Jump to content

Hiperstar Ajdar'dan Yeni Parça


Akozdem!R
 Share

Recommended Posts

[b]Ajdar - Şahdamar[/b]

'Nane nane' ve 'çikita muz' ile hızlı ama ters çıkış yapıp fenomen haline gelen Ajdar'dan aydınlıkları karanlığa boğacak yeni bir parça. :rofl:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=UKpV2n1Jo5M[/media]

Link to comment
Share on other sites

Bu adam gururunu, şerefini hiçe saymış; para için her şeyi yapabilecek biri. Çok zeki esasında; aptal gibi görünüp hepimizi aptal yerine koyuyor, götürüyor parayı. Ama dediğim gibi gururunu, onurunu kaybetmiş; neye yarar...

Link to comment
Share on other sites

Bunun soluduğu O2 molekülleri bir gün dönüp dolaşıp bana denk gelecek diye çok korkuyorum. Gerçi anne karnında kordonu dolanmış oksijensiz kalmış gibi bir hali var. İnşallah genetiği bozulmuştur da azot kükürt falan soluyordur.

Link to comment
Share on other sites

bu insanlar kadar çılgın ve eylenceli olmayıpta ciddi ve asık suratlı toplumu düşünmek bile istemem ne olursa olsun kızarken bile gülümsetiyorlar bırakın herşeyi onları farkında olmadan belki kıskanıyor olamazmıyız belki ciddiye de alıyoruz dur nedersiniz belki ihtiyacımız da vardır bu insanlara yoksa bukadar ilgimizi çekerlermiydi bence çok renkli vede rahat özel insanlar hangimiz bukadar rahat davranabiliriz bukadar saçma kelimelerle insanların beyenisine sunarız kendimizi bazı arkadaşlarımız küçümseyip hakaret ediyorlar herkesin yapamadıklarını yapabildikleri için saygılı bir şekilde gülümsemeliyiz onlara.. isterseniz size renkli bir arkadaşı da ben koyayım nedersiniz..

http://www.izlesene.com/video/bu-nasil-bir-yaratik-boyle/3886221/fbwatch?code=AQBfhjE0T3qCSAT3friiYN2elFpaLXJvXDiO5aZyZ4u8kgAYREaEJX44E1iVxFhksWBQnzEWylUGvVYnZrPn9wpf- aNBgohP14nz5INskzEog7Dzu2EjWBc_5FZN3oECbc0FoAvYAy_rwf2Hl41yUkIfpzBsOprE6dDfumwkCxMBziLzoLckVMaVTeyQgfi4kcrhgu8V4GOaRP6d5QyPqDC-#_=_

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...