Jump to content

Oyun Için En Iyi Windows Işletim Sistemi?


RıfaTR
 Share

Recommended Posts

S.a arkadaşlar bnm makinede win 7 ultimate 64 bit ve 32 bit leptop var oda ultimate bu windows 7 lerde sp muhabbeti varmış bizim internet cafedeki arkdaş söyledi bunlar oyun için tam destekli değilmi neymiş yada tam tersi işte.xp de de profesyonelde çalışmayan oyun home pro. da çalışıor.bu işletim sistemlerinde önemli sanırsam hem xp hemde win 7 için sitede bi kaç işletim sistemlerinden kullandıklarınızda önerebilirmisiniz.misal burdan bi iki sistem indirdim bazıları çok kasıyor makineyi yeni kurmama rağmen.beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar bu sorunu yaşana eminim başka kardeşlerimizde vardır..
Link to comment
Share on other sites

[color="#006400"][b]32 bit windows 7 lerden home premium u önerebilirim şu adrstende online directx sürümünü güncellersen (directx 9 dosyaları atar ) win 7 üzerinde sorun yaşamassın oyunlarda donanımının el

verdiği kadar tabi[/b][/color]

[code]http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35[/code]

Link to comment
Share on other sites

Valla ben daha yeni,dün gece 03 e kadar uğrastım ve bilgisayarıma 3 tane işletim sistemi yükledim. Sayın turk_eros'un türkçe xp 64 biti, sayın Tamer'in maclion windows 7 64 biti ve Pardus 2011-2 64 bit. Eğer harddiskim biraz daha büyük olsaydı,araya Windows Vistayıda kurmayı deneyecektim. Üçüde sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor. Sistemin İntel Core Duo 1.6 ghz. işlemci,Nvidia Geforce 8400 GS 512 MB.ekran kartı,320 Gb. harddisk ve 2 GB. Ram. Artık biraz daha eski oyunlarda XP.yi, daha yeni oyunlarda Windows 7yi, İnternete girmek içinse Linux çekirdeği kullandığı için Pardusu tercih edeceğim.

Edited by mrkan
Link to comment
Share on other sites

i7 işlemci 1 gb ekran kartı 4 gb ram var arkadaşlar ama sıkıntım mesela win 7 de sp1 falan varmış sanırsam bunlar önemlimi xp dede daha düşün bi sistemde misal sp2 home pro ya kuruluyor oyun sp3 pro a kurulmuyor.yani bi oyun yüklerken bunlara dikkat etmek gerekirmi.şuan kullandığım pc i7 olan ve Off-Road Drive - 2011 diye bi oyun var bunu kurduğumda açmıyor denediğim sistemler 32 64 bit win 7 ultimate sp3 prof. de çalışmadı ama p4 2 gb ram 1 gb ekran kartı olan sp2 home pro ya kurdum çalışıyor.bi internet cafeci arkadaş bu sp1 olanlar iyi olmuyomu ne demişti yada tam tersi orayı hatırlamıorum bunlar da farklılık gösteriyormu onu soruyorum yada bana kasmayacak bi xp ve win 7 lazım sizlerin forum üzerinden deneyim memnun olduğunu sistem varsa önerebilirmisiniz?

Link to comment
Share on other sites

alaka arama win7 ultimate hepsinin en iyisi zira hepsinin sıralamasında tüm özellikleri içerenultimate şu an xp den oyun destekleri bırakılıp tüm yeni oyunlar win7 üzerine çıkartılıyor.
not:güncellemeleri yapmazsanız ne sistem olursa olsun java üzerinden çogu oynandıgı için açmaz

Edited by casper0007
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...