim bu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuncerdabak Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 LanVisor diye bir program var. İşini görür mü bir bak istersen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karincakararinca Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Demek istediğim remote desktop değil arkadaşlar. Sadece ekran görüntüsü. Mantık ise webcam'den internette yayın yaparmış gibi, aynı mantık. 34587345 kişi aynı anda bağlanıp bu görüntüye ulaşabilmeli. Remote desktop ile bunu sağlamak mümkün değil.. Screencast diye bir program var fakat ücretli, bana ise ücretsiz bir program lazım. Örnek; http://www.nchsoftware.com/screen/index.html[b][/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrtkx Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 "TeamViewer" kullanmani tavsiye ederim çok düşük boyutta ve bir çok özellik mevcut durumda.Dediğin olayı bununla yapabilirsin, sadece ekran görüntüsünü paylaşabilir veya tam kontrol verebilirsin.Aynı zamanda onların ekranına da baglanabilirsin.Çok kullanışlı bir program tavsiye ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KintaRo Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Team Viewer'da sunum modunu kullanrsan bunu yapabilirsin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullahTR Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 arkadas internetten lig tv yayını yapan kişiler gibi yapmak istiyor sanal web cam felan kullanarak diyor arkadaslar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTER Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Mrh. Bi zamanlar şu programı kullanmıştım. Belki işine yarar Windows Media Encoder 9 Program free dir. Lisans istemez... http://download.microsoft.com/download/8/1/f/81f9402f-efdd-439d-b2a4-089563199d47/WMEncoder.exe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrtkx Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Ya arkadaşın amacı sadece anlık ekran görüntüsünü paylasmak, diğer makinalar yetkisiz olmak şartıyla.TeamViewer bu amaca uygun bir program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts