Jump to content

Energy Balance Bileklik


xboxhunter16
 Share

Recommended Posts

Evet arkadaşlar nedir bu denge bileziği astı astarı varmı doğrumudur kullananlar farklılıkları yazarsa sevinirim almak isteyen arkadaşlarada yardımcı olur

[img]http://images.gittigidiyor.com/3972/POWER-BALANCE-DENGE-BILEKLIGI-KARGO-BIZDEN__39726084_0.jpg[/img]
Link to comment
Share on other sites

Yukarıda paylaştığın denge bileziği gercekten iş görüyor,test edilmiş olup tam denge sağlıyor kullanına.Kullanıcı yada yeni kullanıcılar bu denge bileziği elinde varsa test etsinler kendilerini birileri vasıtası ile sonuçları görecek ve şaşacaklar tahmimce.İsteyen alıp kullanabilirler zararlı birşey değildir.

Link to comment
Share on other sites

Resmini koyduğunuz da dahil olmak üzere piyasada üzeride power-balance yazanların çoğu sahte. Bu markanın orijinali sadece www.power-balance.com sitesinden alınabiliyor; bayilik ya da distribütörlük vermiyorlar.

Bu bileklik iki tane hologram etiketten oluşuyor. Negatif iyon yaydığı iddia ediliyor; bu negatif iyon değerlerinin ise 11.000 ile 15.000 arasında olması gerekli. 11.000'in altı etki etmiyor; daha üzerindeki değerler ise tansiyon düşüklüğü, mide bulantısı, hatta kalp krizine dahi yol açabiliyor. Bu yüzden orijinal olması çok önemli.

Denedim, şu anda elimde bir tane var. Evet, denge testlerinde çok fark hissediliyor vücutta. Fakat Amerika'da davalar açılmış ve Power-Balance'ın sahibi itiraf etmiş; "Bilimsel olarak hiç bir kanıtları yok."

Daha çok yeni sayılabilecek bir buluş. Umarım yıllar sonra bunun da zararları çıkmaz ortaya; kaş yapalım derken göz çıkartmış olmayız.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='sk8er_boi' date='20 August 2011 - 18:47 ' timestamp='1313866071' post='1066925']
Yüzyılın en büyük kolpası.
[/quote]

:D Admin'im hakikatten dengede farklılıklar oluyor ama :) Normal şartlar altında omzuna bastırıp yıktığım adamı bunu taktırdıktan sonra çok daha fazla kuvvet vermeme rağmen oynatamıyorum. Bazı testleri var, hakikatten hepsini denedim bizzat...

[quote name='xboxhunter16' date='20 August 2011 - 18:46 ' timestamp='1313865986' post='1066923']
valla bugun elime aldım bıraktım ama alıcam işe yararsa 2 kola takarız
[/quote]

İki kola birden takmayınız; o zaman yukarıda yazdığım 15.000 sınırını aşma durumuna giriyor :)

Edited by helehoyni
Link to comment
Share on other sites

[quote name='exi23' date='20 August 2011 - 23:56 ' timestamp='1313873815' post='1066989']
Bizzat kendim denedim. :) Tek ayağımı kaldırıp omzuma çöktürüyor adam bi halt edemiyor. Ayağımın altına sanki biri destek koymuş gibi oldum. :)Enteresan geldi inanmamıştım ama.
[/quote]

Başka biri dese inanmazım Halit abi.Harbiden bu kadar etkili demek...
Vay anasına teknolojiye bak be.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='EKE58' date='21 August 2011 - 00:06 ' timestamp='1313874360' post='1066997']
Başka biri dese inanmazım Halit abi.Harbiden bu kadar etkili demek...
Vay anasına teknolojiye bak be.
[/quote]
Casper haklısın tabi de. :) Valla ekecim ben de önce inanmadım bizim müdür almış. :) Onda denedim önce bileklik takılı değilken ellerimi birleştirip tek ayağımı kaldırttı omzuma çöktü pat düşüyom, sonra taktım bilekliği aynı hareket bastırıyor tık yok, sanki ayağımın altında destek var. :D Yoksa benim de inanacağım aklıma gelmezdi. :D

Link to comment
Share on other sites

[center][img]http://energybalance.biz.tr/galeri/balanceTest.jpg[/img][/center]

[color="#FF0000"][b]Energy Balance Sıkça Sorulan Sorular[/b][/color]

[b]Energy Balance etkisini ne zaman hissettirir?[/b]

Bu faydalar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.Bilekliği kullanmaya başladığınız andan itibaren gücünüz, zindeliğiniz ve dengenizde fark edilebilir bir iyileşme hissedeceksiniz. Vücudunuzdaki kronik ağrıların hafiflediğini ve ruh halinizdeki dinginlik seviyesinin arttığını kullanmaya başladıktan sonraki 24 saat içinde göreceksiniz.

[b]Energy Balance bileklikleri ve hologramları hangi malzemeden yapılmıştır?[/b]

Energy Balance bileklikleri kanserojen madde içermeyen ve sıhhi şekilde üretilmiş özel kauçuktan Energy Balance hologramları ise "Mylar"diye bilinen metalik bir malzemeden üretilmişlerdir.

[b]Energy Balance hologramların ömrü ne kadardır?[/b]

Hologramların ömrü için zaman sınırlaması yoktur. Herhangi bir şekilde zarar görüp zedelenip yırtılmadığı takdirde değiştirmeden ömür boyu kullanabilirsiniz.

[b]Energy Balance bileklikleri Güvenli midir?[/b]

Kesinlikle... Amerikan Gıda ve İlaç Örgütü FDA, Energy Balance bilekliklerinin insan sağlığına hiç bir sakıncası olmadığını belirttiği gibi kullanılmasını bizzat tavsiye ediyor. Energy Balance hologramlarının içinde vücut tarafından absorbe edilecek herhangi bir kimyasal ya da zararlı bir madde bulunmaz. Ayrıca herhangi bir zararlı radyasyon salınımı söz konusu değildir.

[b]Energy Balance kimler tarafından kullanılabilir?[/b]

Energy Balance bileklikleri yediden yetmişe herkes tarafından kullanılabilir. Hatta evcil hayvanlar üzerinde sakinleştirici etkisi bulunmaktadır.

[b]Energy Balance bilekliklerinin birkaç tanesini bir arada kullanabilir miyim.?[/b]

Tabii özellikle" patch" lerin daha fazla sayıda kullanılması ağrı giderimi konusunda daha etkili sonuç verir. Aynı hane içinde birden fazla kişinin kullanması bilekliklerin etki alanını ve tesirini artıracaktır.

[b]Energy Balance bilekliklerinin hangi sıklıkla kullanılması gerekmektedir?[/b]

Energy Balance 7 / 24 tüm gün boyunca, yatarken bile kullanılabilir.

[b]Energy Balance bileklikleri ıslanınca veya nemlenince herhangi bir tahribat görür mü?[/b]

Asla ! Aksine su sporları ile uğraşan kişiler güç ve dengeleri artırmak için özellikle Energy Balance bileklikleri kullanırlar. Hologram ve kauçuk bileklik özel koruyucu maddelerle çevrildiği için ıslandığı durumlarda hiç zarar görmez.

[b]Energy Balance bilekliklerinin özel bir kullanım şekli var mıdır?[/b]

Vücudunuza 2-3 cm'den uzak olmadığı takdirde ister düz ister ters her şekilde kullanabilirsiniz. İsterseniz hologramını bileklikten çıkarıp gün boyu vücuduna temas halinde bulunan cüzdan veya kolye gibi aksesuarlara yapıştırabilirsiniz.

[b]Energy Balance bilekliklerinin mıknatıstan farkı nedir?[/b]

Energy Balance hologramları mıknatıs değildir , ne de herhangi bir şekilde manyetiktir. Energy Balance hologramları algoritma ve frekansların programlanıp yüklendiği metalik malzemeden bir parça halinde vücutta doğal olarak meydana gelen biyoelektrik alanı düzenleyip olması gereken dengesine getirir. Diğer ürünlerle arasındaki  temel fark hemen etkisini göstermesi ve daha tatmin edici sonuçlardır.

[b]Energy Balance bileklikleri ile benzer ürünler arasındaki fark nedir.?[/b]

Energy Balance haricindeki tüm markalar kendisinin kötü birer kopyalarıdır. Diğer metal veya manyetik tabanlı ürünler zamanla hissedilmesi zor etkiler yaratır


[media]http://www.youtube.com/watch?v=obuipW1xOBo[/media]

Edited by mucit41
Link to comment
Share on other sites

bir aralar stres bileziği gibi bir sürü yeni icat çıkarmışlardır ondan sonra hepsi hayal oldu nedense bu tür ürünler çıktığında hemen sahteside bulunuyor piyasada amaç galiba işi aydınlatmadan götürmek bu işin tek gayesi olabilir oda para etkisini gördüm diyen arkadaşların bence ürünün psikolojik etkisi altında öyle hissettiklerini düşünüyorum zira sahibi olan kişi bilimsel olarak kanıtlayamazlar diyor ne bu içinde ruhani güç barındıran bir bilezik mi? ne çektiysek bu büyü cin hacı hoca yüzünden çektik :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...