Jump to content

Fileserve'ye Yasak!


yuhan
 Share

Recommended Posts

[font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]Yakında bilgisayarlarıda toplatırlar teker teker evlerden.Çok ağır konuşurdum ama değmez............
Premium vardı lanet olasıcalar.Siteye girsemde acayip yavaş.Sansürüne so...........[/size][/font]
Al işte sansüre sansürle cevap [img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/rofl.gif[/img]

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[quote name='thesad0' date='27 May 2011 - 13:56 ' timestamp='1306493787' post='1019205']
Az Önce Denedim Giriyorum. Dns Filan Hiç Bir şey Yoktur. [b][color="#FF0000"]Acaba Kablosuz Ağ Ondan Olabilirmi ?[/color][/b] :)

[/quote]

:facepalm: :blink:

[hr]

[b]Fileserve'nin yan sitelerinden dolayı olabilir bu yasaklama.[/b]

Edited by Legion
Link to comment
Share on other sites

Kapatılma nedeni MHP li bazı yöneticiler hakkında ortaya çıkan kasetlerin görüntü linklerinin rapid ve fileservede olmasıdır.Kararı veren mahkemedir.Hükümet değil.Saygılarımla

MHP kaset skandalı Rapidshare ve Fileserve sitelerinide kapattırdı. MHP'deki kaset skandalları üzerine mahkeme kararı ile Rapidshare ve Fileserve internet sitelerine erişim yasağı getirildi.

MHP'de 10 ismin istifasına neden olan kaset skandalı sonrası MHP'li avukatların başvurusu üzerine Ankara 14. Sulh Ceza Mahkemesi 16 Mayıs'ta bazı sitelere erişim yasağı getirilmesi kararını vermişti.

Bu kararla ilgili yazı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na dün gitti.

Karar üzerine dün gece saatlerinde Raipdshare ve Fileserve siteleri erişime kapatıldı. Ankara 14. Sulh Mahkemesi bu sitelere müstehcenlik yüzünden yayın yasağı getirdi.

Türkiye'de sitelerin erişime kapatılması için genelde müstehcenlik sebebi kullanılıyor. İnternet suçları katoloğunda müstehcenlik 8. sırada bulunuyor. Daha önce üç site MHP'nin başvurusu üzerine erişime kapatılmıştı.

Dün akşam itibariyle bu sayı beşe ulaştı. Rapidshare.com veya rapidshare.de adreslerine Türkiye'den girmeye çalışan kullanıcılar, artık siteye erişim sağlayamıyor. Rapidshare'in sayfasına giren kullanıcı, mahkeme kararını gösteren yazıyla karşılaşıyor.

İşte mahkeme kararı: ANKARA14. SULH CM'nin, 02/05/0201 tarih ve 2011/411 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (rapidshare.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır.

Rapidshare ile birlikte bir diğer dosya paylaşım sitesi Fileserve.com'a da aynı karar neticesinde yasak getirildi.

Haber kaynağı:

http://www.kadin7.com/teknoloji/mhp-kaset-skandali-rapidshare-ve-fileserve-sitelerinide-kapattirdi-7310.html

Link to comment
Share on other sites

[font="Georgia"][b] [quote name='YAGMURADAM' date='27 May 2011 - 12:12 ' timestamp='1306498324' post='1019248']
Kapatılma nedeni MHP li bazı yöneticiler hakkında ortaya çıkan kasetlerin görüntü linklerinin rapid ve fileservede olmasıdır.Kararı veren mahkemedir.Hükümet değil.Saygılarımla
[/quote]

Bu biraz saçma gelmedi mi sana kardeşim?Hoş kaset olayları yeni çıkmadı.Deniz Baykal zamanında da bu tür içerikler dosya paylaşım sitelerinde yayınlandı fakat bir yasak getirilmedi.Zinayı suç olmaktan çıkartan bir zihniyet sanal ortamda zinayı suç olarak gösteriyor ne kadar büyük bir uyumluluk söz konusu hele de kendilerini liberal olarak tanımlıyorlarsa.:)
[/b][/font]

Link to comment
Share on other sites

[quote name='wildly' date='27 May 2011 - 12:20 ' timestamp='1306498818' post='1019250']
bende çalışıyor
[img]http://i54.tinypic.com/24ci0s5.jpg[/img]
[img]http://i51.tinypic.com/2dtdh6e.jpg[/img]
[/quote]

modem arayüzünden de dns ayarı girilmiş olabilir orayı da kontrol et.sonrada modeme ve pc ye reset at terkar dene.iyi de bu kasetleri ortaya kim çıkardı sizce?

Link to comment
Share on other sites

Karar 2 mayısta alınmış capste görüldüğü üzere. Kaset skandallarından önce alınmış bir karar bu.

Ayrıca kaarı kimin aldırdığı çok öenmli değil. Hükümeti savunmak yerine kararın doğruluğunu tartışmak daha doğru bence.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='hack_driver' date='27 May 2011 - 12:16 ' timestamp='1306498617' post='1019249']
[font="Georgia"][b]

Bu biraz saçma gelmedi mi sana kardeşim?Hoş kaset olayları yeni çıkmadı.Deniz Baykal zamanında da bu tür içerikler dosya paylaşım sitelerinde yayınlandı fakat bir yasak getirilmedi.Zinayı suç olmaktan çıkartan bir zihniyet sanal ortamda zinayı suç olarak gösteriyor ne kadar büyük bir uyumluluk söz konusu hele de kendilerini liberal olarak tanımlıyorlarsa.:)
[/b][/font]
[/quote]
kardeşim kapatma kararını bağımsız mahkeme vermiş hükümeti niye eleştiriyorsun

Link to comment
Share on other sites

Ben kararı doğru buluyorum.Kişilerin özel hayatıyla ilgili görüntülerin uluorta yayılmasına karşıyım.Gerekiyorsa kapatılacak.Zaten bu kasetleri olan insanlar toplumdan ve bağlı oldukları gruptan yeteri tepkiyi aldılar.Bir dekalkıp böylesine özel hayata müdahele eden yayınların serbestçe yayılmasına müsaade edilmesini uygun görmüyorum.Mahkemenin kararını destekliyorum.Ne yasal açıdan ve ne de dinen hiçbir şekilde kabul görmeyecek yöntemlerle ve alınan görüntülerin yayılması ne kadar doğrudur?
Hz Ömer zamanında Hz Ömer akşam vati sokakları gezerken gözü bir evin pencersenie ilişir ve abakar ki ev sahibi içki içiyor.Hemen gider kapasını çalar ve ona kızar.O ev sahibi deya Ömer siz de evleri gözetlemeyiniz hükmüne karşı geldin deyince Hz Ömer özür diler ve çekip gider.Ve o ev sahibine hiçbir ceza uygulanmaz.Benim evim ve veya yattığım yer özeldir.Kimse oraya gizlice girip kamera koyarak beni gözetleyemez.Her ne yapıyorsam o beni ilgilendirir.Günahı da sevabı da bana aittir.Ben Allaha hesap vereceğim benim videomu seyredenler değil.Umarım düşüncemi açıklayabilmişimdir.Saygılarımla

[b]Mahkemenin aldığı kararla ilgili olarak iki resim ekledim.Tarihlerine dikkat ediniz[/b]

[img]http://i.imgur.com/QlG8q.png[/img]

[img]http://i.imgur.com/tl2WJ.png[/img]

Edited by YAGMURADAM
Link to comment
Share on other sites

Pire için bütün fiber ve devlet alt yapıımızı yakalım o zaman Atatürk'e uyduruk biri hakaret eder youtube kapanır kişinin özel hayatı fileserve rapidte paylaşılır bunlar kapanır o zaman yarın bahçelininde gıdısından biri şerbet alsın onuda paylaşsınlar orası da kapatsın hukuk bu denli ağır işleyen bir sistemde ...

Link to comment
Share on other sites

[quote name='gassal' date='27 May 2011 - 12:28 ' timestamp='1306492124' post='1019180']
yasaktı filtreydi derken bu hükümet elinden gelse tüm yurtta internet erişimini engelleyecek
kimse internete giremesin diye zam gelirse hiç şaşırmam...
[/quote]

Hükümet deil kardeseım muhaletin(MHP) başvursu üzerine kapatılmıs
kapatan da Akp deil bagımsız yargıdır.

Link to comment
Share on other sites

Bu işlerde kimin parmağı var bilmiyorum hepsini ALLAH'a havale ediyorum
O yasak bu yasak be bu yawwww YASAKK YASAKK YASAk YASA YAS YA YAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaASKKKKKKKKKKKKKK
Yasaklancak şeyleri yasaklamazlar Hapsini telin ediyorum.
Birde Tv lere bakın her türlü flim her türlü idolojik fikirler havada ucuşuyor.her türlü propaganda var
ses yok
Kilise reklamı bol bol yapılıyor Abd progandası bol bol yapılıyor 1450 yıllık islam tarihimizin 700 yıllık Osmanlı tarihinin iyi bir filmmini bie yapmıyorlar.
Sapla tane birbirine karışmış. eğri ile doğru birbirine girmiş ortada bir soruya 100 cevap var gelde çık içinden. kimse menfatine dokunmazsan birşey demiyor. bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı
Dinimizi istismar ederek ceplerini dolduranlara kimse YASAK Getirmiyor.
Holdingler tv ler şirketler Vb Vb................Onlara yasak yokmuuuuuuuuuuu

Edited by vhd99
Link to comment
Share on other sites

Değerli arkadaşlarım bugün bir köşe yazısı dikkatimi çekti sizlerle paylaşyım dedim.Son zamanlarda yaşadığımız siyasi mühendislik manevralarının nedenlerinden biri de bu olabilir.Önce bir soru ile başlayayım.
Bugün OrtaDoğuda yaşanana olayların en büyük nedeni nedir sizce?(Bence petrol.)Şimdi bu köşe yazısını objektif([b]hiçbir siyasi amaç gözetilmeksizin buraya kopyaladım[/b]) bir gözle okuyun.Karar size kalmış...Saygılarımla

Süleyman Yaşar'ın köşe yazısı

Petrol uzmanları, yeraltından kolayca çıkarılan petrolün artık sonuna gelindiğini, bundan sonra "ağır petrolün" çıkarılmaya başlanacağını belirtiyorlar. Tabii bunun da bir koşulu var... Ham petrolün varil fiyati 60 doların üzerinde kaldığı sürece, yeraltındaki ağır petrolü çıkarmak ekonomik oluyor.
Peki ağır petrol nasıl çıkarılıyor? Hafif petrol kuyudan kendiliğinden çıkarken, ağır petrolü çıkarmak için 600 fahrenheit derecelik buhar, ağır petrolün bulunduğu alana basınçla veriliyor. Böylece hafifleyen petrol yüzeye hızla çıkıyor. Bu yeni tekniği firmalar 1960 yılından beri biliyorlar. Ama ekonomik olmadığı için pek kullanmıyorlar. Yalnız bu teknik artık ekonomik hale geldi. Chevron, Exxon, Mobil, BP ve diğer büyük uluslararası firmalar, ağır petrol yataklarını da ele almaya başladılar. Hatta Chevron firması 2010'da Türkiye'yi de kendi petrol arama alanına dahil etti.
Önceki gün The Wall Street Journal'da yayınlanan bir haberde, ağır petrol'ün hangi coğrafyada yoğunlaştığını gösteren bir harita yayınlandı. Bu haritaya göre, Türkiye ve Ortadoğu'da toplam 971 milyar varil ağır petrol bulunuyor. Dünyadaki ağır petrol rezervi ise 3 trilyon varil olarak tahmin ediliyor.
Bu miktar petrolün dünya tüketimine 100 yıl yeteceği belirtiliyor. Ağır petrolü, halen İran Körfezi'nden 30 km içeride Kuveyt ve Suudi Arabistan, Wafra bölgesinde buhar yöntemiyle çıkarıyor. Ama çölde su bulmak sorun olduğu için petrol rezervinin yanında bulunan tuzlu su dışarıya alınıp buharlaştırılıp tekrar yeraltına pompalanıyor. Bu da tabii maliyeti çoğaltıyor.
Gelelim ağır petrolün Türkiye'deki önemine… Türkiye'nin Güneydoğu'sunda ağır petrol yatakları fazla miktarda mevcut. Üstelik dünyanın diğer bölgelerine göre, Türkiye 'de bu ağır petrolü çıkarmak göreli olarak kârlı. Çünkü Fırat ve Dicle nehirleri havzasında bol su var. Çöldeki gibi tuzlu suyu, önce çıkart buharlaştır sonra tekrar yeraltına pompala türünden bir maliyeti yok. Suyu hemen buharlaştırıp ağır rezervi yer üstüne almak mümkün.
İşte bu nedenle Türkiye, şimdi ağır petrol yatakları bakımından dünyada çok cazip bir ülke haline geldi. Türkiye özellikle enerji ham maddesi ithaline bağlı cari açığını, önümüzdeki dönemde bu yolla çok rahat kapatabilir.
Gelelim bir başka soruya… Son dönemde Türkiye'de yaşanan siyasi gelişmeler sakın bu ağır petrolün paylaşılmasına bağlı olmasın? Çünkü tuhaf sesler yükselmeye başladı.
İktidardaki AK Parti'ye karşı, içinde derin devletin de yer aldığı bir cephe oluşturulmaya çalışılıyor. Genel seçimlerin ardından eğer AK Parti tekrar güçlü bir şekilde iktidar olursa, kaotik bir ortamın yaratılacağı tehditleri savruluyor.
Anlayacağınız güçlü bir hükümet istenmiyor. Konuya bu açıdan bakınca,Türkiye'deki ağır petrolün paylaşılması oyunlarını, belki Lenin'in ileri sürdüğü gibi "siyaset, ekonominin özetlenmiş halidir" diyerek açıklayabiliriz.
Bu değerlendirmeye, "ekonomizm" diye karşı çıkanlar olabilir ama unutmayalım, ekonomi her şeyi belirleyemez ama çok şeyi belirler! Bugüne dek Ortadoğu'nun başına gelenlere, orada oynanan uluslararası oyunlara bakıp, hep " iyi ki onlar gibi petrol zengini değiliz" demedik mi? Şimdi de Türkiye'de yaşananları ve yaşanacak olanları değerlendirirken, petrol faktörünü de eklemekte artık yarar var.

Alındığı Yer:

http://www.haber7.com/haber/20110527/Turkiyeyi-karistiran-agir-petrol-mu.php

Link to comment
Share on other sites

[quote name='YAGMURADAM' date='27 May 2011 - 14:59 ' timestamp='1306501141' post='1019278']
Ben kararı doğru buluyorum.Kişilerin özel hayatıyla ilgili görüntülerin uluorta yayılmasına karşıyım.Gerekiyorsa kapatılacak.Zaten bu kasetleri olan insanlar toplumdan ve bağlı oldukları gruptan yeteri tepkiyi aldılar.Bir dekalkıp böylesine özel hayata müdahele eden yayınların serbestçe yayılmasına müsaade edilmesini uygun görmüyorum.Mahkemenin kararını destekliyorum.Ne yasal açıdan ve ne de dinen hiçbir şekilde kabul görmeyecek yöntemlerle ve alınan görüntülerin yayılması ne kadar doğrudur?
Hz Ömer zamanında Hz Ömer akşam vati sokakları gezerken gözü bir evin pencersenie ilişir ve abakar ki ev sahibi içki içiyor.Hemen gider kapasını çalar ve ona kızar.O ev sahibi deya Ömer siz de evleri gözetlemeyiniz hükmüne karşı geldin deyince Hz Ömer özür diler ve çekip gider.Ve o ev sahibine hiçbir ceza uygulanmaz.Benim evim ve veya yattığım yer özeldir.Kimse oraya gizlice girip kamera koyarak beni gözetleyemez.Her ne yapıyorsam o beni ilgilendirir.Günahı da sevabı da bana aittir.Ben Allaha hesap vereceğim benim videomu seyredenler değil.Umarım düşüncemi açıklayabilmişimdir.Saygılarımla

[b]Mahkemenin aldığı kararla ilgili olarak iki resim ekledim.Tarihlerine dikkat ediniz[/b]

[img]http://i.imgur.com/QlG8q.png[/img]

[img]http://i.imgur.com/tl2WJ.png[/img]
[/quote]



hocam iyi demişsin güzel demişsin fakat şöyle bir olay var tutki kapanmadan once bu video yada neyse onu indirenlerden biriyim..bu dosya benim elimde sonucta istediğim herhangi bir yere ismini değiştirip upload edebilirim yada değiştirmeden..tutki bu dediklerimi biri yaptı yada yapıyor veya yapacak..upload edilen heryer kapatılacakmı?paylaşım platformalrının bunu kontrol etmesi mumkun değil sanırım..bu olay saçmalığın daniskasıdır..

Edited by bygbsx
Link to comment
Share on other sites

Demekki bir kişi gayrı ahlaksızlık yaptı bir günah işledi. bu görüntüleri yayınlayanlar bin günah işledi hangisi daha ahlaksız.
Birleri bizi yönetmeye çalışıyor ama dikkat etmek lazım diyorum bizi bizden başkası yö ne te mezzzzz.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='ozanaus' date='27 May 2011 - 13:13 ' timestamp='1306501987' post='1019283']
Hükümet deil kardeseım muhaletin(MHP) başvursu üzerine kapatılmıs
kapatan da Akp deil bagımsız yargıdır.
[/quote]
O veya başkası ne farkeder be kardeşim.Sorun bu şekilde çözülecekmi sanıyorsunuz ?
İnterneti kökten kesecekler zaten yakındır.2,3 şe......sizin bo....unu bizler çekiyoruz.Yine bir şekilde yaymıyacaklarmı bu videoları ?
Ne diye kullanıcılar kendi haklarını savunmuyor ? Banane kardeşim başkasından beni ilgilendirmez benim ne suçum var ben kişisel verilerimi depolamak için kullanıyorum belki sunucu servisini.
Bir site yasaklansa başkasına atacaklar diğeri yasaklansa öbürüne atacaklar bir şekilde bu böyle gider.......
Ricam sizden lütfen bu yapılanlara tepkisiz kalmayın ve kısır düşünmeyin.
Demokrasi varya sözde.....................

Edited by baba3232
Link to comment
Share on other sites

Böyle giderse internette girebileceğimiz 3-5 site kalacak :D Öyle bir şey olursa da kestiririm zaten interneti kullanmam ya da yasaklara inat dns-proxy-tünel ne yol varsa denerim girmek için o yasaklı sitelere...

Link to comment
Share on other sites

Bu yasağı savunabilen zihniyetle tartışmaya benim mantığım yetmez ama şunu da söylemek durumundayım;

Ben onlarca dolar para vereyim, rapid yada fileserve premium alayım ki bu hostlarca sadece warez bulunmuyor, belki de fotoğraflarımı toplu upload etmek için kullanıyorum. sonra 2 videodan ötürü tüm site yasaklansın.

Yada şöyle anlatayım sınıfta bir öğrenci kopya çekince tüm sınıfa sıfır mı veriyor öğretmenler? Olamaz bu kadar saçma bir şey.

yıllık ödemişim rapidin parasını zararımı kim karşılayacak?

Ayrıca facebookda twitterda millet müstehcen görüntü paylaşıyor, komple kapatalım.

Tncde warez paylaşıyor yazsın kaspersky türkiyeden adam tnc kapatılsın.


Böyle pire için yorgan yakalım sonunda ne yapacağız? Cicimasallar.com diye bir site açarız bakar dururz artık.

Link to comment
Share on other sites

[b][font="Georgia"][quote name='Adem_KURT' date='27 May 2011 - 10:12 ' timestamp='1306483966' post='1019113']
[b]

bence yakında duckload ardından da filesonic engellenecek[/b][font="Arial Narrow"][/font]
[/quote]


farkedermi?
hertürlü dns ile girilecek..[/font][/b]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...